monitor.bg
Четвъртък 27 Декември, 2007
Бум в търсенето на стари къщи край Струма и Места
Пиринска Македония става хит в селския туризъм
Оформя се ос между Банско и Драма

.
Германци ни помагат да разнообразим предлагането
Германия трябва сама да насочва по-голяма част от туристическия си поток към България. Това бе решено по време на заседание на VI-тата сесия на Съвета за коопериране. Работна група по туризъм ще търси начини за подобряване на българския туристически продукт и набелязване на мерки за привличане на повече германски туристи у нас през цялата година, коментираха от там.

Това е свързано с разширяване на рекламната дейност и представянето на страната като атрактивна туристическа дестинация, разработване на съвместни програми за развитие на балнеоложки и здравен туризъм, културен и екотуризъм, като се акцентира на качеството на туристическата услуга.

От една страна от съвета признават, че напредъка в предлаганите условия в туристическите ни бази е неоспорим, но от друга ­ все още се усеща недостатъчен професионализъм в осигуряване на пълноценно обслужване на гостите.

Българо-германският съвет за коопериране е създаден през 1992 г. като постоянен орган за координиране на междуправителствени инициативи и решаване на конкретни двустранни въпроси в областта на икономическите отношения.
.
.
.
.
Анкета
трябва ли да слагаме коланите на задните седалки в автомобила?
да, задължително
спасяват само когато се кара до 80 км./ч
не
кат само си търси начин да глобява