Studentenatletiek

...omdat lopen beter is dan studeren

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Studentenatletiek - huispagina

Bliksems uit het archief

E-mail Afdrukken PDF

Ook de Bliksems van 1996 t/m 2001 zijn gedigitaliseerd en online gezet! Je kunt ze vinden in het bliksemarchief.

Laatste aanpassing op zondag 25 augustus 2013 14:36
 

De Bliksem is weer uit!

E-mail Afdrukken PDF

Heb je ook zo'n zin in de vakantie, maar moet je eerst nog tentamens maken? Niet getreurd, hier voor je ligt weer een nieuwe Bliksem om ook deze laatste studiedagen van het collegejaar door te komen.

Veel leesplezier!

 

Handtekening onder nieuw convenant SSN - Zeus

E-mail Afdrukken PDF

Op woensdag 29 mei 2013 hebben Stichting Studentensport Nederland (SSN) en de Nederlandse Studenten Atletiek Federatie (NSAF Zeus) een convenant ondertekent voor de periode 2013-2014. Tijdens het Studenten Sportbonden overleg werd een handtekening gezet waarmee de samenwerking tussen bovengenoemde partijen ook de komende jaren vastgelegd is.

In het convenant zijn de volgende zaken vastgelegd met intentie om het beste te kunnen bieden voor onze leden. Een kort overzicht:

  • NSAF Zeus betaalt jaarlijks een bedrag aan SSN waarmee deelname van HBO-studenten van instellingen die niet aangesloten zijn bij SSN mogelijk wordt;
  • SSN betaalt per academisch jaar een vooraf bepaald bedrag aan NSAF Zeus als subsidie voor NSK’s. Hiermee vervalt de mogelijkheid voor de leden van NSAF Zeus om een garantiesubsidie aan te vragen voor NSK’s. Met deze herstructurering is het voor NSAF Zeus mogelijk om financiële stromen te beheren opdat de continuïteit van NSK’s gegarandeerd blijft. Dit geldt in het bijzonder voor het NSK indoor;
  • Voor ieder NSK kunnen medailles aangevraagd worden voor de plaasten 1, 2 en 3. Dit geldt vanaf heden dus ook voor het NSK Teams.

Verder is vastgelegd dat de goede communicatie tussen SSN en NSAF Zeus behouden blijft door dit convenant jaarlijks te blijven evalueren. Ook zal NSAF Zeus deelnemen aan activiteiten en vergaderingen van SSN waar mogelijk.


Wij zijn verheugd met dit convenant en kijken uit naar mooie NSK's!

Laatste aanpassing op dinsdag 04 juni 2013 17:00
 

NSK Teams 2013

E-mail Afdrukken PDF

Op 7 september organiseert `t Haasje atletiek het NSK teams in Nijmegen. Zoals elk jaar belooft dit weer een mooie wedstrijd te worden! Voor deelname van jullie vereniging of stad is het noodzakelijk om vóór 1 juli een ploegleider aan te wijzen en de naam door te geven aan de commissie via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Meer informatie over het NSK teams staat op de website nskteams.haasjeatletiek.nl.

Laatste aanpassing op dinsdag 25 juni 2013 22:29
 

Bliksem 2, 2013

E-mail Afdrukken PDF

Nu ook eindelijk op de site te vinden: de nieuwe Bliksem!

Download hem hier.

Veel leesplezier!

Laatste aanpassing op dinsdag 07 mei 2013 23:00
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

logo-nsaf-zeus.jpg

Komende Activiteiten