Din egen filmhörna. Var du än är.

Med iTunes är det lätt att låta sig uppslukas av en film, oavsett om du kopplar av hemma eller någon annanstans i världen. Ladda ner alla dina favoritfilmer, så har du något bra att titta på när du sitter på pendeltåget, reser eller bara står i kö någonstans. Med iTunes Extras kan du ta del av bonusmaterial som borttagna eller alternativa filmscener. Och om du inte kan bestämma dig för vad du vill se kan du utforska den handplockade samlingen Movie of the week.

Alla dina filmer. Ett tryck bort.

Oavsett vad du känner för att titta på – en Hollywood-succé, en independentfilm eller en dokumentär – samlar iTunes hela din filmsamling på ett ställe. Så du kan enkelt söka i ditt bibliotek efter något bra att titta på. Eller hitta något helt nytt på iTunes Store.1

  • På iPhone, iPad och iPod touch.

    Öppna appen Videor och välj Filmer eller Videor.

  • På en Mac eller PC.

    Öppna iTunes, gå till videobiblioteket och välj Filmer eller Videor.

  • På Apple TV.

    Välj iTunes på hemskärmen.

iTunes Extras

iTunes Extras tar filmupplevelsen ett steg längre. Köp utvalda HD-filmer med bonusmaterial som behind-the-scenes, intervjuer med skådespelare och filmteam, eller till och med borttagna och alternativa scener.2

iTunes Store.

Från filmfan till filmfantast.

På iTunes Store finns allt du kan tänka dig i filmväg. Välj och vraka bland över 85 000 hyr- och köpfilmer3, inklusive storfilmer, indiefilmer och klassiker.

Filmer.

Nu på alla dina skärmar.

Sök bland över 85 000 komedier, romantiska filmer, klassiker, indiefilmer och thrillers. På iTunes hittar du filmer från alla stora Hollywood-studior. Och du kan köpa eller hyra dem i upp till HD-upplösning. Köp en film på din iOS-enhet och få tillgång till den direkt i iTunes-biblioteket på din Mac eller PC. Och tvärtom. Tryck för att spela upp eller ladda ner den om du vill kunna titta när du inte är ansluten till ett Wi‑Fi-nätverk. Du kan också titta på en HDTV via Apple TV.

Familjedelning.

Dela allt ditt innehåll. Och ditt popcorn.

Med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar enkelt ta del av varandras inköp från iTunes. Så fort någon köper en ny film kan alla i familjen ladda ner och titta på den. Familjer kan dela låtar och album också. Och för barn som är under 13 år, eller de familjemedlemmar du väljer, kan du aktivera Fråga innan köp om du vill att en förälder ska godkänna alla inköp.4

Läs mer

Ställ in Familjedelning för upp till sex personer.

Begär att barn frågar om tillstånd innan de handlar.

Ett köp. På alla enheter.

Med iCloud visas filmer du köper från iTunes Store automatiskt på alla dina enheter.5 Filmer som du har köpt på någon av dina enheter blir tillgängliga direkt i iTunes-biblioteket på din Mac, PC eller Apple TV.5 Klicka bara för att titta, eller ladda ner filmerna om du är på väg någonstans där du inte har tillgång till Wi‑Fi. Om du börjar se på en film och tar en paus kommer iCloud ihåg var du slutade. Så du kan fortsätta från samma ställe på en annan enhet. Och med Familjedelning kan alla ta del av nya filmer som någon annan i familjen har köpt.

iTunes-presentkort.
Appar, spel, musik och mycket mer.

Skicka iTunes-presentkort till nära och kära från din iOS-enhet eller dator.6 Du kan köpa presentkort i en rad olika valörer och mottagarna kan välja precis vad de vill ha från iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store, inklusive ett Apple Music-medlemskap.