Custom Made Sticker Kereta Custom Made Sticker Kereta

Siapa mahu beli custom made sticker kereta online ? Mahu ? Ok. Anda berada pada tempat yang bet...

Baca lagi »

Jangan segan bila nak bertanya Jangan segan bila nak bertanya

Kalo ada benda nak tanya aku, tanya je, usah malu2, haha. Bab nikah, jangan. Sebelum ni, ade jugak rakan2 blogger yang sudi bertanyakan ...

Baca lagi »

Untuk anak lelaki .. Untuk anak lelaki ..

Jangan la biadab, paling hodoh pun bleh buat - dok diam bile ade benda yang tak sehala dengan ibu bapak. Ramai sangat dah aku dok baca da...

Baca lagi »

Walaupun tak sihat, masyuk jugak .. Walaupun tak sihat, masyuk jugak ..

Alhamdulillah. Hehe. Senyum je aku semalam walaupun tak sihat, tup tup cek email guna tablet, za...

Baca lagi »

Diorang juga blogger #3 Diorang juga blogger #3

acik idah Eraz Fadli Muhamad Wafi Remli Jue Azrin Kucing Hitam # Klik pr...

Baca lagi »

Periuk jadi mangsa .. Periuk jadi mangsa ..

Dulu, aku memang dah sediakan tempat untuk taruk air bungkus. Malangnya, hilang ! Huh. Aku syak ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #44 Wordless Wednesday #44

Baca lagi »

Harga makanan melambung naik ke langit ! Harga makanan melambung naik ke langit !

Nak salah siapa ? Si 'dia' kata hari tu takleh salahkan 'mereka' sebab kene tengok jugak ekonomi dan haruslah puji 'm...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #43 Wordless Wednesday #43

Baca lagi »

Kaitan antara niat dan blog .. Kaitan antara niat dan blog ..

Kebanyakan entri aku menulis adalah pasal diri aku dan ape yang aku nak citer dan dalam entri tu,...

Baca lagi »

Aku takkan hangguk je lepas ni ! Aku takkan hangguk je lepas ni !

Masa aku fes time join event blogger taon lepas, memang aku tak cakap banyak sgt pun, hangguk dan...

Baca lagi »

Alat untuk aku menulis blog .. Alat untuk aku menulis blog ..

Tak perlu mahal2 pun, asal dapat tulis blog, kira ok dah, ye dak ? Keybod aku baru beli petang ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top