Autoschade? Wij zijn dag en nacht bereikbaar! 0528 - 277603

24uur per dag 7dagen per week

Welkom

Welkom bij Autoschade Roks Hoogeveen
Hoogeveen - Drenthe

Al vele jaren is Autoschade Roks Hoogeveen een begrip in Drenthe. Als geen ander weet autoschade bedrijf Roks in Hoogeveen wat snelheid flexibiliteit en deskundigheid betekent. En er wordt ook alles aan gedaan om de kwaliteit die wij leveren zo hoog mogelijk te houden. Er staat een heel team van vakbekwame mensen voor u klaar om u te helpen bij alle aspecten van de autoschade.

 

Wij onderscheiden ons van ander schadebedrijven door een uitgesproken klantgerichtheid, een buitengewoon hoog kwaliteitsniveau en een efficiënte werkwijze.

Deze klantgerichtheid wordt vertaald op meerdere manieren. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het puntgaaf afleveren van de auto. Kortom, een volledige dienstverlening.
Autoschade Roks Hoogeveen: Sterk in vakwerk

Gemiddeld krijgen we 1 keer in de 5 jaar autoschade. Geen enkele schade is hetzelfde. Maar waar we wel allemaal hetzelfde in zijn, is dat we de schade zo snel mogelijk verholpen willen hebben. Daarvoor bent u bij Autoschade Roks aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van autoschadeherstel en een team van enthousiaste medewerkers. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij alle aspecten van auto-, caravan- en camperschade. Niet voor niets is onze slogan "Sterk in vakwerk"!