Despre

Ce este imSMART ?

Informatics and Mathematics Students Moving Ahead in Research and Technology este un proiect realizat de Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică (ASMI) și Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti (FMI) și se adresează atât studenţilor interesaţi de progresul în domeniul informaticii, cât şi firmelor de profil.

Fără a restrânge libertatea și imaginația prin impunerea utilizării unei tehnologii anume, imSMART caută persoane care cred în ambiția ideilor lor și au curajul de a îmbina tehnologiile, căutând combinația perfectă, care să reflecte viziunea unei aplicații ce depășește barierele actuale.

Cui ii este adresat?

La competiție pot participa toți studenții care vor să își expună proiectele unui public interesat și care doresc să profite de oportunitatea de a lua legătura cu firmele sponsor ale evenimentului.

Ce trebuie sa fac?

Dacă ai o idee ingenioasă şi poţi să o materializezi, atunci ai toate calitățile necesare pentru a fi SMART. Tot ce trebuie să faci este să îți formezi o echipă de 2-5 membri, să împărțiți task-uri, să vă folosiți la maximum creativitatea și originalitatea și să trimiteți până pe 19 octombrie o aplicație care să impresioneze juriul și companiile prezente la eveniment.

Cum ma inscriu?

Te-am convins? Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te, oferă-ți șansa de a te afirma!

Cum voi fi jurizat?

În urma înscrierilor online, vor fi alese de către juriu 10 echipe care vor avea ocazia de a concura la București, în cadrul etapei finale a concursului. Finaliștii își vor prezenta proiectele în fața juriului și a publicului prezent la eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *