Mărturie dureroasă a SANDEI LADOȘI: ”SOȚUL MI-A TĂIAT TOT ELANUL!”

POSTAT: 04 November 2014, Ora 11:16

Binecunoscuta cântăreață a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre viața sa personală. Ea a mărturisit că și-a dorit un al treilea copil, însă soțul ei i-a tăiat elanul.

  • Sanda Ladoși a fost invitată la o emisiune de televiziune
  • Sanda Ladoși a fost invitată la o emisiune de televiziune
Publicitate

Sanda Ladoși, o prezență din ce în ce mai rară pe micile ecrane, a fost invitată la emisiunea ”Agentul VIP”, de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre viața sa personală.

Cântăreața a mărturisit că este foarte dedicată celor doi cpopii pe care îi are cu soțul ei, Ștefan Tache, cel care, nu de mult, a fost arestat sub acuzația de spălare de bani și evaziune fiscală.

Vedeta a afirmat că și-a dorit un al treilea copil, însă soțul ei a descurajat-o.

”Mi-am dorit de la 20 de ani să am copil. Copiii au venit târziu, mult mai târziu. M-am luptat să îi am. N-am pierdut nimic din creșterea lor”, a declarat Sanda Ladoși.

”Am vorbit cu soțul meu, care mi-a spus că nu este problemă cu făcutul (n.r. de copii), ci cu cine ni-i crește. M-am gândit și la al treilea copil, dar soțul meu mi-a tăiat elanul”, a mai spus vedeta.

Ea a vorbit și despre perioada când soțul ei a avut probleme cu legea și a trecbuit să se ocupe singură de familie.

”Nu mi-a fost uşor, dar am învăţat din experienţele familiei mele. Și părinţii mei mei au divorţat, dar mama a fost o femeie puternică şi a reuşit să meargă mai departe... Dacă lui i s-a făcut sau nu o nedreptate, probabil că timpul va demonstra acest lucru”, a încheiat artista.

 

2 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media