Daskang Michell

Virallinen nimiDaskang Michell, "Mich"

Kuvat © Roshoeve,
virtuaalihevonen - a sim-game horse
Rekisterinumero VH15-011-0040
Rotuhannover (hann)
Sukupuoliori
Syntymäaika24.07.2014
Säkäkorkeus167 cm
Painotuslajikouluratsastus
KoulutustasoGrand Prix
Maahantuoja E. Howlenhalf (evm)
OmistajaOtterley Wilson VRL-12757

Daskang Michell, lyhyemmin Mich on gp ori, jolla on hienot liikkeet ja komea ulkomuoto. Luonne on ihanteellinen ja helppo, eikä ongelmia löydy, mikäli rokotustilanteita ei lasketa. Ori tekee kaikkensa päästäkseen neulasta ja eläinlääkäristä eroon, mutta joutuu aina antautumaan ja taipumaan kaksijalkaisten tahtoon. Helppo ratsastettava niin pienemmille kuin isommillekkin, mutta korkeassa koulussa, lähinnä Grand Pixissä vaatii kokeneen, osaavan ja selkeä ratsastajan joka ohjaa Michiä ja on itse rauhallisuuden perikuva. Ori ei ole helppo maastoratsastettava, sillä pelkää jokaista hiemankin erikoista asiaa, jos vaikka puu on kaatunut juurineen, hyppää ori heti sen nähdessään puskaan piiloon. Esteillä kömpelö ja kolauttelee puomeja ihan sävelmään saakka.

Kirjoittanut papukaija

 

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Cambelon (evm)
hann-ori, 171cm, mustankimo
ii. Michelin Dragon (evm) iii. tuntematon
iie. tuntematon
ie. Mau Mau (evm) iei. tuntematon
iee. tuntematon
e. Empossible (evm)
hann-tamma, 162cm, musta
ei. Schönen Schwarzen (evm) eii. tuntematon
eie. tuntematon
ee. Rambuctious Rose (evm) eei. tuntematon
eee. tuntematon

Kilpailut ja saavutukset

Ominaisuuspisteet ja kilpailutasot Saavutukset
Kouluratsastus 9 / 10 5040.84 Esteratsastus 6 / 10 2490.33 ei vielä saavutuksia
Kenttäratsastus 0 / 10 0 Valjakkoajo 6 / 10 2490.33
Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 2490.33
Tahti ja irtonaisuus: 2550.51
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Päiväkirja

17.12.2014 - Koeratsastus pk-merkintä - kirjoittanut Papukaija

Kun olin saanut sovittua kaupat edellisen hevosen myyjän kanssa, pyysin miestäni hoitamaan tamman lähtökuntoon. Lähdin jälleen kiertelemään. Alussa oli ollut komeita gp hevosia, joten lähdin katselemaan niitä. Vastaan ei tullut etsimääni rotua ihan heti ja olin jo hieman kärsimätön. Pian huomasin nurkassa, katoksen alla nyhjöttävän surkean orin. Mielenkiintoni heräsi ja kävelin tuon luo. Ori nojasi seinää vasten eikä letkauttanut korvaakaan kun astelin portille. Vihelsin kutsuakseni oria, se nostin päätään ja kävelin aidalle. "Heipä hei poika, mikäs sinut nyt noin mutrulle tuulelle on saanut?", hevonen hörähti ja viskaisi päätään pariin kertaan, sitten se jo käänsikin takamuksensa minulle. "Noh?!", hämmästyin. Avasin portin, otin maassa lojuvan riimunnarun käteeni ja astelin portin perässäni sulkien aidoitettuun katokseen. Heiluttelin narua saadakseni hevosen liikkeelle ja pian se liikahtikin muutaman askeleen eteenpäin.

Kohta se jo ravasi ympyrää ja olin mielissäni nähdessäni hienot askeleet, joilla se kulki. Pian myyjä tuli paikalle hieman hermostuneena. Tulin pois ja laskin riimunnarun maahan. Sovin heti koeratsastuksen ja sain itse laittaa hevosen kuntoon. Ori oli kouluratsu ja korkeatasoinen, ihmettelin miksei se ollut muiden hevosten kanssa keskellä olevissa tolpissa kiinni. Kun pääsin ratsastamaan nopean ja helposti sujuneen varustuksen jälkeen, hämmästyin hevosen taidoista ja mukavasta ratsastettavudesta. Puolentunnin kuluttua tulin alas selästä ja haltioituneena sovin kaupat, muistutin kuitenkin itseäni, että olin hakemassa hevosia ystävälle, en itselleni.