Som en flöjel i vinden

Det är givetvis bra att klimathysterin och dess förespråkare allt mer tvingas inse att deras klimatreligion inte riktigt stämmer utan istället att de i sitt politiskt korrekta flockbeteende löpt amok bara för att passa in med alla andra i etablissemanget.

Varje gång när jag ser detta beteende, vare sig det handlar om mångkultur, klimathysteri, feminism eller dylika idiotier, är det humoristiskt samtidigt som är det är sorgligt. Att dessa människor så lätt kan falla in i det senaste politiska modet är rätt patetiskt. Det visar ganska tydligt att de är lättlurade, viljesvaga och faller för grupptryck. De går där och ser sig över axeln för att försäkra sig om att de har acceptans från sin lilla bubbla och bubblan är självförstärkande då alla försöker överträffa varandra i att vara ”bäst” på att följa mallen. När sedan väl bubblan spricker – det gör den nästan alltid då verkligheten inte berörs av ängsliga flummare som dessa oftast är – då slår de sig för bröstet och försöker påskina att de minsann alltid haft karaktären, modet och viljan att ifrågasätta dessa verklighetsfrånvarande teorier.

Som t.ex idag i SvD; Om IPCC säger att jorden är platt…:

Sveriges radios Vetenskapsredaktion gör nu en insats för att bringa lite klarhet i skandalerna kring IPCC med en granskande serie om klimatpanelen. Dagens nyhet är att IPCC inte har några rutiner för att ändra felaktigheter i rapporter. När en rapport väl godkänts ägs dokumentet av alla 194 inblandade länder och då kan man inte ta bort felaktigheterna.

Däremot verkar det inte vara någon konst för dem att smyga sig in i rapporterna.

Så om någon till IPCC anknuten forskare i en intervju hade undsluppit sig att jorden är platt och det påståendet sedan hade letat sig in i en rapport, då hade vi helt enkelt fått rätta oss efter det?

Som sagt; bra att SvD, Sveriges Radio m fl börjar inse klimatbluffen och dessutom vågar ta upp frågan, men faktum är att det är just dessa som bidragit till klimathysterins framväxt.
Den dag etablissemanget säger ifrån mot mångkultur, massinvandring, klimathysteri, feminism med mera är en bra dag – men jag kommer aldrig glömma att det var just dessa som en gång orsakade dessa problem i första taget.

Ett svar

  1. Hmmm , jag måste bara kommentera detta också. Allt svammel om klimatförstöring , är bara svammel .
    Det handlar om evolution , inget konstigare än så.

    Men forskarna måste ju också ha nåt att göra , liksom overksamma politiker , som inte har nåt vettigt att göra , tycker dom , men vill verka viktiga , för att rättfärdiga sin höga lön.

    Politiker och forskare hade kunnat jobba med att få bukt med brott av och med rasistiska muslimer , istället….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Join 235 other followers

%d bloggers like this: