Företagens möjligheter är oändliga.

Apple och IBM öppnar upp en värld av möjligheter med nästa generations appar som utformats exklusivt för iOS. Appar som integreras i dina backoffice-system. Appar som analyserar data för bättre beslutsfattande och effektivare transaktioner. Appar som gör det möjligt för ditt företag att uträtta helt nya saker. När världens bästa mobilteknik kombineras med ”big data” och analysverktyg händer otroliga saker.

Ta en titt på apparna

En användarcentrerad upplevelse.

Så fort du plockar upp en iPad vet du hur den ska användas. Det beror på att iOS har utformats för att vara enkelt att förstå. Du blir produktiv meddetsamma: börjar skicka e-post, hittar en kundadress på kartan, dikterar anteckningar eller sms:ar kolleger. Allt är enkelt, intuitivt och välbekant – från att schemalägga ett möte till att spela in rösten i ett iMessage och skicka det med en tryckning.

Suveräna, unika funktioner.

Hård- och mjukvaran är gjorda för varandra, vilket öppnar helt nya möjligheter. Appar som är inbyggda i iOS drar full nytta av hårdvaruteknik som den dubbelkärniga processorn, snabbare grafik, trådlösa antenner och mer. Du kan till exempel dela kontakter, videor och bilder med en medarbetare i närheten via AirDrop med några tryckningar. Presentera dina idéer för en grupp med hjälp av AirPlay-skärmdubblering och Apple TV. Använd FaceTime och låt kollegor på en annan plats se det du ser.

Smidiga mjukvaruuppdateringar.

Eftersom Apple utformar hårdvaran och mjukvaran för att fungera smidigt tillsammans har iOS utmärkt stöd för programuppdateringar. När mjukvaran utvecklas och nya funktioner tillkommer blir uppdateringarna automatiskt tillgängliga på alla enheter, och användare och IT-avdelningar kan dra nytta av dem direkt. Uppdateringar av iOS-mjukvara är helt gratis och blir tillgängliga samtidigt för de olika enheter och modeller som stöds. Genom att hämta nya iOS-uppdateringar kan medarbetarna arbeta tryggt, skyddade av de senaste säkerhetsfunktionerna. iOS aviserar när det är dags att hämta en ny version.

iOS och nya IT.

Framsynta IT-organisationer över hela världen främjar produktiviteten genom att utrusta sina medarbetare med iPad. Apple förenklar hanteringen av iOS-enheter inom företagsnätverket så att IT-personalen kan fokusera på det viktigaste – att hjälpa medarbetarna att utveckla nya arbetssätt.

Snabb och enkel driftsättning
oavsett skala.

Det är en enkel sak för IT-avdelningen att driftsätta iPad-enheter i företaget, oavsett om enheterna ägs av företaget eller av de anställda. iOS gör det enkelt för anställda att direkt ställa in sina iPad-enheter och börja använda företagets tjänster.

Visa tekniskt referensmaterial

Heltäckande administrationslösning.

Tack vare iOS och inbyggt stöd för MDM-lösningar (Mobile Device Management) från tredje part kan du administrera enheter trådlöst, konfigurera åtkomst till företagstjänster och skydda företagets data – utan att kompromissa med den engagerande användarupplevelse som iOS är känt för.

Säkerhet som är inbyggd,
inte påklistrad.

iOS har avancerade inbyggda säkerhetsfunktioner som ger IT-avdelningen fullständig kontroll över enheter, data och appar. Många säkerhetsfunktioner är aktiverade som förval och kräver ingen konfigurering. Andra funktioner kan enkelt anpassas till företaget utan att användarvänligheten påverkas. iOS tillhandahåller en säker arkitektur, förstärkt dataskydd och skyddad åtkomst till företagsnätverk.

Hämta rapporten om iOS-säkerhet
Visa Apple-webbplatsen för integritetsskydd

Produktivitet i arbetet.

iOS har det största ekosystemet för appar av alla mobila plattformar. Med allt från inbyggda appar till standardappar i App Store och egenutvecklade interna appar eller tredjepartsappar hittar du oändligt många sätt att förändra din verksamhet.