Isten valóban ismer engem?

Isten az Ön Mennyei Atyja, Ön pedig az Ő gyermeke. Szereti Önt, és azt akarja, hogy Ön sikeres legyen ebben az életben, és visszatérhessen, hogy majd az Ő jelenlétében éljen. Tudjon meg többet.

Válaszok erre a kérdésre

Elégedett-e velem Isten?

Isten azt akarja, hogy gyermekei boldogok legyenek. Megadta nekünk azt a szabadságot, hogy választhassunk a jó és a gonosz között. Amikor Ön engedelmeskedik Isten parancsolatainak, és úgy dönt, hogy az Ő akaratának veti alá magát, kimutatja az Őiránta érzett szeretetét. Tudjon meg többet. 

Válaszok erre a kérdésre

Mi történik velem, amikor meghalok?

Földi szemmel nézve a fizikai halállal valami véget ér. Valójában a halál inkább csak egy lépést jelent előre Mennyei Atyánk tervében, mely felkészít bennünket a halhatatlanságra. Tudjon meg többet.

Válaszok erre a kérdésre

Mi az életem célja?

Isten boldogságterve segít megértenünk az élet célját, valamint a Vele való kapcsolatunkat. Isten terve, melynek középpontjában Jézus Krisztus áll, megtanítja nekünk, hogy honnan jöttünk, miért vagyunk itt, és mi történik a halálunk után. Tudjon meg többet.

Válaszok erre a kérdésre

Jézus Krisztus: a Szabadítónk

Jézus Krisztus eljött a világra, hogy Isten minden gyermekének lehetősége nyíljon visszatérni Hozzá, és az Ő színe előtt élni a halála után. Csakis a Szabadító engesztelése révén tisztulhatunk meg bűneinktől, a bűnbánat és a belé vetett kitartó hit által.

További információk

Gyülekezeti ház keresése

Keressen ki egy közelben lévő mormon gyülekezeti házat és a gyűlések időpontját, és csatlakozzon hozzánk a hódolatban.  Minden látogatót szívesen látunk.

További információk