Verven doet u niet zelf maar laat u doen!

Wat zijn de kosten voor het verven van uw huis!

Verf is in het algemeen bedoeld om een voorwerp te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden en om voorwerpen te verfraaien. De kosten voor het verven van uw huis kunnen sterk verschillen per schildersbedrijf. De Schilder-concurrent kan u helpen om deze kosten inzichtelijk te maken zodat u weet waar u aan toe bent.

Wat bepaald nu eigenlijk de kosten voor het verven van een huis?

1. Het aanbrengen van de verf

Verf kan op verschillende manieren worden aangebracht. Dit kan met de vingers worden gedaan maar ook met een penceel, spuitbus, verfroller, en natuurlijk een schilders kwast. Elke manier heeft zo zijn eigen kostenplaatje.

2. Het merk

Er bestaan veel verschillende soorten verfmerken. Voorbeelden hiervan zijn Sigma of Sikkens. Dit zijn de betere merken onder de verfsoorten.

De wat goedkopere merken zijn vaak de huismerken van de bouwmarkt. De schilder-concurrent werkt al jaren met de betere merken onder de verven. De reden is dat wij een naam hoog te houden hebben en dus steeds een optimale kwaliteit moeten leveren.

3. De oppervlakte

Het aantal vierkante meter is vanzelfsprekend bepalend voor de prijs van uw schilderwerken. Daarnaast verschilt de ene oppervlakte qua structuur van de andere. Wij staan u graag te woord om u hierover te adviseren.

U ziet dat verschillende factoren van invloed zijn op de prijs van het verven van uw huis.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de Schilder concurrent om uw persoonlijke situatie te bespreken, of vul een vrijblijvende offerte in.

Wij hebben een team van 12 schilders klaar staan om u te helpen.


Schildersbedrijf de Schilder Concurrent gebruikt Sigma Coatings, Sikkens en Wijzonol voor het schilderwerk