Cataphractarius

VIRTUAALIHEVONEN -- A SIM-GAME HORSE

Nimi Cataphractarius Omistaja Moon Sugar Ltd, VRL-05186
Rekisterinumero VH14-048-0041 Syntymämaa Belgia (BE)
Rotu Westfaleninhevonen Sukupuoli Ori
Väri Voikko sabino Säkäkorkeus 165 cm
Syntynyt 01.09.2014 Painotus Esteratsastus

Olen aina ihannoinut antiikin Roomaa. Historiainnostuksestani johtuen innostun tavattomasti tähän aikakauteen liittyvistä nimiteemoista. Tällä kertaa satuin törmäämään hyvin nimettyyn oriin, kun olin Belgiassa huutokauppaa seuraamassa. Kun sitten kehään astui voikko sabino ori, muistin minä tuon isän hyvin. Musta sabino ori oli aikoinaan tehnyt erittäin vaikuttavaa uraa esteillä, kuten myös sen isä. Varsin kiinnostuneena seurasin voikon orin tanssahtelua kehässä, etenkin kun kuulin sen nimen olevan Cataphractarius. Cataphractariukset olivat ritarien ensi-aste Rooman imperiumim aikaan.

  Nimestään huolimatta Cataphractarius ei ole mikään raskas tankki, joka liikkuisi hitaasti kuin täi tervassa. Catoksi kutsuttu ori oli yllättävän ketterä ja energinen tapaus, joka meinaa riipiä työntekijöiden hermot epämääräisillä riehumisillaan. Harva se päivä ori kiljuu karsinassaan jo kuullessaan ruokakärryn tulevan... Cato on yksi tallin suurimpia ahmatteja, joka taatusti ryövää ihmisten taskuista kaikki ylimääräiset makupalat. Onneksi ori on sentään kiltti hoitaa, vaikka se onkin aivan liian utelias toisinaan. Jos hoitajalla on kiire, Caton turpa tuntuu olevan koko ajan tiellä.

  Vaikka suvultaan Cato on niin estehevonen kuin voi olla, on sillä silti lahjoja myös koulukentille. Elastisesti uralla tanssahteleva ori suorittaa helposti jopa kokoavia liikkeitä, etenkin koottu laukka on Caton bravuuri. Laukkatyöskentelyssä ori on muutenkin erittäin hyvä, mikä tietenkin heijastuu esteille. Cato suorittaa kevyesti niin ahtaat sarjavälit, vaativat pituusesteet kuin tiukat kurvitkin. Jos jotain moitteen sijaa pitää antaa, se on liika herkkyys. Cato hermostuu helposti, mikäli ratsastaja jää roikkumaan ohjiin tai paukuttamaan pohkeilla. Orilla on myös tapana reagoida joskus turhan voimakkaasti.

  i. Cestus
  WEST, 168 cm, mkrj
  ii. Crupellarii
  WEST, 165 cm, trn
  ie. Lagoon
  MECKL, 164 cm, rtkrj
  e. Golden Hyazinthe
  WEST, 169 cm, vkk
  ei. Golden Blossom
  HANN, 164 cm, vkk
  ee. Quintessence
  WEST, 169 cm, trt
WEST12.10.2014oriCarausius NONe. WolfsgrubeVRL-00410
Hyppykap. & rohkeusNopeus ja kestävyysKuuliaisuus ja luonneTahti ja irtonaisuusTarkkuus ja ketteryys
2887.73 p.0.00 p.3740.27 p.0.00 p.0.00 p.
LajiYhteispisteetVaikeustasoKoulutustasoKapasiteetti
Esteratsastus6628 p.Taso 11160 cm100 %

Moon Sugar Ltd on virtuaalitalli, mitään ei tapahdu oikeassa elämässä
Moon Sugar Ltd is a SIM-game stable, nothing happens in real life

Layout photos: Bob Haarmans (CC BY 2.0) + Subtle Patterns (Atle Mo / Jan Meeus / Irfan iLias)