Προτεινόμενα
Asics Gel Lyte ΙΙΙ - view all
Asics Aaron - view all

Our News - text_headlines

Ενώ η σειρά Gel Lyte τείνει να πάρει περισσότερη προσοχή, η Asics Gel Respector ενημερώνεται αυτή τη σεζόν για να προσελκύσουν περισσότερους οπαδούς.


Η τελευταία Trainer Asics Gel Kayano φαίνεται να προσελκύσουν την προσοχή, καθώς και να προσφέρει ευρεία υποστήριξη για τους πιο κρύους μήνες που έρχονται.


0 text_comments - text_comments_v

Σήμερα πραγματοποιούμε μια ματιά στο Asics Gel-Lyte Evo σε δύο από τα υποδήματα από την πρόσφατα κυκλοφόρησε "Σαμουράι" πακέτο.

Πήραμε μια ματιά στο μωβ ομόλογό του το "After Hours" Asics Gel Lyte 3 πακέτο και τώρα είμαστε πάνω από τη δεύτερη παράδοση που είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Μπορούν να ονομάζεται After Hours, αλλά σίγουρα θα θελήσετε να ταράξουν αυτά ενώ είστε στο ρολόι. Asics κρατά μόνο τα μεγάλα σχέδια που έρχονται και παρόλο που έχουμε πάρει μια ματιά σε αυτά πριν, ίσως να μην θέλετε να κάνετε το λάθος να περνά αυτές για δεύτερη φορά γύρω.

0 text_comments - text_comments_v

Φροντίδα για μια άλλη ματιά; Έχουμε πρωτοαντίκρυσαν αυτών των μεταλλικών ομορφιές, τόσο Asics Gel την Lyte 3 και GEL της ASICS Lyte 5 εκδόσεις. Αυτή τη φορά, παίρνουμε μια δεύτερη ματιά στο 3, σε όλες τις γυαλιστερές το μεγαλείο. (Αν και, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε γυρίσει πάρα πολλά κεφάλια).

0 text_comments - text_comments_v

Η παράσταση συνεχίζεται. Παρά το κλείσιμο των λίγων της ASICS παπούτσια για τρέξιμο ναυαρχίδες λόγω των πρόσφατων αγωγές που αφορούν Windsor Financial Group LLC, Asics εξακολουθεί να ωθείται προς τα εμπρός με την άμμο Shark προσκλητήριο, που φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας στο Beaufort.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία Έννοιες x Asics αποκαλύπτεται με το επερχόμενο "mix & match" πακέτο.

0 text_comments - text_comments_v
Με το ετήσιο Νέας Υόρκης Μαραθώνα λαμβάνει χώρα μόλις 6 Νοεμβρίου για να είμαστε ακριβείς, η δημοφιλής κούρσα απέτισε φόρο τιμής σε αυτή την ειδική Alife x Asics πακέτο.Ενώ η ετικέτα υποδήματα σημειώνεται ως επίσημος χορηγός, μια συνεργασία με τη δική Alife της Νέας Υόρκης φαίνεται ότι είναι κατάλληλο μόνο. Χρησιμοποιώντας το δημοφιλές Gel Καγαηο Εκπαιδευτής και Gel Kayano 22, κάθε σιλουέτα αποτελούνται από αναπνέει διάτρητου πλέγματος τονική γκρι, παράλληλα με την προσθήκη των ανακλαστικών στοιχείων τα οποία είναι εμφανή σε όλη formstripes και τη φτέρνα του.Πρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνου..
0 text_comments - text_comments_v

eggnog και διακοπές, ίσως μαζεύοντας είτε ζευγάρι που συνθέτουν το Asics Gel Lyte "Χριστούγεννα" πακέτο θα βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αποτελούμενο από την Asics Gel Lyte 3 και Asics Gel Lyte 5, τα δύο ζεύγη θα σας πάρει σίγουρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

0 text_comments - text_comments_v

Από τότε που ο εκπαιδευτής Asics Gel Kayano δόθηκε η θεραπεία είναι EVO επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία για τη σιλουέτα όσον αφορά το σχεδιασμό πηγαίνει.

0 text_comments - text_comments_v

Τελευταία χαρακτήρισε με σκούρο πράσινο χρώμα, ως μέρος του "After Hours" το πακέτο της μάρκας, ηAsics Gel Τελευταία Lyte 3 προσφέρεται σε άλλο νέο χρωματιστό να ταιριάζει απόλυτα με την εποχή.

0 text_comments - text_comments_v

Τα τελευταία χρόνια, "σπορ μόδα» είναι μια αυξανόμενη τάση, σπορ μάρκα μόδας δεν τολμούν να πλησιάσουν περισσότερο την επαγγελματική ξεκίνησε Asics aulhtika papoytsia παπούτσια για τρέξιμο δεν είναι καμία εξαίρεση! 

Με τα περισσότερα επανάληψη της χαρακτηρίστηκε χθες, μια άλλη απόδοση της Asics Gel Lyte 5 παρουσιαστεί για να συμπληρώσει τέλεια την εποχή.


0 text_comments - text_comments_v

Last featured in dark green, as part of "After Hours" the brand package, the Asics Gel Lyte 3 is supplied to another new colored to match perfectly with the season.

0 text_comments - text_comments_v

Που δεν ήταν σε θέση να πάρει την προμήθεια Diamond x Ronnie FIEG x ASICS GEL-Lyte V νωρίτερα αυτό το έτος

0 text_comments - text_comments_v

Η περιορισμένη EDT x Asics Gel Lyte 3 είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς σιλουέτα, η οποία συνεχίζει να γιορτάσει την 25η επέτειό της το τρέχον έτος.

0 text_comments - text_comments_v

απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το νέο δύο-παπούτσι "After Hours" πακέτο του GEL-Lyte ΙΙΙ στην πριμοδότηση nubuck δέρμα αθλητικές ένα δίδυμο των εξαιρετικά καθαρό colorways και ενδιαφέρουσα μπλοκ χρώμα -καθένα από τα οποία φαίνεται αρκετά καλό για να είναι ένας ύπουλος πριμοδότηση collab. Είτε επιλέξετε πράσινο ή μωβ, δεν μπορείτε να πάει στραβά αυτό το φθινόπωρο. 

0 text_comments - text_comments_v

Έχουμε δει το Asics Gel Lyte 3 "After Hours" Πακέτο πριν, παπουτσια asics αλλά σκέφτηκα ότι ήταν μια τέτοια ναρκωτικές ουσίες πακέτο ότι ήταν μια καλή ιδέα για να σας δώσει ένα καθαρό βλέμμα και στα δύο ζεύγη που συνθέτουν το πακέτο που είπε. 

0 text_comments - text_comments_v

Το Asics Gel Lyte 3 "Galaxy" πακέτο θα αποτελείται από δύο διαφορετικά colorways έρχονται με το πάνω μέρος κυρίως αποτελείται

0 text_comments - text_comments_v