La orice petrecere de botez chemati ursitoarele! Spectacol deosebit cu Zanele Ursitoare!

Exista 3 zane bune si, uneori, una rea. Cele bune vor ursi de bine copilului, parintilor, nasilor si bunicilor acestuia. Texte ritmate, design unic, coregrafie artistica deosebita. La un moment dat apare si ursitoarea cea rea care aduce un suflu comic evenimentului. Ursitoare la botez talentate intr-o sceneta deosebita la orice petrecere de botez, petrecere mot sau petrecere turta. Ati cautat ursitoare,ursitoare botez si ne-ati gasit.

Oferte curente ursitoare
Tarife ursitoare 2011: 400RON 4 ursitoare, 380RON spectacol cu 3 ursitoare, 500RON piesa de teatru 4 zane ursitoare+accesorii »»...»»

Portofoliu clienti
Pe cine am ursit, cui i-am adus zane ursitoare la botez, cine s-a bucurat de prezenta printeselor ursitoare? Pentru informatii detaliate accesati »»...»»

Decoratiuni petrecere
Consiliem parintii in alegerea unei locatii, amenajam impreuna locatia cu decoratori profesionisti, pregatim meniul, cream impreuna programul artistic »»...»»

Show, spectacol, VIP
Avand experienta in "ursit" incepand cu 2006 am fost pusi in diverse situatii. Am interpretat scenetele de teatru acolo unde am fost chemati si am personalizat, la cerere, acest moment pentru a fi un moment cu adevarat UNIC »»...»»

Despre ursitoare
Ursitoarele, dupa credinta romanilor din cele mai multe parti sunt trei fete mari, sau mai bine zis trei zane surori care ursesc viata si croiesc soarta fiecarui prunc nou nascut. »»...»»
Interpretarea rolurilor de ursitoare apartine actritelor profesioniste, angajate cu contracte de munca, cu experienta in spectacolul cu ursitoare »»...»»

Galerie foto, imagini si filme cu ursitoare
Cele mai frumoase ursitoare la botez. Cele mai spectaculoase costume de ursitoare. Filme cu ursitoare, prezentare imagini ursitoare la botez. Spectacol show cu ursitoare ca in basme...»»...»»

Pagina cu relevanta in urmatoarele cuvinte cheie:ursitoare,ursitoare botez,ursitoare la botez,ursitoare pentru botez
"Printesele Ursitoare" - piesa de teatru cu 3 zane ursitoare la botez
Personaje de basm interpretate de actrite profesioniste intr-o piesa de teatru unicat. Ursitoarele noastre in rochii superbe asemenea zanelor, adapteaza traditii de mii de ani in spiritul zilelor noastre, pastrand elementele cheie ale povestii de demult. Intregul lor program artistic este privit ca o mica piesa de teatru in care personajele sunt membrii familiei.
"Sosirea ursitoarelor" - sceneta cu 4 ursitoare pentru petrecere de botez mot/turta
    Acest moment este interpretat de actrite profesioniste, imbracate in costume de epoca, medievale, originale. Conform traditiei acestea ajuta nasii sa aleaga cel mic/cea mica, leaga fundita si in final indruma nasul sa taie motul, urmand ca .. »»...»»
Un spectacol original, amuzant, cu profesionistii de la Clown Party care vor anima atmosfera de la inceput pana la sfarsit. De asemenea, decoratiunile locatiei pot adauga culori si lumini superbe petrecerii si nu veti regreta ca ne-ati ales.
 

Spectacolul "Sosirea Ursitoarelor" de la Clown Party® este o piesa de teatru cu un scenariu unic si este inregistrata cu drepturi de autor la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

  Promovam un spectacol autentic, ppiesa de teatru exceptionala cu 3 actrite profesioniste interpretand rolurile de zane ursitoare. Oferim calitate nu cantitate. Ursitoarele noastre, pe un fundal sonor de poveste, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului d-voastra.

O piesa unicat exceptionala din care va prezentam 2 scurt-metraje pentru a va lasa sa descoperiti LIVE farmecul piesei.

 

Film cu ursitoare botez. Un videoclip scurt cu piesa de teatru ursitoare botez. Imagini filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti in vara anului 2011
Film si videoclip cu 3 ursitoare la botez, 3 ursitoare bune si ursitoarea cea rea. Un film cu ursitoare ce merita vizionat, scurt despre spectacol ursitoare botez. Imagini video filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti, toamna 2011

film ursitoare, video cu ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti, filme cu ursitoare la botez

Rezervati acum ursitoare la botez! Organizare petrecere botez cu animatori pentru copii si inchiriere ursitori, ursitoare la botez,ursitoare pentru botez.

Nu oferim servicii de proasta calitate sau in genurile: ursitoare dansatoare, ursitoare balerine, etc. Punem pret pe calitate si ne-am specializat in aceste servicii din 2006.

Probabil veti gasi si alte oferte ursitoare unele mai atractive decat altele. La cerere, va putem indica alte trupe de ursitoare, dar spectacolul oferit de noi este altceva. Probabil alte "ursitoare" vor presta si alte servicii, se vor schimba si vor veni costumate in alte personaje. Pentru costuri mai mici veti fi atrasi sa faceti compromisuri. Cineva va pierde din farmecul basmului, v-ati gandit cum ar fi ca Mos Craciun sa devina Batman? Povestile si basmele trebuie pastrate cu farmecul lor aparte. Oferim auxiliar servicii personalizate de pictura pe fata, modelare de baloane, dar alte personaje. Ursitoarele vor ramane ursitoare si Alba ca Zapada Alba ca Zapada. Sunt 2 spectacole diferite pentru care calitatea trebuie sa primeze.

Pentru clientii pretentiosi, pentru cei care apreciaza profesionalismul si siguranta unui spectacol de senzatie, pentru d-voastra am creat scenetele Sosirea ursitoarelor si Printesele ursitoare.

Tot pentru d-voastra am creat animatori copii, personaje de poveste care vor presta servicii de modelare de baloane, pictura pe fata, organizare de jocuri si concursuri.

Am mai creat magician pentru copii, un spectacol de senzatie, profesionist si plin de magie si iluzionism.

IN TOATE LUNILE ANULUI 2011 BENEFICIATI DE PROMOTIA ANULUI: 380RON spectacolul cu 3 ursitoare!
Durata momentului este de 15-25 minute.

Contactati-ne telefonic pentru o oferta personalizata si o lista completa de preturi oriunde in Romania! Patronii de restaurante si firmele de organizari evenimente beneficiaza de 10% REDUCERE LA SPECTACOL URSITOARE.
Ursitoare la botez 380RON. Spectacol de senzatie, show de exceptie cu ursitoare si ursitori. Inchiriere ursitoare botez.