Strix Stable

This Is Victory

Virallinen nimi This Is Victory Kutsumanimi Vicky
Syntymäaika 10.1.2012 (oma ikääntyminen) Kasvattaja This Is Stable, USA
Rotu Englantilainen täysiverinen Sukupuoli tamma
Väri ruunikko Säkäkorkeus 158 cm
Omistaja Strix Stable, VRL-00008 Rekisterinumero VH12-006-0305
Koulutustaso ko VaA, re 130cm, me 125cm Painotus kenttäratsastus, CIC4 (CCI/CIC4)

Täyttänyt 4 vuotta 1.10.2012
Ikääntynyt siitä eteenpäin VHKR:n mukaan


     
© McLaren High Performance Horses - Thank You!

This Is Victory ostettiin laukkatilalleni Sagatum Racehorsesiin tamman ollessa yksivuotias. Se tuli suoraan kasvattajalta, eikä sen kanssa oltu tehty vielä mitään. Sagatum Racehorsesissa Vickyn treeni aloitettiin normaalin kaavan mukaan - sen tähtäin oli keskipitkillä eli 1600-2400 metrin matkoilla ja kilpaileminen oli määrä aloittaa jo kaksivuotiaana. Vicky kehittyi hyvin ja vaikutti ihan lupaavalta varsalta. Se oli luonteeltaan mukava, eikä kenelläkään ollut siitä koskaan mitään pahaa sanottavaa. Ensimmäisen kerran Vicky kilpaili kaksivuotistoukokuussaan ja sijoittui mukavasti kolmanneksi. Kaksivuotis- ja kolmevuotiskausinaan tamma kilpaili yhteensä viisi kertaa. Se ylsi lähes aina rahoille, mutta sitä tärkeintä, voittoa, ei koskaan tullut. Kun Vicky ei viiden startin jälkeen ollut päässyt etenemään seuraavalle tasolle, allowance-lähtöihin, oli jotain tehtävä. Sagatum Racehorsesilla oli mennyt huonosti jo jonkin aikaa. Hevoset eivät olleet pärjänneet toivotulla tavalla ja yksi työntekijäkin oli pitänyt jo irtisanoa. Monia hevosia oli laitettu pois ja treenarit olivat valmiita laittamaan Vickyn siinä sivussa. En kuitenkaan ollut suostunut, jokin tammassa vetosi minuun ja olin vain aina halunnut uskoa siihen. Tiesin silti, että jotain olisi tehtävä.

En päässyt järkevään lopputulokseen, joten nappasin Vickyn tallista ja lähdin sen kanssa maastolenkille. Siitä oli aikaa, kun olin viimeksi ollut laukkahevosen selässä. Suuntasimme Vickyn kanssa laukkatilan maastoreiteille tarkoituksena tehdä reipas ja rento maastolenkki ja selvitellä ajatuksia. Annoin Vickyn laukata vapaaseen tahtiin ja nautin itse tuulesta kasvoillani. Laukkahevosen laukkaa ei voittanut mikään. Olisi ehkä pitänyt miettiä hiukan pidemmälle. Edellisyönä oli myrskynnyt kovasti ja tuuli oli kaatanut puita ajoteillekin. Oli kuitenkin myöhäistä perääntyä, kun kaarsimme mutkan jälkeen suoralle ja edessä makasi kaatunut puu. Ennen kuin huomasimmekaan, olimme ylittäneet rungon. Puu oli jäänyt latvastaan kiinni toiseen puuhun, joten vino runko oli varmasti puolentoista metrin korkeudella. Olin hämmästyksestä tolaltani. Tämä hevonenhan osasi hypätä! Samassa tiesin, mitä Vickylle tapahtuisi. Se lähtisi mukanani Irlantiin ja siitä tulisi kenttähevonen.

Olisi tietysti ehkä ollut järkevä koittaa tehdä Vickystä ensin risuestehevosta, kun se selvästi osasi hypätä. Olin kuitenkin päättänyt, että se sopisi loistavasti irlantilaisten kenttähevostemme joukkoon ja voisihan sitä myöhemmin käyttää myös ISH-jalostuksessa. Niinpä Vicky matkusti Irlantiin. Se sai lomailla ensimmäisen kuukauden ja sen kanssa vain maastoiltiin satunnaisesti. Vicky sopeutui mainiosti ja kaikki oppivat heti pitämään siitä. Varsinainen ratsukoulutus aloitettiin sen kolmivuotissyksyllä. Eteneminen oli helppoa ja nopeaa, sillä hevonen hallitsi jo ratsastajan kantamisen ja perusavut. Ravissa tammalla oli vähän hakemista, sillä laukkatilalla sen kanssa oli pääasiassa kävelty ja laukattu. Loppuvuoden aikana Vicky oppi rauhoittumaan ja taipumaan ja kun se kääntyi nelivuotiaaksi, olivat kaikki askellajit hallinnassa ja työskentely sujui myös niinkin pienessä tilassa kuin maneesissa.

Nelivuotiskaudella Vicky pääsi harjoittelemaan hyppäämistä. Tammaa oli irtohypytetty jo edellisenä vuonna ja se oli hyppäämisestä silmin nähden innoissaan. Nyt hyppäsimme pieniä esteitä useammin ja paljon myös maastossa. Vicky nautti! Tiesin, että olin tehnyt oikean valinnan tuodessani sen Irlantiin. Koulupuolella tamma kehittyi jatkuvasti ja sen nopea kehitys yllätti kaikki. Nelivuotiskauden lopussa tamma suoriutui mainiosti jo helppo B -tasoisesta kouluohjelmasta ja hyppäsi metrin ratoja. Kapasiteettia olisi kyllä löytynyt suurempiinkin, mutta koska vauhdin ja tasapainon kanssa oli vielä vähän hiomista, emme edes yrittäneet hypätä korkeutta.

Viisivuotiaana Vicky nousi helppo A -tasoiseksi ja hyppäsi kotona sujuvasti 130 cm -ratoja. Oli aika aloittaa kilpaileminen.

Nyt, kun Vickyn kilpaura on päättynyt, on tamma edelleen yhtä loistava kenttähevonen ja loistava hevonen muutenkin, kuin siitä vuosia aiemmin ajattelin. Tamman kanssa on ollut joka ikinen päivä yhtä mukava toimia ja sen ratsastaminen on ollut yhtä onnea. Vicky on suoriutunut mainiosti niin kouluratsastuskuvioista - mikä on entiseltä laukkahevoselta ihan hyvin - kuin esteistä ja maastoesteistäkin. Maastoesteillä Vicky on ollut elementissään ja hypännyt aina aivan mitä vain - ja hyvällä tyylillä. Nopeuttakaan ei ole puuttunut, vaikka laukkakisoihin sitä olikin hieman vähänlaisesti.  i. He's A Victory
  xx, trn, 167 cm
  ii. Victory
  xx, rn, 166 cm
  iii. Winner Takes It All
  xx, mrn, 168 cm
  iie. Vivienne Wood
  xx, rn, 164 cm
  ie. Your Lady
  xx, m, 169 cm
  iei. Money Keeper
  xx, m, 170 cm
  iee. Oh So Sweet
  xx, rn, 166 cm
  e. This Is Question
  xx, trn, 150 cm
  ei. This Is Mark
  xx, rn, 156 cm
  eii. Markable Man
  xx, mrn, 160 cm
  eie. Her Royal Highness
  xx, rn, 152 cm
  ee. This Is How You Do It
  xx, rt, 149 cm
  eei. Yesterday Yes
  xx, rt, 162 cm
  eee. Mini Melody
  xx, rn, 150 cm
Täyttä verta 100%

Isä He's A Victory on keskipitkillä matkoilla menestyksekkään laukkauran tehnyt ori. Hevonen nousi nopeasti G1-tasolle ja kilpaili siellä voittaen lähes joka lähtönsä. Voittosummaksi ori kerrytti lähes 1,5 miljoonaa dollaria. Upean kilpauransa ansiosta He's A Victory on ollut jalostuksessa suosittu, mutta periyttäjänä ori ei ole yltänyt samalle tasolla kuin kilpailu-urallaan.

Isän isä Victory kilpaili keskipitkillä matkoilla kohtalaisen hyvällä menestyksellä. Jalostuksessa ori sen sijaan onnistui erinomaisesti ja jätti monia menestyksekkäitä jälkeläisiä.

Isän isän isä Winner Takes It All aloitti nuorena lupaavasti, mutta loukkaantui kesken kilpailun ja joutui jättämään kilpailemisen. Jalostuksessa orilla oli kuitenkin paljon annettavaa ja se osoittautui hyväksi periyttäjäksi. Isän isän emä Vivienne Wood kilpaili kaksivuotiaana muutaman lähdön ja osoitti kohtalaista kapasiteettia. Tamma laitettiin kuitenkin ajoissa siitokseen ja se teki kymmenen varsaa. Suurin osa varsoista suoriutui kilpaurallaan kohtalaisesti.

Isän emä Your Lady toimi siitostammana, eikä koskaan kilpaillut laukkakilpailuissa. Miellyttäväluonteinen tamma teki yksitoista varsaa, mutta suurin osa varsoista ei koskaan tullut laukkaradoille asti.

Isän emän isä Money Keeper kilpaili risuestelaukoilla ja ylsi aina G1-tasolle asti. Ori oli erinomainen hyppääjä ja paikkasi astetta hitaampaa vauhtiaan hyvillä hypyillä. Koska kovin nopeus puuttui, ei orista ollut huippumenestyjäksi. Isän emän emä Oh So Sweet kilpaili kaksi kautta sileillä laukoilla ja jäi sen jälkeen siitokseen. Menestys kilparadoilla ei ollut mainittavaa, eivät myöskään tuotokset jalostuksessa.

Emä This Is Question on This Is Stablen kasvatteja, kuten Vickykin. This Is Questionista oli määrä tulla huipputason laukkatamma, mutta hevonen ei osoittanut suuria vauhteja, vaikka sitä kuinka treenattiin. Niinpä tamma jäi ajoissa siitokseen.

Emän isä This Is Mark on myös samalta kasvattajalta. Ori teki mukavan uran keskipitkillä matkoilla sileissä laukoissa ja tienasi lähes miljoona euroa. Jalostuksessa ori epäonnistui täysin.

Emän isän isä Markable Man kilpaili keskipitkillä matkoilla hyvin menestyen, mutta sen omistaja joutui konkurssiin ja ori myytiin ratsuksi. Markable Man kilpaili vanhoilla päivillään kenttäratsastuksessa kolmen tähden luokkia hyvin pärjäten. Emän isän emä Her Royal Highness oli siitostamma, jota ei koskaan treenattu laukkaradoille. Tamma teki varsoja vuodesta toiseen ja jättikin joitain hyvin menestyneitä laukkureita.

Emän emä This Is How You Do It kilpaili kaksi- ja kolmivuotiskausiensa aikana kymmenisen kertaa ja menestyi kohtalaisesti. Kipakka tamma päätettiin kuitenkin siirtää ajoissa siitokseen ja se teki kahdeksan varsaa.

Emän emän isä Yesterday Yes kilpaili mailin matkoilla G1-tasolla voittaen joka toisen starttinsa. Ori oli hyvin äkkipikainen luonteeltaan ja suoritti joko hyvin tai hyvin huonosti. Emän emän emä Mini Melody oli pienikokoinen tamma, joka oli kuitenkin kokoonsa nähden erittäin nopea. Tamma pärjäsi hyvin lyhyillä matkoilla ja oli jalostuksessakin kohtalainen.
Jälkeläiset
ISH-tammaAmerican Victory Xi. Clonterlough Theosynt. 11.4.2013om. Strix Stable
xx-oriVictory Route Ringi. Route 66synt. 15.8.2013om. Gabi, VRL-12080 (Special Ringin leasingvarsa)
xx-oriStrix Victorinoxi. Ringmastersynt. 16.10.2013om. Amy, VRL-07659


Kilpailutiedot

Sivulle listattu vain sijoitukset, joita on kenttäratsastuskilpailuista 44 kappaletta. Vicky aloitti kilpailemisen KERJ:n vanhojen luokkien aikana, jolloin sen maksimitaso oli CCI/CIC4. Luokkauudistuksen jäljeen Vicky nousi vielä eteenpäin uudelle tasolle CIC4.
ERJ:n alaisista esteratsastuskilpailuista sijoituksia on 2 kappaletta.

22.11.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC1 - KK Bailador - 1/28
06.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Suprant - 3/50
07.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Suprant - 3/50
08.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Cabin 21 - 5/30
10.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Bairdon - 4/50
10.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Dark Side Trakehners - 4/30
11.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Bairdon - 3/50
11.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Suprant - 7/50
12.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Bairdon - 1/50
13.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Bellamy - 6/40
14.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Bellamy - 4/40
15.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Strix Stable - 7/50
15.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Suprant - 6/50
15.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Bairdon - 6/50
16.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Suprant - 2/50
17.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Hex Sporthorses - 4/30
18.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Suprant - 1/50
18.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2 - Hex Sporthorses - 3/30
23.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Suprant - 7/50
24.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Suprant - 6/50
25.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC4 - Strix Stable - 1/35
25.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Yedida - 3/21
26.12.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC3 - Yedida - 4/21
05.01.2013 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC4 - Special Ring - 5/42
06.01.2013 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC4 - Strix Stable - 3/18
13.01.2013 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC4 - Infinity - 4/23
18.01.2013 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC4 - Strix Stable - 2/26
05.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 6/50
07.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 6/50
08.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 7/50
09.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 1/50
13.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 5/50
17.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - KK Bailador - 3/40
20.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - KK Bailador - 5/40
21.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - KK Bailador - 3/40
22.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - KK Bailador - 3/40
23.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - KK Bailador - 6/40
24.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - KK Bailador - 6/40
26.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 5/48
27.02.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Bairdon - 4/30
01.03.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 5/48
02.03.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Guards Hingstar - 3/21
03.03.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Guards Hingstar - 2/21
10.03.2013 KERJ-kenttäratsastus, CIC4 - Strix Stable - 5/48

30.11.2012 KERJ-kenttäratsastus, CCI/CIC2, KERJ-Cup - Taikakuun kartano - 8/67 (19+33+15)
16.02.2013 ERJ-esteratsastus, 130 cm - Bairdon - 4/40
22.08.2013 ERJ-esteratsastus, 130 cm - Zurück - 1/50

06.03.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Team Obnoxious - 6/40
08.03.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Team Obnoxious - 1/40
10.03.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Team Obnoxious - 2/40
18.08.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Mewian Welsh - 4/50
28.09.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Duren - 6/40
30.09.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Duren - 3/40
02.10.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Duren - 5/40
07.10.2013 KRJ-kouluratsastus, VaA - Duren - 6/40Päiväkirja ja valmennukset
Strix Stable on virtuaalitalli ja tämä on virtuaalihevonen, eikä mitään sivuilla esiintyvää ole oikeasti olemassa!
Strix Stable is a sim-game stable and this is a sim-game horse and nothing in these sites really exists!

Ulkoasun kuva © J.Harwood / flickr.com CC BY 2.0
Muu materiaali © VRL-00008 ellei toisin mainita. Kuvien tekijänoikeustiedot näet viemällä hiiren kuvan päälle.