Deze website is gemaakt voor alle Vrije Mensen van vlees en bloed. Hierop kan aan de wereld kenbaar gemaakt worden dat je je soevereiniteit als vrije mens op deze wereld claimt en niet langer een pion wilt zijn in het machtsspel van de elite der aarde. We zijn je graag van dienst met een reeks van handleidingen hoe je dit kunt bereiken. De oogst: ware soevereiniteit en vrijheid.

Wil je weten waarom je naam in HOOFDLETTERS staat gescheven op post van onder andere Justitie (bekeuringen), Bank (afschriften) en Belastingdienst? Kijk dan eerst dit filmpje, waarin stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd, waarom jouw naam op je geboorteakte anders geschreven staat dan op de meeste officiŽle papieren van eerder genoemde instanties.

Heb je na het bekijken van deze presentatie ineens de onbedwingbare behoefte om ook je naam te claimen en daarmee een Soeverein Mens van Vlees en Bloed te worden in plaats van een 'staatsburger' te blijven? Klik dan hier voor de richtlijnen om je naam te claimen. Daarna is het mogelijk om via deze link je gegevens in te voeren en daarmee automatisch de benodigde brieven te genereren die nodig zijn om een Vrij Mens te worden.

Soevereine Mensen van Vlees en Bloed leven volgens:

 • Handvest van de Aarde
 • Handvest voor Compassie
 • De Verklaring van de Rechten van de Mens en de Burger (1789)

  Klik hier om naar de Registerpagina te gaan.

  Steun ons en doneer

  Wilt U ons steunen?
  Maak dan een donatie naar draagkracht over op Gironummer/IBAN: NL06 INGB 0002 9300 88
  t.n.v. De Reunie, Utrecht.

  Heeft U verder nog vragen? email ons en wij doen ons uiterste best om Uw mail zo correct en snel mogelijk te beantwoorden. Echter, wegens de enorme interesse die sinds begin 2012 is ontstaan over het claimen van je naam, kan het zijn dat we wegens een overvloed aan email, niet in staat zijn deze allen te beantwoorden. Wel wordt in de tussentijd hard gewerkt aan de rubriek 'Veelgestelde vragen'.


  Team Ikclaimmijnnaam.nl