Lakea
Lakean etusivulle
Lakean hevoset sivulle


© Jenny K

Virallinen nimi » Taikahuurre
Tuttavien kesken » "Taika"
Rekisterinumero » VH11-018-0387
Rotu » suomenhevonen
Sukupuoli » tamma
Syntymäaika » 23.05.2010 *
Säkäkorkeus » 152cm
Väri » musta
Koulutustaso » ko Vaativa B, re 100cm
Painotus» yleispainotteinen
Kasvattaja » Miina S. (FIN) / Helmi
Entinen omistaja » Katvusto / VRL-03401
Omistaja » Virtuaalitalli Lakea / VRL-03401
     (3-vuotias 12.08.2011)

     VIR MVA Ch arvonimi myönnetty 31.10.2011
     Kantakirjattu KTK-II 73p. palkinnolla 05.12.2011Taika on oikein mukava ja luotettava tamma. Se on miellyttämishaluinen, ja pitää melkeinpä jokaisesta joka sille suostuu huomiotaan antaa. Tallin perältä kuuluvat lempeät hörähdykset kuuluvat yleensä Taian suusta. Taika on myös ystävällinen muita hevosia kohtaan, ja harvemmin haastaa riitaa. Leikkisä Taika silti on.

Karsinassa hoidettaessa Taika tykkää välillä pyöriä ympyrää ja katsella mitä siellä näkökentän toisellapuolella oikein tapahtuu. Taika osaa olla myös erittäin Tohelo, ja astella toisinaan varpaille kun yrittää nähdä taakseen. Harjapakkia ei kannata asettaa Taian nokan eteen, koska Taika saattaa astella sen mukaviin osiin, eikä jesarilla korjata niitä vaurioita. Varusteista puheenollen, Taika säikkyy välillä kahisevia ulkoloimia, joten niiden kanssa kannattaa olla varovasempi, kun sellaisen kanssa Taian luo astelee. Satulat sun muut härpäkkeet saa Taialle puettua hetkessä, sillä kun Taika ne näkee, on se heti valmiina työhön. Kuolaimia laitettaessa Taika laskee kiltisti päänsä ihmisen pään tasolle ja melkeinpä haukkaa metallinpalat suuhunsa. Jonakin päivänä se vielä nielaisee ne innokkuuden puuskassaan..

Ratsuna Taika on yhteistyönhaluinen ja kuten aijemmin sanottu, luotettava ja miellyttämishaluinen. Selkäännoustessa Taika seisoo kiltisti paikoillaan kuolainta purren. Liikkellelähtö saattaa olla vauhdikas jossei osaa käyttää pohkeita varovasti. Taika on siis avuille melko herkkä, mutta toisinaan niitä saa käyttää alkuinnostuksen loputtua reilustikkin. Taian jokainen askellaji on rytmikästä, ja niissä saa lantio keikutusta kerrakseen kun yrittää pysyä rytmissä mukana. Taialla laukka nousee melkeinpä vain ulkopohjetta taakse hivuttamalla. Taika on hyvin eteenpäin pyrkivä, eikä sitä tarvitse patistella liikkumaan omilla jaloillaan. Taian koulutustaso on vaativa B, joten mikään peräkammarin tyttö se ei ole.. Niin kootut askellajit kuin avot ja sulut ravissa sujuvat hyvin, mikäli ratsastaja osaa. Väärien apujen kanssa Taika menee helposti lukkoon, ja sen jälkeen se lukko on melko vaikea avata. Taika saattaa siis mennä ihan omiaan hetkenaikaa, ennenkuin kuuntelee taas kiltisti ratsastajaa. Esteillä Taika on samanlainen kuin koulussakin, selväpäinen ja eteenpyrkivä. Taika ei pompi mitään metrin esteitä, eikä sen ole tarviskaan. Taika on melko näpsäkkä pujottelemaan ratoja läpi, ja lyhyetkin tiet onnistuu. Erikoisesteistä Taika ei niinkään pidä, ja saattaa hieman kaihtaa niitä ensalkuun. Kisoissa Taika on ihan omaitsensä, eikä hötkyile turhia.

Luonne ©: Emily / kiitos!  * Ikääntyi 4-vuotiaaksi VARL-mukaan ja siitä eteenpäin VAI-ikääntyminen.

1 vuotta - 10.07.2010
2 vuotta - 27.08.2010
3 vuotta - 14.10.2010
4 vuotta - 01.12.2010
6 vuotta - 02.03.2011
7 vuotta - 01.06.2011
8 vuotta - 31.08.2011
9 vuotta - 01.12.2011
10 vuotta - 01.03.2012
11 vuotta - 31.05.2012
12 vuotta - 30.08.2012
13 vuotta - 30.11.2012
14 vuotta - 01.03.2013
15 vuotta - 31.05.2013
16 vuotta - 30.08.2013
© Jenny K
Rakennekuvien tuomarit: arvostelethan hevosen sivusta löytyvien kuvien perusteella.   i. Pikantti (evm)
   sh, 170cm, tummanruunikko
   ii. Vinkkaus (evm)
   sh, 165cm, punarautias
   ie. Sirulento (evm)
   sh, 158cm, musta
   e. Herttileili (evm)
   sh, 151cm, rautias
   ei. Super-Stara (evm)
   sph, 143cm, ruunikko
   ee. Tarinatäti (evm)
   sph, 147cm, liinakon rautias

i. Pikantti oli komea ja charmikas suomenhevosori, jolla oli huimat 171cm korkeutta, mutta sitäkin suurempi sydän. Pikantilla oli upean tummanruunikon värityksensä lisäksi aivan mahtava rakenne, jonka vuoksi siirtyi kilpailukäytöstä suoraan jalostukseen. Ori ehti elämänsä aikana kiertää monet suuret näyttelyt palaten aina takaisin jonkinsortin pystin tai ruusukkeen kera. Pikantin varsoista tuli aivan loistavia kouluratsuja, sillä ori periytti selvästikin rehellisen ja miellyttävän luonteen, sekä siunasi varsojaan myös aivan upeilla liikkeillä. Kuitenkin tämän tähdenlennon voitokas elämä päättyi silkkaan vanhenemiseen, ja ori nukkui pois laitumella laumansa keskuudessa.

ii. Vinkkaus oli 165cm korkea punarautias suomenhevosori. Ori kilpaili koulussa melko vaihtelevin tuloksin. Kisauran laimeudesta huolimatta ori tuli tunnetuksi kasvattajien piireissä hyvän rakenteensa ja luonteensa ansiosta ja siittikin maailmalle monta käyttökelpoista yksilöä. iii. Laku-Pekka on nimensä mukaan pikimusta ori. 169cm korkea jättiläinen kilpaili esteillä, hypäten metriä kansallisella tasolla. Ori ei koskaan loistanut kisatuloksillaan ja oli omistajan mukaan rauhaa ja yksinäisyyttä rakastava oman tiensä kulkija. iie.Punarautias Taavettiina oli siunattu uskomattoman pitkällä harjalla ja hyvällä rakenteella. Tamma voitti elämänsä aikana monet näyttelyt ja kahmi arvonimiä tuon tuostakin. Myös koulukentillä tamma loisti upeilla liikkeillään. Taavettiina jouduttiin lopettamaan autokolarin seurauksena, sen ollessa vain 15-vuotias.

ie. 158cm korkea Sirulehto oli musta suomenhevonen. Tamma kilpaili koulua seuratasolla ja olikin melkoinen opetusmestari. Monessa eri kodissa kiertäneestä Sirulehdosta tuli vanhemmiten äkäinen, mutta pohjimmiltaan se oli oikein kultainen. Tamma kuoli 23-vuotiaana omaan karsinaansa. Sirulehto jätti jälkeensä vain yhden varsan, Pikantin. iei.Jojotin oli upea rakenteinen, musta suomenhevosori. Kisakentillä ori kävi vain muutaman kerran ja lopun ajan vietti tammoja astuen. Jojotin hankki menestystä näyttelyissä ja kahmi monet pystit tällä saralla. iee. Rimi-Aino oli rautias tamma, jota omistaja kuvaa maailman kilteimmäksi. Rimi-Ainolla ei kilpakokemusta ollut, pääasiassa se vain kaahotti omistajansa kanssa pelloilla laukaten ja piti hauskaa. Sirulehto jäikin tamman ainoaksi jälkeläiseksi.

e. Herttileili on hyväsydämminen ja kiltti suomenhevostamma koulukentiltä. Herttileilin salaisuus tuomareiden hurmaamiseen on lienet vain 151cm kokoonsa nähden lennokkaat ja ilmavat askeleet ja todellinen panostus joka hetkessä. Vaikka tamma välillä vaikuttaa apaattiselta kisakoneelta, radalla se suorastaan loistaa ja palaa aina hyväntuulisena takaisin. Herttileilin kanssa on myös käyty parit näyttelyt hyvin tuloksin, onhan tuolla tammalla aivan hurmaava harja ja kaunis rautiaan väritys. Nykyään Herttileili viettää eläkepäiviään siittolassa ollen kuitenkin yksi tallin parhaista siitostammoista. Tamma periyttää mukavan ja rehdin luonteensa lisäksi myös erinomaista työskentelymotivaatiota.

ei. Super-Stara periytti upeita liikkeitä ja hyvää käytöstä. Vaikka ori ei rakenteensa puolesta niinkään loistanut, sen käytettävyys oli täysi kymppi. Lisäksi se oli aina yhteistyöhaluinen. Omistaja sanoo, ettei oriilla ollut huonoja päiviä lainkaan. Se osasi jopa tammojen läheisyydessä käyttäytyä täysin mallikelpoisesti, ja joskus sen hyvää luonnetta ihmeteltiin jopa kisakentillä. eii. Jykevä musta ori, ei voi erehtyä hevosesta. Ripen Ritari oli upea rakenteinen, jykevä suomenpienhevosori. Vaikka rakenne oli upea, ei luonteesta sanottu samaa. Ori oli pahapäinen, eikä se juurikaan osoittanut yhteistyöhalua kilpakentillä. Sen ratsastaminen oli melkoista taistelua, mutta sillä saatiin kasaan edes muutamat sijoitukset. Ori kantakirjattiin todella hyvillä pisteillä sen ollessa seitsemänvuotias. eie. Puuteriina oli sporttinen, kimo suomenpienhevostamma. Tamma asusti ratsastuskoulussa tuntihevosena, missä se sai kuitenkin silloin tällöin näyttää kyntensä kilparadoilla. Tamma kilpaili sekä esteillä, että koulussa ja oli ratsastuskoulun henkilökunnan mukaan mitä mainioin opetusmestari.

ee. Tarinatätin puolelta suku jatkuu estepainotteisena. 147cm korkea, kaunis tamma kilpaili seuratasolla esteillä hyvillä tuloksilla ja sillä oli kapasiteettiä myös isompiin luokkiin. Ongelmat jaloissa kuitenkin estivät sitä nousemaan korkeammalle ja sen esteura päättyikin jo 13-vuotiaana, jonka jälkeen sillä teetettiin kolme varsaa. eei. Pikku-Ihme oli tosiaankin melkoinen ihme. Kun tavalliselle suomenhevostammalle syntyi ruunikko orivarsa ja isä oli naapuritilan kouluratsu, eikä asiasta tiedetty mitään, oli hämmästys melkoinen. Orin upeat askellajit huomattiin jo pienenä, sen ravaillessa äitinsä rinnalla. Ori päätyikin esteratsastajan valmennukseen, jonka kanssa se kahmikin erilaiset pystit. eee. Leimutar on liinakko tamma, jonka päätä komistaa iso läsi. Tamman karvapeite oli tummaa, mutta sen jouhet olivat melkein valkoiset. Leimutar oli todella kookas, 169cm, eikä se aina ollut niitä ihastuttavimpia luonteensa suhteen. Esteillä tamma pärjäsi rohkeutensa ansiosta todella hienosti, yrittäen aina parhaansa.

2 & 3-polven sukuselvityksen ©: Tiuhti / kiitos!s. 23.02.2011   »   t. Nokonuuka KAT   »   i. Verivana
s. 05.03.2011   »   t. Tirkistelijä KAT   »   i. Taureeni
s. 03.09.2011   »   o. Lakean Markos   »   i. Kuusimetsän Jali
s. 29.01.2012   »   t. Lakean Taika   »   i. Lakean Kermaviili

Taikahuurre on tarjolla jalostukseen. Asiasta kiinnostuneena yhteyttä voi ottaa sähköpostitse: talli.lakea @ gmail.com.Valmennukset / Päiväkirjamerkinnät

05.12.2011 Kantakirjauslausunto
17 p. + 20 p. + 18 p. + 18 p. = 73 p. KTK II
- Hyvät tyypit, ryhdikäs, hieman tuhti, käyrät kintereet, lyhyet vuohiset, kaunis pää.
- Erinomainen tyyppi ja tammaleima. Kaunis pää, hyvä runko sekä kaula. Matalakantainen. Hyvä etu- sekä takaosa.

01.05.2011 esteratsastusvalmennus Jaana P. ohjaamana!
Taika oli turhan innostunut jo lämmittelyn aikana, joten pyysin ratsastajaa välttämään turhaa toistoa alkuverkassa, ettei tamma turhautuisi liikaa. Se ravasi hienosti eteenpäin aivan pyytämättä ja käytti kunnolla takapäätään jo lämmittelyn aikana. Asettelin puomeja pääty-ympyröitä varten, ja Taika ravasi niiden ylitse ilman sen suurempia kolahduksia, eikä puomeissa ollut laukassakaan ongelmia – sarjan jälkeen neiti kuitenkin yritti huolellisesti pyrähtää laukkaan. Vedimme kentälle vielä kolmen pystyesteen sarjan, joiden ensimmäiseen väliin tuli ratsukolta mahtua kolme laukkaa, ja toisessa välissä taas kaksi. Tamma kulki muuten oikein nätisti, mutta eteenpäinpyrkivyyden hillitsemisessä ja apujen käytössä löytyy vielä ratsukon osalta paljon hiottavaa. Ratsukon kannattaisi harjoittaa pientä jumppasarjaa puomeilla, jotta saisi Taikan "vaihteet" hieman paremmin tietouteensa.

14.03.2011 esteratsastusvalmennus Milja K:n ohjaamana!
Kisshu saapui nätin tamman kanssa maneesin ovesta sisään ja ymmärsin heti, että tästä tunnista tulisi hieman helpompi kuin parista aikaisemmasta. Ohjeistin Kisshua lämmittelemään itsenäisesti, kun pystytin suureen maneesiin kolmen esteen pienen "radan". Ensimmäisenä oli puolimetrinen pysty, toisena 70-senttinen pysty ja viimeisenä metrinen okseri. Käskin Kisshun hypätä ensin pelkän ristikon pari kertaa ravissa ja laukassa, ennen kuin siirryttiin koko rataan. Taika oli koko ajan hienosti kuulolla, ja hyppäsi oikein nätisti. Välikäynnit parin kerran jälkeen, jolloin sama rumba uudestaan. Taika hyppäsi aivan yhtä nätisti kuin äskenkin, joten loppuravit puolipitkin ohjin ja sitten loppukäynnit.
01.02.2011 esteratsastusvalmennus Laura M. ohjaamana!
Alkuverrytteyistä lähtien Taika vaikutti innokkaalta ja oikein halukkaalta liikkumaan. Käskin sinun verrytellä tammaa reippaasti kaikissa askellajeissa ennen hyppäämistä. Yhdeksi verryttelytehtäväksi määräsin pitkälle sivulle kolme loivaa kiemuraa joissa käytössä johtava ohjasote. Suoriduitte tehtävästä oikein hyvin niin niin ravissa kuin laukassakin. Kun Taika alkoi vaikuttaa tarpeeksi lämmenneeltä rakensin toiselle pitkälle sivulle pienen jumppasarjan jota hypättäisiin verryttelyksi. Taika oli innokkaasti tulossa sarjalle vaikkei esteet korkeita ollutkaan. Olit heti hyvin hypyissä mukana, jouduinkin käskemään pitää ohjat lähempänä tamman harjaa kuin kaulaa. Korjasit huomaamiani virheitä muutaman verryttelyhypyn verran ja sitten annoin luvan hetken kävelyyn ennen varsinaista tehtävää. Tehtävä oli hypätä loivalla kaarella kolmen esteen sarja; ristikko pysty okseri, väleinä oli kolme laukkaa kaksi laukkaa sekä yksi laukka. Hetken kuluttua lähdit tulemaan tehtävää. Taika oli edelleenkin innoissan ja saitkin pidättää tammaa ihan kunnolla ennen esteelle tuloa. Sarjan välit meni oikein mallikkaasti vaikka jouduitkin kolmen askeleen välissä hieman pidättämään tammaa ettei väli mennyt kahdella laukalla. Toistoja tehtiin muutamia ja nekin sujui hyvin kun Taika alkoi rauhoittua. Kaikin puolin energinen ja reipas valmennus jossa ei varmasti tullut kylmä!

31.01.2011 kouluratsastusvalmennus Laura M. ohjaamana!
Olit jo verryttelemässä Taikaa kun saavuin pahoitellen maneesiin. Olit kerennyt tamman jo verkkailla joten pääsimmekin heti aloittamaan tehtävät joita olin suunnitellut. Ensimmäisenä oli vain avo- ja sulkutaivutukset pitkillä sivuilla ja sitten parin toiston jälkeen kaarevilla urilla. Ensiksi taivutukset mentiin käynnissä ja heti perään ravissa. Molemmissa askellajeissa Taika pysyi kokoajan hyvin kuulolla ja se vastasi hyvin apuihisi. Koska suoralla uralla sujui hyvin alettiin tekemään samaa tehtävää loivalla kaarella pitkille sivuille. Hetken Taika näytti olevan hämillään tehtävän muutoksesta mutta hetkessä tamma kokosi itsensä ja tehtävä sujui oikein loistavasti myös kaarevalla uralla! Muutamien taivutusten treenailuiden jälkeen siirryttiin väistöihin joita treenailtiin keskihalkaisijalta uralle ravissa ja laukassa. Kehotin ottamaan jalustimet kaulalle sillä jalkasi meinasi eksyä väärään paikkaan ja ilman jalustimia tehtävä olisi hieman helpompi. Kun sait jalkasi väistöissä pysymään oikealla paikalla sujui tehtävä oikein hyvin! Siihen olikin hyvä päättää valmennus, Taikakin puuskutti jo siihen malliin!

Kiitos valmentajalle!Kilpailut

NJ näyttelytulokset
20.09.2011 NJ kutsu, sh tammat, LKV3, irtoSERT, JS tuomari: Siiri K.
26.09.2011 NJ kutsu, sh tammat, LKV1, BIS2, MVA-SERT, JS tuomari: Shonna
17.10.2011 NJ kutsu, sh tammat, LKV3, irtoSERT, JS tuomari: Shonna
24.10.2011 NJ kutsu, sh tammat, LKV1, BIS5, MVA-SERT, JS tuomari: Anette N.

VSR rotunäyttelytulokset
05.10.2011 VSR kutsu, aikuiset tammat, II-palk. tuomari: Anette N.
05.12.2011 VSR kutsu, aikuiset tammat, III-palk. tuomari: Niina
05.01.2012 VSR kutsu, aikuiset tammat, LKV4, I-palk. tuomari: Jessika
05.02.2012 VSR kutsu, aikuiset tammat, LKV2, I-palk. tuomari: Ansku

21 KERJ alaista kilpailusijoitusta
30.01.2011 KeRJ kutsu, helppo, 4/30
31.01.2011 KeRJ kutsu, helppo, 2/30
20.05.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 3/35
15.05.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 2/36
15.06.2011 KeRJ kutsu, helppo, 4/29
30.09.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 3/34
10.10.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 2/40
24.10.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 2/20
28.10.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 1/40
29.10.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 5/40
31.10.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 6/40
31.10.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 4/29
16.12.2011 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 4/50
07.01.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 1/6
11.01.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 4/6
23.01.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 5/50
24.01.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 7/50
13.02.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 2/39
22.02.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 4/40
23.02.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 2/40
25.02.2012 KeRJ kutsu, CCI/CIC1, 5/40

16 ERJ alaista kilpailusijoitusta
27.01.2011 ERJ kutsu, 80cm, 5/43
28.01.2011 ERJ kutsu, 100cm, 7/50
01.03.2011 ERJ kutsu, 90cm, 3/50
02.04.2011 ERJ kutsu, 50cm, 7/50
04.04.2011 ERJ kutsu, 60-70cm, 1/50
09.09.2011 ERJ kutsu, 90cm, 3/38
13.09.2011 ERJ kutsu, 90cm, 7/50
17.09.2011 ERJ kutsu, 90cm, 1/50
18.09.2011 ERJ kutsu, 90cm, 3/50
01.10.2011 ERJ kutsu, 100cm, 3/30
02.10.2011 ERJ kutsu, 100cm, 2/30
02.10.2011 ERJ kutsu, 100cm, 2/30
12.02.2012 ERJ kutsu, 90cm, 2/40
12.02.2012 ERJ kutsu, 100cm, 5/40
13.02.2012 ERJ kutsu, 90cm, 4/40
15.02.2012 ERJ kutsu, 100cm, 2/40

32 KRJ alaista kilpailusijoitusta
11.02.2011 KRJ kutsu, Helppo B, 4/30
11.02.2011 KRJ kutsu, Helppo C, 2/50
12.02.2011 KRJ kutsu, Helppo C, 2/50
14.02.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 4/50
05.03.2011 KRJ kutsu, Helppo B, 1/40
09.03.2011 KRJ kutsu, Helppo B, 1/40
10.03.2011 KRJ kutsu, Helppo B, 5/40
20.04.2011 KRJ kutsu, Helppo B, 6/40
22.04.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 6/40
24.04.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 1/40
15.05.2011 KRJ CUP kutsu, Helppo A, 14/257
24.05.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 2/50
27.05.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 7/50
26.05.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 5/40
28.05.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 2/40
29.05.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 2/40
01.07.2011 KRJ kutsu, Helppo C, 3/58
12.10.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 5/60
19.10.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 4/50
20.10.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 5/50
22.10.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 5/50
23.10.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 2/50
10.12.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 2/40
11.12.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 2/40
18.12.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 6/40
19.12.2011 KRJ kutsu, Helppo A, 5/40
20.12.2011 KRJ kutsu, Vaativa B, 6/40
16.01.2012 KRJ kutsu, Vaativa B, 1/50
19.02.2012 KRJ kutsu, Vaativa B, 2/40
21.02.2012 KRJ kutsu, Vaativa B, 6/40
23.02.2012 KRJ kutsu, Vaativa B, 1/40
24.02.2012 KRJ kutsu, Vaativa B, 4/60

16 VVJ alainen kilpailusijoitus
01.09.2011 VVJ kutsu, Vaativa, yhdistetty yksilö, 2/30
03.09.2011 VVJ kutsu, Vaativa, yhdistetty yksilö, 3/23
04.09.2011 VVJ kutsu, Vaativa, yhdistetty yksilö, 3/23
07.09.2011 VVJ kutsu, noviisi yhdistetty pari, 2/33
10.09.2011 VVJ kutsu, noviisi yhdistetty pari, 3/30
28.09.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty yksilö, 1/35
21.10.2011 VVJ kutsu, Noviisi yhdistetty pari, 3/30
17.10.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty pari, 4/29
19.10.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty pari, 5/29
06.11.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty yksilö, 2/17
07.11.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty yksilö, 2/17
08.11.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty yksilö, 4/17
09.11.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty yksilö, 3/17
23.12.2011 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty pari, 2/30
30.01.2012 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty yksilö, 2/30
13.02.2012 VVJ kutsu, Vaativa yhdistetty pari, 5/31

1 MEJ alainen kilpailusijoitus
05.02.2011 MEJ kutsu, 80cm, 3/27copyright © Virtuaalitalli Lakea
virtuaalihevonen - a virtual horse