Yeni Müzikleri Keşfet

Last.fm, çaldığın müziğe göre sana kişiselleştirilmiş öneriler veren bir müzik keşfetme hizmetidir.

Last.fm profilini başlat Pencereyi kapat

Alicia Keys

Resimler

PNG
  • 45.534.000
    skroplama
  • 2.116.699
    dinleyici

Etiketler

Herkesin etiketleri

Daha fazla etiket

Biyografi

Alicia J. Augello-Cook, (d. 25 Ocak 1981, New York), bilinen adıyla Alicia Keys, ABD’li şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu. Dünya çapında tüm albümleri 50 milyon kopya satmıştır ve çeşitli ödüller kazanmıştır. On beş Grammy ödülü kazanmıştır.

İtalyan-İrlandalı bir anneden ve Jamaikalı bir babadan dünyaya geldi. Keys, çiftin tek çocuğudur. Anne ve babasının küçük yaştayken ayrılmasıyla Keys, çocukluğunu annesiyle geçirdi. Annesinin teşvikiyle müzik hayatına atıldı ve «The Cosby Show» adlı televizyon programına çıktı. 11 yaşından itibaren piyano çalmaya başladı ve Mozart, Beethoven ve Chopin gibi klasik müzik sanatçılarının parçalarını performe etti.

Diskografi

Albümler

2001: Songs in A Minor
2003: The Diary of Alicia Keys
2005: Unplugged
2007: As I Am
2009: The Elemet Of Freedom
2010: The Platinum Collection
2012: Girl On Fire

Singlelar

2001 «Fallin’»
2002 «A Woman’s Worth»
2002 «How Come You Don’t Call Me»
2002 «Girlfriend»
2003 «You Don’t Know My Name»
2004 «If I Ain’t Got You»
2004 «Diary» (featuring Tony! Toni! Toné!)
2004 «Karma»
2005 «Unbreakable»
2006 «Every Little Bit Hurts»
2007 «No One»
2007 «Like You’ll Never See Me Again»
2008 «Teenage Love Affair»
2008 «Superwoman»
2008 «Another Way to Die» (Jack White ile)
2009 «Doesn’t Mean Anything»

Klipler

Popüler Albümler

Dinleme Trendi

2.116.699dinleyici toplam
45.534.000skroplama toplam
#293 geçen haftanın tablosunda
En yeni dinleyici trendi:

Skroplamaya başla ve dinleme geçmişini kaydet

Last.fm kullanıcıları iTunes, Spotify, Rdio ve diğer müzik oynatıcılarında çaldıkları 200'den fazla müziği skropluyor.

Last.fm profili oluşturun

Pano

Bir görüş bildir. Last.fm'de oturum açın veya üye olun.

Şu Anda Dinleyenler

En Çok Dinleyenler