Longroute Ring xx

 
Täyttää 3 vuotta 25.10.2014 || Tämä on virtuaalihevonen || © Jessica M.

Virallinen nimi:
Kutsumanimi:
Sukupuoli:
Syntymäaika
Rotu:
Säkäkorkeus:
Longroute Ring xx
Lonkku
ori
04.10.2014
englantilainen täysiverinen
162cm
Rekisterinumero:
Koulutus:
Painotus:

Kasvattaja:
Omistaja:
VH14-006-0476
CIC4
kenttä

Special Ring
Nora (VRL-02066)


Luonnekuvaus

Lonkku ei ole ihan tyypillinen täysiverinen luonteeltaan, sillä se on kärsivällinen kuin kallio. Ori ei liikahdakaan, ellei sitä pyydä. Lisäksi se ei hermostu koskaan. Ainoastaan tammojen lähellä ori hermoilee ja saattaa pitää pienen machoiluesityksen. Koska Lonkulla on valtavasti hyppykapasiteettia, se täytyy tarhata tarhaan, jossa on korkeat aidat. Ori on hyvä karkaaman tarhasta, eivätkä pienet aidat pidättele sitä kovin kauaa.

Hoitaessa Lonkku seisoo ja seisoo vaikka aamuun asti. Se ei kyllästy koskaan eikä yritä mitään salakavalia temppuja hoitajan pään menoksi. Sitä saa vaikka repiä korvasta jos siltä tuntuu, eikä ori sano siihen mitään. Lonkku rakastaa rapsutuksia ja joskus hevonen poni erehtyy kuopimaan hiukan, jos huomiota ei heru. Lonkkua ei saa komentaa liian kovalla äänellä tai kädellä, sillä silloin ori menee lukkoon, eikä liiku oikeastaan mihinkään. Satulan ja suitset orille saa ongelmitta.

Ratsastaessa Lonkku toimii lähes tulkoon pelkillä paino- ja ääniavuilla. Mitä kovemmat otteet ratsastajalla on sitä hankalampi Lonkku on. Se pistää samantien vastaan, jos ratsastaja ei kohtele sitä tarpeeksi hellästi. Lonkku osaa kouluratsastusliikkeitä vaativan A:n tasolle asti. Se onkin kouluradalla hieno näky taitavan ratsastajan alla. Mikäli selässä on kokemattomampi ratsastaja, ori ei aina jaksaisi nostella jalkojaan ihan niin paljon kun vaadittaisiin.

Esteillä Lonkku menee tasaisesti kuin juna. Se ei kiellä eikä tiputa. Ratsastajan on vain istuttava ja ohjailtava hieman. Välillä orille täytyy myös muistuttaa ettei vauhti kuole lähes olemattomiin. Kunhan ratsastaja muistaa pitää sopivan rytmin laukassa, esteet ylittyvät vuoren varmasti ja vielä hyvällä tekniikalla. Sarjavälit voivat tuottavaa orille hieman vaikeuksia lyhyehköjen liikkeiden takia. Maastossa ori on varma eikä säiky tai pelkää mitään. Varsinkin johtohevosen rooli on Lonkulle hyvä. Maastoesteillä ori on virkeä, mutta silti oma rehellinen itsensä. Orin kanssa ei siis tarvitse pelätä ylimääräistä sähellystä maastoradalla. Lonkku on tasaisen varma suorittaja.

Kilpaluissa Lonkku toimii luotettavasti ja ongelmitta. Se ei pelkää mitään, eikä kisapaikan jännitys tuo oikeastaan yhtään enempää eloa oriin kuin kotipaikkakaan. Tammojen läheisyys on orille ainut ongelma. Useimmiten verryttelyssä joutuu tekemään erityisjärjestelyjä orin kanssa, jottei ongelmia tulisi. Suoritukseensa Lonkku keskittyy onneksi täysillä ja se nauttii kisojen hurmoksesta.

Sukutaulu


I. Victory Route Ring xx
xx-o, 166cm, rt
II. Route 66 xx
xx-o, 168cm, rt
VIR MVA Ch
III. Lauchted xx
xx-o, 169cm, rt
IIE. Dirt Route xx
xx-t, 167cm, trn
IE. This Is Victory xx
xx-t, 158cm, rn
IEI. He's A Victory xx
xx-o, 167cm, trn
IEE. This Is Question xx
xx-t, 150cm, trn
E. Season Five xx
xx-t, 160cm, rn
EI. Hypopyon xx
xx-o, 168cm, rn
EII. Narrwelyn xx
xx-o, 173cm, rn
EIE. Feel Reason's Dead xx
xx-t, 167cm, prt
EE. Silly Love Songs xx
xx-t, 152cm, rn
EEI. Puppet Master xx
xx-o, 160cm, prn
EEE. Silly Devotions xx
xx-t, 151cm, rn

Kilpailumenestys


Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 1653.93
Nopeus ja kestävyys: 1113.40
Kuuliaisuus ja luonne: 348.79
Tahti ja irtonaisuus:0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kenttäratsastuksessa orilla on 2767.33 pistettä ja se on tasolla 6.Webdesign © melissa     Kuvat © Jessica M. & DVPonyClub