Dirigera din musik.

Rocka loss på jobbet. Koppla av hemma i soffan. Skapa spellistor till nästa stora fest. Eller ratta in uppdaterade radiostationer ihopsatta av våra Apple Music-experter. iTunes har garanterat något som passar ditt humör. Eller som kan få dig på bättre.

Dina låtar. Perfekt arrangerade.

iTunes-spelaren på skrivbordet samlar all din musik, så att du kan lyssna när du vill. Istället för att rota bland högar med CD-skivor, eller söka igenom digitala filer, kan du importera dem till iTunes och snabbt bläddra igenom hela samlingen. Ordna ditt bibliotek precis som du vill. Skapa spellistor att lyssna på när och var du vill. Eller låt Genius hjälpa dig att blanda låtar som passar bra tillsammans. Sedan kan du synka dem till din iPhone, iPad eller iPod touch, eller strömma dem till din Apple TV.

  • På iPhone, iPad och iPod touch.

    Öppna Musik-appen och välj Min musik.

  • På en Mac eller PC.

    Öppna iTunes, gå till musikbiblioteket och välj artister, spellistor eller låtar.

  • På Apple TV.

    Välj Musik på hemskärmen.

Radio

Våra Apple Music-experter har förbättrat radiostationerna du känner till och älskar från grunden. Du kan även skapa egna stationer som utvecklas baserat på vilken musik du spelar och laddar ner.

Så nu kan du uppleva radio på ett helt nytt sätt. Vi presenterar Beats 1, en radiostation som sänder dygnet runt med radioprataren Zane Lowe och ett team världskända DJs. Oavsett var eller när du lyssnar hör du den senaste musiken, intervjuerna och kultursändningarna i hela världen från våra studior i Los Angeles, New York och London.

Läs mer

Genius

Genius kan söka igenom biblioteket på din dator eller iOS-enhet1 och hitta låtar som passar bra ihop. Sedan ordnar funktionen dem i genrebaserade mixar och spellistor som du kommer att älska. Det är ett smidigt sätt att skapa en musiksamling som passar ditt humör. När du känner för att lyssna på något annat trycker du bara på Genius Shuffle. Förstora ett album i biblioteket på din Mac så ser du I affären-rekommendationer – låtar som du inte har, men borde skaffa.

iTunes Match

Med iTunes Match kan du lagra all din musik – även låtar som du har importerat från CD-skivor – i iCloud.2 Sedan kommer du åt den från alla dina enheter och kan lyssna på hela din musiksamling när du vill. Allt för bara 249 kr per år.

Läs mer

iTunes Store.

Där låten i ditt huvud blir låten i ditt bibliotek.

iTunes Store är det bästa stället att skaffa all musik du vill ha – och musiken du inte visste att du ville ha.3 Du hittar över 43 miljoner DRM-fria låtar av hög kvalitet på iTunes för bara 7 kr, 9 kr eller 12 kr per styck.4 Och du når allt med ett enkelt klick. Förhandslyssna på utvalda låtar i 90 sekunder innan du handlar. Med funktionen Komplettera albumet kan du köpa några från ett album som du är intresserad av och sedan skaffa resten av originalalbumet genom att bara köpa de låtar som fattas. När du köper låtar på en enhet kommer du åt dem direkt i ditt iTunes-bibliotek.

Upptäck

På iTunes finns många sätt att hitta musik du kommer att älska. Topplistor. Veckans singel. Nya musikrekommendationer baserade på dina tidigare inköp. Och Trendande sökningar som visar populära artister, album eller genrer.5

Familjedelning.

Att vara en familj har sina fördelar.

Med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar enkelt ta del av varandras inköp från iTunes. När någon i familjen köper en ny låt eller ett nytt album kan alla andra ladda ner och lyssna på innehållet. Familjer kan dessutom dela filmer. Och för barn som är under 13 år, eller de familjemedlemmar du väljer, kan du aktivera Fråga innan köp om du vill att en förälder ska godkänna alla inköp.6

Läs mer

Ställ in Familjedelning för upp till sex personer.

Familjemedlemmar kan ladda ner vad de vill med ett tryck.

Begär att barn frågar om tillstånd innan de handlar.

Ett köp. På alla enheter.

Med iCloud visas alla låtar och album som du köper från iTunes Store automatiskt på alla dina enheter. När du köper musik på någon av dina enheter får du direkt tillgång till innehållet i iTunes-biblioteket på din Mac eller PC.7 Tryck bara för att lyssna, eller ladda ner det om du är på väg någonstans där du inte har tillgång till Wi‑Fi. Och med Familjedelning kan alla lyssna och ladda ner låtar och album som andra i familjen har köpt.

iTunes-presentkort.
Appar, spel, musik och mycket mer.

Skicka iTunes-presentkort till nära och kära från din iOS-enhet eller dator.8 Du kan köpa presentkort i en rad olika valörer och mottagarna kan välja precis vad de vill ha från iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store, inklusive ett Apple Music-medlemskap.