feature_datumveranderen

Verander de datum van je Evernote notitie

Na het inscannen van documenten of als je een PDF in Evernote hebt geplaatst, zul je zien dat de notitie altijd een aanmaakdatum krijgt van vandaag. Dat kan soms handig zijn maar als je Evernote gebruikt als takenlijst of om je documenten op datum te bewaren, dan is het beter om de datum van de notitie goed te zetten

[Lees meer ...]

Uitgelicht

featured_quota

Evernote vernieuwt abonnementen en verhoogt quota’s

Met ingang van vandaag zal Evernote een nieuw abonnement kennen “Evernote Plus” en worden de bestaande abonnementsvormen opnieuw gepositioneerd. In plaats van een “upgrade” model krijg je de mogelijkheid om de beste vorm van Evernote voor je behoefte te kiezen. Tevens veranderen de limieten voor notitiegrootte en maandelijkse uploadquota van Evernote Premium naar respectievelijk 200 Mb per notitie en een ongelimiteerd quotum. In dit artikel zet ik alle vernieuwingen op een rij.

[Lees meer ...]

Uitgelicht

feature-labelstructuur

Hoe orden je je labels in Evernote?

Ik kreeg recent de volgende vraag binnen: In Evernote kun je labels aanbrengen, maar ik heb nog niet ontdekt hoe je slim kunt filteren zodat je uit vele tientallen en op den duur misschien wel honderden, een bepaalde notitie snel terug wilt vinden.
Zo heb ik een project waarbinnen het aantal notities heel snel groeit. Dus krijg ik al snel een onoverzichtelijke lijst. Hoe kun je slim filteren met labels?

[Lees meer ...]

header_globalsneltoetsen

Sneller werken in Evernote

Het is geen geheim dat je productiviteit en plezier in werken vooruit gaat als je in een flow zit. Als je niet hoeft na te denken over wat je waar heen stuurt, op welke knop je drukt of welk menu je nodig hebt, maar het gewoon kunt doen. Sneltoetsen helpen hier bij en natuurlijk heeft Evernote een aantal sneltoetsen tot zijn beschikking.
[Lees meer ...]

featured-scannable

#Evernote Collection: Scannable

Vanaf vandaag is voor iOS gebruikers (Android volgt) een nieuwe loot aan de Evernote boom: De mobiele scanner Scannable is verkrijgbaar in de appstore. Scannable is een mobiele scanner waarmee je alle soorten papier zoals ontvangstbewijzen, visitekaartjes, foto’s of documenten automatisch kunt scannen door met je telefoon simpelweg te richten op het papier. Er komt geen knop aan te pas. Scannable detecteert automatisch de randen van het document en legt het beeld vast. Het doel van Scannable is om actie te ondernemen met je papier, er iets mee te doen in plaats van het op te laten stapelen. Door het te scannen, direct in Evernote op te slaan, of direct te delen met de aanwezigen op de vergadering of bijeenkomst.

[Lees meer ...]

featured_usesevernote

Hoe gebruik ik Evernote?

Bij vrijwel elk workshop of cursus komt het ter sprake, hoe gebruik ik Evernote eigenlijk? Ik laat vaak een deel van mijn eigen Evernote account zien in plaats van alleen een demo-account. Ik heb nu de verschillende manieren maar eens op een rij gezet.

[Lees meer ...]

feature-contextfaq

Hoe werkt Evernote Context (en hoe zet je het uit)?

Tijdens de EC4 conferentie kondigde CEO Phil Libin een nieuwe functionaliteit aan in Evernote, Context. Het geeft je een extra laag informatie aan de notities waar je in werkt. Het grotere doel van Evernote is om de kwaliteit van je werk te verbeteren, zonder er zelf bij na te moeten denken of je nog extra informatie nodig hebt.
[Lees meer ...]

Lees alle berichten in het blog!