Monday, January 31, 2011

Oslo Fashion Week pels gratis

Oslo Fashion Week har gått pels gratis. ja, du hørte det stemmer. Oslo! Som i: den store byen i Norge, svært kaldt om vinteren og en tradisjonell pels land. At Oslo har forbudt pels under fashion week.

De av dere som følger har skandinavisk media kjent om dette i ganske lang tid, men nå denne store nyheten har gjort det til internasjonale medier. Fra bloggen til mote enthousiast og dyrevenn den kresne brute til Cut eller Perez Hilton. Alle har vært blogging om dette store slag for den internasjonale pelsindustrien.

Sunday, January 23, 2011

Hva jeg har vært opp for .... OSLO!

Først og fremst - jeg kommer til OSLO for VM! Jeg fikk samtalen i går og er virkelig spent! (Mer om dette senere!) Gratulerer til min kamerat lagkamerater, Sadie Bjørnsen, Lars Flora, og Kikkan Randall for også å gjøre teamet.

Livet på veien har vært ekstremt travelt i det siste, men jeg har ingen klager. Den APU teamet nærmer seg vår niende uke sammen på veien (med et en-ukes kort pause til jul!) og vi er i ferd med å bryte opp den første perioden av racing med to Super Tours her i Lake Placid. Jeg er litt bak på min blogging som i det siste på grunn av vår reiserute og bare vanlig å være opptatt. Jeg har tenkt å skrive mer om amerikanske statsborgere, men jeg sparer det som en oppgave for flyturen hjem til AK. Tiden på veien har vært søt, men jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke er glade for å komme tilbake til Alaska. Min mann, Rob, har vært holdt nede fortet hjemme og min katt, er Buggz ensom.

Wednesday, January 19, 2011

Destination: Oslo

Lack of blogging yes :( i'LL continue the 30 day blog challenge when i get home.. I'm currently in Oslo! Capital of Norway! Wuhuu! We drove from Ålesund(where i live) and arrived Oslo around 10-11pm? Anyways, it was a looooong drive And i was asleep most of the time haha. I tried to stay awake but i failed x). I'm excited about what's gonna happen this weekend though..
Have a great weekend everyone :)

Monday, January 17, 2011

Åpningstider. Oslo City

Åpningstider for Vinmonopolet: Mandag-torsdag: 10-18. Fredag: 9-18. Lørdag: 9-15. Åpningstider for Vinmonopolet, Oslo City på helligdager, klikk her: Vinmonopolet Oslo city åpningstider.

Lite, koselig og hyggelig vinmonopol. Ikke særlig lange åpningstider,. derfor foretrekker jeg vinmonopolet på Jernbanetorget eller Oslo City.

David Schoerner på MELK i Oslo

David Schoerner klarer å forfølge sitt eget arbeid med å publisere den lille, men gjennomgående høy kvalitet serie med bøker under forlaget Hassla. Det er vanskelig å balansere to verdener, enten de er fotograf / utgiver, fotograf / kurator, fotograf / læreren, så det er godt å følge hans arbeid og hele tiden bli minnet om at det kan arbeide og fungere godt.