ETUSIVU KARTANO HEVOSET PONIT TOIMINTA

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Venice Manor on perustettu alkuvuodesta 2012 Joyan ja Jubilee poniesin jalanjäljissä, kun innostuin virtuaalihevosista uudelleen. Olen aina omistanut hevosia useammasta rodusta ja niinpä perineiden vuoksi Veniceenkin päätyi varsinainen keräilykokoelma erirotuisia hevosia vuosien varrelta.

Venicen toiminta on keskittynyt huippu-urheiluun hevosten parissa ja tallia asuttavat pääasiallisesti omistajan korkean tason kilparatsut. Kasvatamme myös hevosia virtuaalimaailman kärkeen ratsastuslajeissa. Hevosten kasvatuksen ja kilpailuttamisen lisäksi järjestämme myös valmennuksia, sekä koulutustilaisuuksia ulkopuolisille ratsukoille. Tallin lopullinen toiminta-ajatus on oikeastaan vasta pikkuhiljaa asettumassa uomiinsa.

Venicen kasvatustoiminta tähtää mahdollisimman hyvän suoritushevosen jalostukseen, eikä meillä esimerkiksi ole yhtä tiettyä kasvatusrotua. Toistaiseksi kartanon maita ovat valloittaneet puoliveristen osalta suomalaiset, hollantilaiset sekä trakehnerit, joita varmasti nähdään jatkossakin. Ponien puolella connemarat ja ratsuponit ovat suorituskykynsä puolesta olleet helppoja valintoja, joskin welsh -pohjaiset ponit kiehtovat omistajaa enenevissä määrin. Hienosäädön tarpeesta huolimatta, toivottavasti viihdyt Venicen parissa ja palaat myös pian uudelleen!

Terveisin,

Vimeisin päivitys 27.06.2013
Uudistin Venicen ulkoasua hieman ja vihdoin talli alkaa tuntua omalta. Hevoset lomailivat keväällä muutaman kuukauden ja tallin arki onkin viimeaikoina keskittynyt vain hevosten kunnon kohottamiseen ulkokautta varten. Osan kanssa olemme jo päässeet kilpakentille, mutta eritoten estehevosten kanssa varsinainen kilpailurupeama starttaa vasta heinäkuussa. Laatuarvosteluista olemme löysäilystä huolimatta saaneet iloisia uutisia. Kouluratsastusjaos palkitsi Willen, Sissin ja Iisan I-palkinnolla ja lisäksi Lanvin ja Raza saivat II-palkinnon. Lanvinin kanssa tavoite on korottaa I-palkintoon mahdollisimman pian. Olen ylpeä myöskin poneistamme, joista yhteensä 7 on talven aikana päässyt kantakirjaan. Menestyksekästä kilpailukesää myös kaikille muille harrastajille :)!
Lue lisää kuulumisiamme

Valid XHTML 1.0 Strict
Ulkoasu & tekstit © Chiara
Venice on virtuaalitalli