landslagssamling
StartsidaNyheterStatistikSpelarnaVM-kvaletKrönikorBollen är plattKalenderLänkarKontakta oss

logga
Statistik  
     
De kanske inte ser mycket ut för världen men under dessa fem menyer hittar du laguppställningar, målskyttar och mycket mer från fotbollslandslagets samtliga matcher. Visste du till exempel att de blågula slog Norge med hela 11-3, 1908?

Under "Land för land" kan du se hur landslaget klarat sig mot olika länder genom åren. Har vi fortfarande plusstatistik på Norge?

För den extreme kalenderbitaren har vi också "År för år".

 
Tävlingsmatcherna finns givetvis samlade under "VM och EM". Där ingår även kvalmatcherna samt en maratontabell för VM med Sverige på en hedrande tolfteplats.

På jakt efter en speciell landslagsspelares statistik? Lugn, under "Spelarstatistik" finns alla svenska landslagsmän från 1908 fram till idag. Snyggt och prydligt i bokstavsordning.

Vi har även titta närmare på männen bakom laguppställningarna. Under Förbundskaptener hittar du tränarstatistik från Lennart Nyman till Tommy Söderberg.

Saknas något? Tveka inte att
kontakta oss.

Gör-det-själv-då!
 
 
Klart att Sverige går till VM. Frågan är istället vilket manskap LarsTommy kommer att mönstra till första matchen nere i Japan eller Sydkorea.
Förutspå startelvan

  
Landslagsforum
Goethe håller Lagerbäck ansvarig för landslagets klena resultat.
Jensa vill se Selakovic på topp tillsammans med Allbäck.

Diskutera du också

  
Snyggaste målet
Den senaste tidens måltorka till trots har landslaget faktiskt gjort en hel del vackra mål. Nu vill vi veta vilket som är är snyggast.
Till omröstningen

  

Tipsa en kompis  
Bättre startsida?
Se till att få senaste nytt om landslaget först. Byt startsida till Fotbollslandslaget.com
Gör till Startsida

  
     
 
© Copyright 2000 the Bookhouse Boys