Virtuaalihevonen. Takaisin hevoslistaukseen >

KTK-III, SLA-II

P.O. Rajaruhtinas


© VRL-01222
(Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi)

NimiP.O. Rajaruhtinas
LempinimiRyti
RekisterinumeroVH13-018-0452
Syntymäaika 09.12.2012, Suomi
Ikä8 vuotta
Rotu, sukupu7liSuomenhevonen, ori
Säkäkorkeus159 cm
VäriTummanpunarautias
Koulutustasoko Va B
re 110 cm
me 90 cm
PainotusYleispainotus
OmistajaRiitsu / VRL-10749
KasvattajaPöpi, VRL-10625

Meriitit ja palkinnot

Palkittu 05.04.2014 Suomenhevosten kantakirjaustilaisuudessa:
15 + 16 + 16 + 16 = 63p / KTK-III
- Tyydyttävät tyypit, pitkähkö runko, pitkä selkä, lyhyt jyrkähkö lautanen, supistuneet etusääret.

Palkittu 15.04.2014 SLA-tilaisuudessa:
12 + 16 + 23 + 21 + 9 = 81 p. / SLA-II
1. Hyvänpuoleiset tyypit = 3p.
2. Leveählö kaula, matala säkä = 3p.
3. Pitkänlainen runko, hieman huipukas laskeva lautanen = 3p
4. Supistuneet etusääret, käyrät kintereet = 3p.

III-palkinto - VSR-rotynäyttelyssä 15.11.2013 (tuom. Jessika)

Ikääntyminen

09.12.12 - syntynyt
10.12.12 - 1v.
10.01.13 - 2v.
10.02.13 - 3v.
10.03.13- 4v
10.04.13 - 5v.
10.08.13 - 6v.
10.12.13 - 7v.
10.04.14 - 8v.
10.08.14 - 9v.
10.12.14 - 10v.
10.04.15 - 11v.
10.08.15 - 12v.
10.12.15 - 13v.
10.04.16 - 14v
10.08.16 - 15v.
10.12.16 - 16v.
10.04.17 - 17v.
10.08.17 - 18v.
10.12.17 - 19v

Luonne

P.O. Rajaruhtinas jota kutsutaan yleisimmin pelkästään nimellä Ryti, on ihana mamman mussukka, mutta kuitenkin aika orimainen ja temperamenttinen. Hoitaessa ja taluttaessa Ryti on helppo ja ori tottelee hoitajaansa hienosti, mutta ratsastaessa sitten se onkin aivan toisin päin, ori ohjaa mieluummin ratsastajaansa, kun antaa ratsastaja ohjata itseään.

Hoidettaessa Ryti on rauhallinen, mutta useimmiten aika kujeileva. Se yrittää aina karata rehuhuoneeseen huomattuaan karsinan oven olevan raollaan, sekä kaataa vesikuppinsa aina silloin kun se on maassa. Joskus se saattaa nyhtää hoitajaansa hihasta, kun tarvitsee omasta mielestään enemmän huomiota. Harjaaminen ja kavioiden putsaaminen onnistuu hienosti, eikä minkäänlaista ongelmaa ole koskaan ollutkaan. Satulointi on hiukan hankalampaa kuin muu hoitaminen. Ori kuopii maata sekä yrittää välillä näykkiä, muttei pure. Mahavyötä kiristäessä Ryti pullistelee lähes aina. Kun oria pääsee suitsimaan huomaa, että se ei ole sen lempipuuhaa. Ori heittelee päätään ja yrittää päästä pyörimällä karkuun. Taluttaessa Ryti ei rynny paljoa, vaan silloin kun joku toinen ori tulee vastaan. Tamman tullessa vastaan, Ryti kävelee nätisti ryhdissä ja esittelee usein "isoja" lihaksiaan.

Ratsastaessa Ryti on erittäin reipas ja välillä vaikea pitää käsissä. Ori ohjaa enemmän ratsastajaansa kuin ratsastaja oria. Ori väistelee kulmat ratsastaessa ja tekee äkkinäisiä sykähdyksiä, silloin kun haluaa testata ratsastajaansa. Kun ratsastaja on kerran näyttänyt että kuka on pomo, niin Ryti tottelee ratsastajaansa todella hienosti. Koulua Ryti taitaa aina Vaativaan B:hen saakka. Koululiikkeistä helpon Rytille on pohkeenväistöt ja ne se tekee todella sujuvasti ja liitävillä askelilla. Laukkaa täytyy orin kanssa työstää ratsastaessa eniten, koska se usein laahaa vain jalkokaan perässä. Esteradoilla ori kuumuu todella paljon. Välillä se ei meinaa pysyä käsissä, mutta oikein osaavaan ja päättäväisen ratsastajan ohjauksessa ori hyppii esteet kovalla vauhdilla, mutta ilman kieltoja ja tiputuksia. Maastossa Ryti kuumuu aika paljon, muttei kuitenkaan niin paljoa kuin esteillä. Ori rakastaa laukata todella pitkiä ylämäkiä ja suoria peltopätkiä yms. Maastoesteet Ryti ylittää ilman mitään ongelmaa.

Sukutaulu

i. Ruhtinas ILO
sh, 160cm, rt
SLA-I, KRJ-II, KTK-II, YLA1
ii. Jäpän Uppo-Nalle
sh, 149cm
SV-I, SLA-III
iii. Riivana TM
sh, 154cm, tprt
iie. Sokkotanssi
sph, 147cm, rt
SV-I, Klass I
ie. VIR MVA Ch Sannin Roihutar
sh, 160cm, rt
KTK-I
iei. Uhkapeluri
sh, 160cm, klm
iee. Runotyttö
sh, 160cm, rt
e. Rajattoman Rajariina
sh, 158cm
EV-III, KTK-III
ei. VIR MVA Ch Fiktion Rajakreivi
  sh, 158cm, tprt
SV-I, ERL-II, KTK-II, YLA2, ERJ-I, SLA-I
eii. Ruhtinas
  sh, 158cm, tprt
SLA III, KTK III, YLA2
eie. VIR MVA Ch Heiskun Hilkka
sh, 158cm
KTK-III, ERL-III
ee. Milkan Seiloriina
sh, 154cm, trt
ERJ-II, YLA3, ERL-III
eei. Jätkänpätkä
  sh, 154cm, rt
SLA-II, YLA3, ERJ-III
eee. Suoriainen
  sh, 154cm, rt
YLA2, ERJ-III

Jälkeläiset

07.09.2014 - Riihikorven Katnissa, tamma (e. Viehättävän Katrina) om. taffel / VRL-08761

Valmennukset

Kouluvalmennus 14.10.2013, kirjoittanut weem.

Rytin kanssa harjoiteltiin tänään sulkutaivutusta kootussa ravissa sekä laukanvaihtoja käynnin kautta. Alkuverryttelyssä ratsukko sai tehdä nelikaarista kiemurauraa sekä ympyröitä. Ryti meinasi oikoa mutkissa ja nojasi vahvasti sisään, neuvoin ratsastajaa asettamaan alkuun ulos, niin saatiin Rytin menoon vähän ryhtiä. Ulos asettaminen auttoi Rytin tasapainoon, eikä se sitten enää yrittänytkään nojata sisälle, vaikka asetus vaihdettiin oikeaksi. Sulkutaivutuksissa vaikeinta oli oikean linjan löytäminen, ja tästä aiheutui pientä hämminkiä siinä, kuinka paljon hevosen rungon kuuluisikaan taipua. Kun linja löytyi, alkoivat sulut näyttää heti paremmilta, kun taivutusaste saatiin oikeaksi. Laukkaharjoituksessa haettiin ensin hyvää tempoa ja liitoa laukkaan, mutta ei jääty jumittamaan, vaikka Rytin askel olisikin saanut olla ponnekkaampi. Laukanvaihdoissa tehtävänä oli ensin koota Ryti todella tiukaksi paketiksi, sitten siirtyä käyntiin ja samantien nostaa toinen laukka, kuitenkaan hosumatta. Oli upeaa katsella, kun vaihto onnistui ja Ryti nosti seuraavan laukan kuin ylämäkeen, itsensä hienosti kantaen. Loppuun ratsukko sai vielä ravailla, taivutella ja tehdä vähän pohkeenväistöä, siitä kun ori kuulemma tykkää hirveästi.

Estevalmennus 28.08.2013, kirjoittanut Isis.

Riitsu ja Ryti olivat valmiiksi kentällä lämmittelemässä kun saavuin paikalle. Tänään keskityimme laukkatyöskentelyyn ja esteillä käytäisiin vain muutama yksittäinen pystyeste. Lämmittelyistä pyysin ratsukon kulkemaan uralla ja tekemään pitkillä sivuilla avotaivutukset ravissa. Ryti kulki reippaana eteenpäin ja ratsastaja sai työskennellä pitääkseen orin temmon tasaisena. Seuraavaksi pyysin ratsukon isolle keskiympyrälle missä he tekivät sulkutaivutuksia ravissa. Sulkutaivutuksetkin sujuivat hienosti ja ori pysyi kuuliaisena ratsastajalleen joka teki puolipidätteitä tiheään tahtiin unohtamatta kuitenkaan eteenpäinajavia pohkeita. Muutama kierros ravaten ja sitten ohjeistin ratsukon takaisin uralle sulkutaivutuksia jatkaen, tällä kertaa laukassa. Rytin oli innostunut, mutta sen liikkuminen oli laiskaa sekä raskaan näköistä. Seuraavana harjoituksena oli siirtymiset kootusta laukasta lisättyyn laukkaan ja toisinpäin. Tämän harjoituksen aikana Rytin laukka alkoi pyörimään paremmin, liike oli lennokasta ja kevyttä sekä ori reagoi apuihin nopeammin. Erittäin hyvää työtä. En kuitenkaan päästänyt ratsukkoa esteille heti vaan vielä oli luvassa yksi laukkaharjoitus - laukanvaihdot käynnin kautta. Parilla ensimmäisellä kerralla laukannosto oli tahmea ja käskinkin ratsastajan antamaan hieman enemmän ohjaa sekä painamaan pohjetta lisää. Nostot alkoivat sujumaan ja Ryti pysyi laukassa niin kauan kunnes ratsastaja pyysi sitä takaisin käyntiin. Nyt laukasta oli tullut eteenpäinpyrkivä ja voimakas, hyvä.

Laukan työstämisestä pääsimme esteille. Rata oli simppeli, viisi 80cm korkuista pystyestettä. Ratsukko tuli esteille reippaina ja he hyppäsivät rohkeasti. Ryti kuumui ensimmäisen kierroksen jälkeen ja välillä pyysin ratsastajaa tekemään ratojen välillä parit ympyrät tai voltit ellei pelkät pidätykset tehonneet kunnolla. Ryti pysyi ratsastajansa käsissä hyvin vaikka välillä ori päättikin kokeilla onneaan ja lähti vauhdikkaasti tömistelemään kohti estettä. Energiaa ainakin piisasi. Ratsukko ehti kuitenkin suorittamaan ponnistukset ja ylitykset rauhassa. Parin kierroksen jälkeen nostin esteet 110cm ja nyt pystyi huomaamaan paremmin mitä Rytin kuumentuvuus aiheutti. Ori kuunteli ratsastajansa apuja pyrkien kuitenkin eteenpäin ja toisinaan turhan voimakkaasti sekä hätiköiden sillä pariin kertaan kaviot kolahtivat puomiin joka sitten tippui alas. Ratsukko siirtyi radalta hetkeksi keskiympyrälle tekemään siirtymisiä kootusta ravista koottuun laukkaan sekä toisinpäin ja peruutuksesta raviin. Siirtymisharjoittelun jälkeen Ryti otti jälleen hieman rauhallisemmin ja ratsukko pääsi takaisin radalle. He kävivät radan muutamaan otteeseen oikein hyvin suorituksin. Riitsu ja Ryti tekivät tänään erinomaista työtä! Loppuverryttelyt ratsukko sai tehdä itsenäisesti.

Estevalmennus 27.08.2013, kirjoittanut *lumienkuli*.

Kolmantena maneesiin saapui Riitsu ja hänen suomenhevonen ratsunsa Ryti, joille oli tarkoitus pitää 110cm korkuisilla esteillä. Pyysinkin ratsukkoa aloittamaan samantien alkulämmittelyt jottei arvokasta valmentautumisaikaa pääsisi menemään hukkaan ja niinhän ratsukko sitten tekikin. Parivaljakolla oli selkeästi hieman auktoriteettiongelmia sillä jo alkulämmittelyiden aikana Ryti rynni kohtuullisen paljon eteenpäin ja Riitsulla olikin täysi työ saada ori pysymään hallinnassaan. Kehoitinkin Riitsua käyttämään pidätteitä ihan rohkeasti, sillä ratsun hallintaan saaminen ennen esteille siirtymistä olisi todella tärkeää. Riitsu saikin Rytin hallintaansa kohtuullisen pian ja näin ollen uskalsinkin pyytää ratsukkoa siirtymään esteradalle. Ensimäiselle esteelle tultiin ratsun nimen mukaisesti rytinällä, mutta onneksi Riitsu kerkesi kumminkin antamaan hyppyavut juuri ajoissa niin mitään vakavaa ei päässyt tapahtumaan. Puomi kumminkin kolisi alas tuon liiallisen vauhdin vuoksi ja kehoitinkin Riitsua antamaan rohkeasti pidätteitä edelleenkin jotta Ryti pysyisi ratsastajansa hallinnassa. Vauhti saatiinkin hieman hidastumaan ennen seuraavaa estettä ja tämä este ylittyikin erittäin hienosti. Rata sujui hyvin aina viimeiseen esteeseen saakka, kunnes Rytin vauhti alkoi jälleen nousta liialliseksi ja Riitsu joutui ohjaamaan ratsunsa pois esteeltä jottei ratsukko olisi törmännyt suoraan esteeseen. Pyysin ratsukkoa aloittamaan koko radan uudelleen ja muistutin jälleen Riitsua pidätteiden tärkeydestä. Tällä toisella kerralla Riitsu sai ratsunsa hallittua koko radan ajan ja kaikki esteet ylittyivät virheittä, vaikkakin vauhtia oli edelleen todella paljon. Tulimmekin tämän toisen yrityksen jälkeen siihen tulokseen Riitsun kanssa, että valmennus olisi hyvä lopettaa onnistuneeseen suoritukseen ja niinpä ratsukko siirtyikin jo loppuverryttelyihin. Parannusehdotuksina voisin antaa tälle ratsukolle sen, että Riitsun kannattaa harjoitella ratsunsa hallintaan saamista kotioloissakin jottei koko rata menisi pelkäksi kaahailuksi. Kun Riitsu saa Rytin kunnolla hallintaansa, uskoisin radan suorittamisenkin olevan helppoa.

Päiväkirja

10.11.2013, kirjoittanut Britta.

Kävelen tallin käytävällä etsien erästä tiettyä suomenhevosoria. Orin nimi on P.O. Rajaruhtinas, kutsumanimi Ryti. Pian bongaan nimilaatan, jossa lukee tuttu nimi. Suokki seisoo karsinassaan, katsoen minua uteliaan näköisenä. Hymy nousee suupieliini ja avaan karsinanoven, jotta pääsen tutustumaan Rytiin paremmin.

Ori haistelee kättäni, ja antaa minun silittää kaulaansa. Rapsuttelen Rytiä hetken sekä kaulasta että päästä, ja välillä Ryti tuuppaa minua, koska haluaa lisää rapsutuksia. Päätän lähteä hakemaan harjapakin, kun en nähnyt sitä Rytin karsinan ulkopuolella. Heti, kun pääsen ulos karsinasta, Ryti yrittää yhtäkkiä rynniä sieltä ulos, ennen kuin kerkeän ovea sulkea. Asetun orin eteen ja levitän käteni, tuuppien suokin takaisin karsinaansa. Ryti peruuttaa vastentahtoisesti, pieni pilke vieläkin silmäkulmassaan. Päätäni pyöritellen suljin karsinan oven ja lähdin etsimään harjapakkia.

09.10.2013, kirjoittanut Ariela (VRL-10604).

Pääsin vierailevaksi tähdeksi Riitsun omistamalle Riihikorven tallille. Sain tehtäväkseni puuhailla kahden suomipollen kanssa, toinen heistä oli komea oripoika Ryti. Löysinkin pian itseni orin karsinan luota ja aluksi vain silittelin ja tein tuttavuutta orin kanssa. Ryti käyttäytyi hienosti ja olisi varmasti halunnut vielä lisää rapsutuksia mutta oli kuitenkin aika harjata se. Raotin karsinan ovea ja luikkasin sisään ja harjailin oria hetken. Ryti käyttäytyi oikein hyvin ja seuraavaksi ajattelin puhdistaa kaviot. Tämäkin sujui hienosti ja lähdimme sitten pienelle talutusretkelle maastoon. Ryti oli hieman uteliaalla tuulella ja pysähtelikin katselemaan lenteleviä ruskanlehtiä ja muita hevosia. Kun lopulta pääsimme metsään polkua pitkin, ori käyttäytyi oikein mainiosti ja lopulta rentoutui kokonaan seurassani. Olimme hetkessä takaisin tallilla, aika kului todella nopeasti orin kanssa jutustellessa ja kävellessä. Tallin pihalla alkoikin jo hieman tihkuttaa. Vein orin takaisin karsinaansa ja harjailin sitä hetken kunnes tuli aika lähteä Brican luo.

07.06.2013, kirjoittanut Nizza.

Vierailin tänään ystäväni Riitsun luona ja sain luvan avustaa hevosten hoidossa. Ihastuin ikihyviksi Ryti-nimiseen suomenhevosoriin ja päätin keskittyä siihen. Aloitin hakemalla orin tarhasta ja taluttamalla sen sisälle, jotta voin harjata herran. Ensimmäisenä ongelmana toki tuli, etten meinannut löytää orhin hoitotarvikkeita mistään. Hetken pyörittyäni tallin käytävällä, tuli Riitsu luokseni ojentaen orin harjat. Nyt pystyin aloittamaan harjausurakan, joka ei tosin sujunut aivan kuten olin ajatellut. Heti aloitettuani ori irrottautui narusta ja oli vähällä lähteä tallin käytävää pitkin ravaamaan, mutta onnekseni sain sen riimuista kiinni. Tästä opin, että Ryti oli Riitsun oma Harry Houdin, joka tunnettiin kahlekuninkaana. Sidoin orin huolellisemmin kiinni ja jatkoin kuivuneen hiekan ja mudan irroittelua Rytin karvapeitteestä. Kun puolituntia oli kulunut, olin saanut jo koko hevosen puunattua kuntoon ja kutsuin Riitsun ihailemaan työtäni. ”Hännän voisi toki vielä setviä” tämä tokasi ja totta tosiaan! Häntä oli takkuinen ja kuran peitossa. Pyöräytin silmiäni ja nappasin piikkisuan käsiini ja aloin setviä orin häntää. Vartin päästä Riitsu tarkisti työni uudestaan ja sain viimein luvan viedä orin takaisin tarhaan. Näin siis vietän vapaapäiväni, kun olen saanut oman tallin kondikseen!

Kilpailut

ERJ-sijoituksia 61kpl, voittoja 11kpl.
01.04.2013 - Solo - 110cm - 1/37
03.04.2013 - Solo - 110cm - 2/37
04.04.2013 - Taavila - 110cm - 1/49
05.04.2013 - Raivio- 110cm - 5/40
07.05.2013 - Koston suomenhevoset - 110cm - 6/50
08.04.2013 - Taavila - 110cm - 2/50
09.04.2013 - Championtalli - 110cm - 4/40
10.04.2013 - Championtalli - 110cm - 2/40
10.04.2013 - Taavila - 110cm - 7/50
11.04.2013 - Taavila - 110cm - 6/50
11.04.2013 - Koston suomenhevoset - 110cm - 2/30
13.04.2013 - Taavila - 110cm - 1/50
17.04.2013 - Zurück - 110cm - 5/50
17.04.2013 - Zurück - 110cm - 7/50
25.04.2013 - Satulinna - 110cm - 1/37
30.04.2013 - Zurück - 110cm - 6/50
06.05.2013 - Taavila - 110cm - 4/50
21.05.2013 - London Trakehners - 110cm - 5/30
01.06.2013 - Minion - 110cm - 4/30
02.06.2013 - Zurück - 110cm - 1/50
03.06.2013 - Minion - 110cm - 4/30
04.06.2013 - Taavila - 110cm - 7/50
06.06.2013 - Taavila - 110cm - 1/50
11.06.2013 - Taavila - 110cm - 6/50
19.06.2013 - Solo - 110cm - 1/30
22.06.2013 - Solo - 110cm - 5/30
23.06.2013 - Solo - 110cm - 1/30
26.06.2013 - Solo - 110cm - 5/30
29.06.2013 - Solo - 110cm - 1/30
29.06.2013 - Zurück - 110cm - 3/50
01.07.2013 - Zurück - 110cm - 5/50
03.09.2013 - Zurück - 110cm - 3/50
13.09.2013 - Muiston Suomenhevoset - 110cm - 2/40
14.09.2013 - Muiston Suomenhevoset - 110cm - 2/40
30.09.2013 - Dark Side Trakehners - ERJ-Cup - 110cm - 7/217
02.10.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 2/40
02.10.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 5/40
17.11.2013 - Yeneme - 110cm - 2/40
18.11.2013 - Yeneme - 110cm - 6/40
29.11.2013 - Satulinna - 110cm - 6/50
02.12.2013 - Satulinna - 110cm - 3/50
03.12.2013 - Mewian Welsh - 110cm - 2/50
13.12.2013 - Kilpailukeskus Ginger - 160cm - 4/58
14.12.2013 - Huvitutti - 110cm - 5/50
15.12.2013 - Huvitutti - 110cm - 3/50
15.12.2013 - Kilpailukeskus Ginger - 110cm - 5/58
17.12.2013 - Huvitutti - 110cm - 6/50
17.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 5/30
23.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 5/30
17.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 100cm - 3/30
23.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 2/30
24.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 2/30
25.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 4/30
25.12.2013 - Kilpailukeskus Ginger - 110cm - 6/53
27.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 1/30
30.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 5/30
30.12.2013 - Fifth Bridge Ponies - 110cm - 5/30
20.02.2014 - Kadotetut Suomenhevoset - 110cm - 1/30
20.02.2014 - Blackwoods - 110cm - 2/30
21.02.2014 - Kadotetut Suomenhevoset - 110cm - 5/30
21.02.2014 - Kadotetut Suomenhevoset - 110cm - 4/30
28.02.2014 - Virtuaalitalli Sakasti - 110cm - 3/30
KRJ-sijoituksia 61kpl, voittoja 10kpl.
22.04.2013 - Tahti - Vaativa B - 4/30
27.04.2013 - Fiktio - Vaativa B - 1/40
29.04.2013 - Fiktio - Vaativa B - 5/40
29.04.2013 - Fiktio - Vaativa B - 2/50
03.05.2013 - Fiktio - Vaativa B - 4/40
04.05.2013 - Claridge Stud Riders - Vaativa B - 1/40
05.05.2013 - Claridge Stud Riders - Vaativa B - 3/40
11.05.2013 - 24 Karat Stables - Vaativa B - 6/40
12.05.2013 - 24 Karat Stables - Vaativa B - 5/40
19.05.2013 - Sinnesro - Vaativa B - 1/30
11.06.2013 - Takkuinen - Vaativa B - 7/50
13.06.2013 - Fiktio - Vaativa B - 5/40
14.06.2013 - Fiktio - Vaativa B - 2/40
15.06.2013 - Fiktio - Vaativa B - 3/40
17.06.2013 - Fiktio - Vaativa B - 4/40
18.06.2013 - Konkkaronkka - Vaativa B - 6/40
18.06.2013 - Tuuliharja - Vaativa B - 2/40
29.06.2013 - Bellgrove - Vaativa B - 5/30
30.06.2013 - Zurück - Vaativa B - 4/16
03.07.2013 - Viehättävä - Vaativa B - 2/70
01.08.2013 - Fiktio - Vaativa B - 6/40
05.08.2013 - Fiktio - Vaativa B - 5/40
09.08.2013 - Fiktio - Vaativa B - 5/40
14.08.2013 - Fiktio - Vaativa B - 2/40
18.08.2013 - Fiktio - Vaativa B - 6/40
18.08.2013 - Fiktio - Vaativa B - 4/40
19.08.2013 - Fiktio - Vaativa B - 4/40
01.09.2013 - Moondance - Vaativa B - 5/27
06.09.2013 - Silence Ponies - Vaativa B - 6/40
13.09.2013 - Silence Ponies - Vaativa B - 4/40
26.09.2013 - Lions Gate - Vaativa B - 5/30
01.10.2013 - Fiktio - Vaativa B - 2/40
04.10.2013 - Fiktio - Vaativa B - 3/40
07.10.2013 - Fiktio - Vaativa B - 3/40
01.11.2013 - Pirunkorpi - Vaativa B - 8/100
02.11.2013 - Silverlode - 110cm - 5/65
03.11.2013 - Pirunkorpi - Vaativa B - 6/100
12.11.2013 - Kilpailukeskus Stewart - Vaativa B - 3/30
16.11.2013 - Kilpailukeskus Stewart - Vaativa B - 1/30
19.11.2013 - Team Sik-Sak - Vaativa B - 5/30
05.12.2013 - Mewian Welsh - Vaativa B - 1/50
05.12.2013 - Satulinna - Vaativa B - 1/40
12.12.2013 - Kilpailukeskus Ginger - Vaativa B - 7/67
12.12.2013 - Kuninkaankartano - Vaativa B - 2/40
24.12.2013 - Kilpailukeskus Ginger - Vaativa B - 3/66
31.12.2013 - Kilpailukeskus Ginger - KRJ-Cup - Vaativa B - 16/408
16.01.2014 - Takamaiden Suomenhevoset - Vaativa B - 1/50
16.02.2014 - Trushes - Vaativa B - 3/40
18.02.2014 - Kadotetut Suomenhevoset - Vaativa B - 1/30
20.02.2014 - Kadotetut Suomenhevoset - Vaativa B - 2/30
23.02.2014- Virtuaalitalli Sakasti - VaativaB - 1/30
24.02.2014 - Virtuaalitalli Sakasti - Vaativa B- 5/40
07.03.2014- Virtuaalitalli Sakasti - Vaativa B - 3/40
10.03.2014 - Odelie's Loves - Vaativa B - 1/50
12.03.2014 - Odelie's Loves - Vaativa B - 4/50
16.04.2014 - Cremlin - Vaativa B - 5/50
17.04.2014 - Cremlin - Vaativa B - 7/50
01.07.2014 - Virtuaalitalli Dei - Vaativa B - 3/60
03.07.2014 - Virtuaalitalli Dei - Vaativa B - 2/60
20.07.2014 - Seljasaaren Kartano - Vaativa B - 1/40
22.07.2014 - Seljasaaren Kartano - Vaativa B - 4/40

VSR-sijoituksia 1kpl, voittoja 0kpl
30.11.2013 - Koston Suomenhevoset - VSR Cup - Vaativa B - 6/79

Ulkoasu © Maiju V. 2013
{title}
{menu}
{content}