KAPAP Isreal KAPAP Nederland - Fred Witkamp

Succesvolle MMA dag!...

Op 14 september organiseerde Loupatty-MMSD de jaarlijkse MMA dag, editie 2013!...

Gladiator 3...

Op 22 september vind Gladiator 3 plaats in Leeuwarden....

Home Loupatty Mixed Martial Arts and Self Defense!

KAPAP Hoogeveen (Drenthe)

Bij Loupatty Mixed Martial Arts and Self Defense geven we lessen in zelfverdediging en gevechtstechnieken.

Omdat KAPAP zeer goed bij Loupatty-MMSD past is besloten om de lessen volledig in het teken en stijl van KAPAP te gaan geven. De lessen worden gegeven in Hoogeveen (Drenthe), maar ook is het op locatie mogelijk.


KAPAP Selfdefense System

Een unieke manier van zelfverdediging die bij JOU past!

Shalom,
Mijn naam is Gerry Loupatty. Samen met Robert Loupatty hebben we Loupatty-MMSD opgericht en zijn we er trots op het unieke zelfverdedigingmethode KAPAP® te presenteren.
Wat is er nu zo bijzonder aan KAPAP®? Het unieke is dat Fred Witkamp een combinatie van Israëlische, Oosterse en militairgevechtstechnieken heeft weten te maken, tot een zeer complete gevechtstraining en zelfverdedigingmethode.
Fred Witkamp heeft een indrukwekkende staat van dienst wat betreft het trainen van justitie en defensie.
Hij wordt als enige in ons land erkend door de International KAPAP Association Israël (IKA Israël) en is
hoofdinstructeur IKA in Nederland. De IKA wordt wereldwijd gerespecteerd om zijn Israëlische
zelfverdedigingtechnieken. Daarbij wordt niet meer geweld gebruikt dan strikt noodzakelijk is om jezelf te beschermen.

Fred is er als enige in geslaagd Moshe Galisko, grondlegger en hoofdinstructeur van IKA Israël, naar Nederland te halen.

Moshe Galisko heeft trainingen verzorgd voor de verschillende overheidsdiensten in Israël.
Fred heeft diens KAPAP- techniek aangepast aan de Nederlandse wetgeving en op basis daarvan jarenlang militairen getraind.
Hij mag als enige in Nederland deze zelfverdedigingtechniek onderwijzen en hiervoor instructeurs opleiden.
KAPAP® is het befaamde, tot voor kort geheime, officiële systeem van zelfverdediging van de Israëlische geheime diensten.
KAPAP® technieken zijn supereffectief, eenvoudig, gemakkelijk te leren en kunnen in allerlei situaties worden toegepast door mannen, vrouwen en kinderen ongeacht hun kracht, conditie of leeftijd. KAPAP® wordt nu wereldwijd onderwezen aan militairen, politiemensen en antiterreureenheden.
KAPAP® is geen traditionele vechtsport, kent geen kata's, geen wedstrijden, geen rituelen en geen traditie. KAPAP® is gebaseerd op realistische situaties en is zo ontworpen dat iedereen zich in een zo kort mogelijke periode kan leren verdedigen.
Er kan voor elke beroepsgroep of doelstelling een passend antwoord worden gevonden op de problematiek die veroorzaakt wordt door een verharding in de samenleving en waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt, namelijk agressie tegenover de medemens. Door deze trainingen krijgt men meer zelfvertrouwen en een groter veiligheidsgevoel in dreigende situaties.
• De vormen die wij aanbieden zijn een combinatie van Israëlische gevechtstechnieken, Oosterse vechtsporten en militairgevechtstechnieken. Het betreft hier supereffectieve trainingen die zichzelf ruimschoots hebben bewezen.

Slotwoord

De waarheid in KAPAP® is verschillend voor iedereen. Het is belangrijker je eigen stijl te creëren dan een bestaande stijl of systeem te kopiëren. Voor mij is KAPAP® de enige manier om jezelf te uiten in zelfverdediging. Dit is niet altijd gemakkelijk, maar als het lukt, heb je voor jezelf een unieke manier in KAPAP® gevonden om een manier van zelfverdediging te krijgen die bij jou past.
(Bron: http://selfdefence.nl/kapap.htm)

© 2013 - zoekmachine optimalisatie: s2soon | Website onderhoud: RLoupatty22 | KVK te Emmen: 55044034 | BTW nummer: NL0035708485B01 | ING rekeningnummer: 47 33 796