E-mail: office@real-design.ro - Tel: (+40) 21/650.00.13

Acasa

    REALDESIGN TRUST a intrat pe piata in anul 2005, avand ca obiectiv efectuarea tuturor tipurilor de proiect de constructie. In momentul de fata, ne-am castigat respectul altor companii rivale si reputatia de a fi capabili sa livram orice proiect cu maxima eficienta, costuri minime, in timp record, cu munca efectuata la cea mai inalta calitate.

    Pana in prezent am livrat pe piata romaneasca mai mult de 650.000 de metri patrati de spatiu comercial, mai mult de 50.000 de metri patrati de spatiu pentru locuinte, spatii de birouri clasa A si clasa B, cladiri publice pentru educatie sau servicii medicale si aproape 1,5 milioane metri patrati de platforme in aer liber – spatii comerciale, drumuri publice, 15.000 locuri de parcare, parcari subterane, lucrari civile, sensuri giratorii, treceri de acces pietonale si auto, sistematizari de drumuri pentru accesul in parcuri comerciale, rampe de acces pentru furnizorii de bunuri etc.

home2    La toate acestea, se adauga o serie de proiecte publice si private pe care le-am derulat si le derulam in continuare pe piata internationala. Toate lucrările noastre au fost receptionate de catre autoritati fara nicio obiectie, in concordanta deplina cu toate standardele.

    Echipa Real Design Trust este formata din actionarii romani, avand experienta si capacitatea de a dezvolta activ si dinamic portofoliul companiei intr-un moment de criza financiara.

    Succesul si eficienta proiectelor noastre se datoreaza gamei complete de servicii specifice pe care le ofera companiile din grupul nostru:

      BRINCON SRL – lucrari de arhitectura si finisaje

      DEMARK CONSTRUCT SRL – proiectare si executie lucrari de instalatii

      REAL DECO SRL – lucrari de arhitectura si finisaje

      REAL DESIGN PROIECT SRL – proiectare de specialitate si arhitectura.

    Avem, de asemenea, propriul parc de utilaje si o echipa completa care acopera toate etapele de lucru, de la idee la livrare.

    Reusim in permanenta sa ne adaptam la toate cerintele pietei, pentru a oferi un pachet integrat de servicii, dar si solutii pentru etape intermediare de lucru. Pana in prezent, cu fiecare proiect livrat, am crescut standardele de calitate si eficienta in piata si suntem mandri ca am facut aceste lucruri mentinand in acelasi timp o cifra de afaceri in continua evolutie.home4

    Pentru moment ne-am propus sa ne dezvoltam expertiza in privinta solutiilor eficiente de constructii integrate prin concentrarea unui portofoliu divers de clienti cu proiecte in retail, birouri, logistic, zona rezidentiala sau publica, in piata internationala.