Tisztelt Látogató!

 
A Rádió Profil Kft. Internet-oldalain bemutatjuk a zártcélú URH rádióhálózatok tervezésével, engedélyeztetésével, kiépítésével, és üzemeltetésével kapcsolatos tevékenységünket, az általunk forgalmazott termékeket.
A beszéd- és/vagy adatátviteli rádiókapcsolatot létrehozni szándékozók számára ismertetjük az URH és mikrohullámú rádiórendszerekkel kapcsolatos műszaki és ügyviteli fogalmakat, az engedélyezési eljárás folyamatát.
A megfelelő berendezés kiválasztásának segítése érdekében a kommunikációs rendszerek alkotóelemeit funkció és
márka szerinti csoportosításban is bemutatjuk.
A képi megjelenítésen és az általános leírásokon túlmenően az adott terméket, szolgáltatást részletesen bemutató oldalakat is elhelyeztünk a műszaki adatokat és fogalmakat értők számára.
Az összeköttetés méretezéssel, besugárzás számítással foglalkozó lapokat a jelenleg tanulmányaikat folytató leendő pályatársak, illetve a hullámterjedés-elmélet után érdeklődőknek tettük fel.
A barkácsoló és tuning műhelyek részére is igyekszünk időnként egy-egy információval, ötlettel szolgálni, és lehetőséget biztosítani a konstruktív véleménycserére.
Bízom benne, hogy honlapunk segítségével jobban megismeri a vállalkozásunk által nyújtott magas színvonalú, komplex szolgáltatásokat, korszerű rendszereket és termékeket, és mielőbb partnereink, vásárlóink között üdvözölhetjük.
Amennyiben további információkra, tájékoztatásra van szüksége, a Kapcsolat oldalon kiválaszthatja a legmegfelelőbb elérhetőségi módot, és munkatársaink készséggel válaszolnak kérdéseire.
 
  Eredményes időtöltést kívánok!
 
Juhász Károly
ügyvezető
 
 
 
 
 
 
 
A honlap térképe
Google keresés a honlapon
jognyilatkozat megnyitása
 
 
 
 
 
 
 
 
A látogatószámlálás
 2008. június 13-án indult.
 
A látogatószámlálás
 2006. november 4-én indult.


A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. © Rádióprofil Kft. - 2006