Welkom bij De Testpsycholoog

De Testpsycholoog geeft advies over het onderwijsniveau van kinderen, helpt bij leerproblemen in het basis- en voortgezet onderwijs en denkt mee bij studiekeuzes.

Onze werkwijze is gericht op het halen van een optimaal testresultaat, zodat we het beste advies voor uw kind kunnen geven. De testruimtes zijn professioneel en de aandacht voor uw kind is deskundig; uw kind voelt zich snel op zijn/haar gemak. U ontvangt (binnen vijf werkdagen) een helder en duidelijk advies met uitleg bij vaktermen. Voor vragen of een verzoek om mee te denken kunt u ook na de rapportage altijd terecht.

Medewerkers van De Testpsycholoog zijn universitair geschoold psycholoog en orthopedagoog en lid van de belangrijkste twee beroepsverenigingen: NVO en NIP. Alle tests die worden gebruikt zijn professioneel en als goed beoordeeld (o.a. door de COTAN). De Testpsycholoog bestaat uit ervaren deskundigen in de psychologie van het testen van kinderen en jeugdigen.

Testlocaties in heel Nederland. Klik hier.

De Testpsycholoog is gevestigd op vier goed bereikbare en centraal gelegen testlocaties: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Zaltbommel. Hiernaast maken wij in heel Nederland gebruik van geschikte testlocaties. Wij komen naar u toe. Op deze manier kunnen wij uw kind testen in uw eigen omgeving.

logo---NIP---Nederlands-Instituut-van-Psychologen

 

Onze medewerkers zijn lid van het Nederlands Instituut van Psychologen en/of lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen.logo-nvo

 

Een leerkracht mailt: “Complimenten voor de kwaliteit van uw rapportage, heel uitvoerig en heel helder.” Ouders: “… Alle professionals die we spreken zijn onder de indruk van de professionaliteit van het rapport en het gedetailleerde advies.” Een huisarts: “… Ik zou iedereen De Testpsycholoog aanbevelen.” Lees verder in: Anderen over ons

De Testpsycholoog in het nieuws (video):
NPO Nieuwsuur, 20 maart 2015
RTL Editie NL, 2014

De Testpsycholoog Marcel Jansen bij Nieuwsuur

Second-opinion-voor-schooladvies-_-De-Testpsycholoog

 

 

 

 

De Testpsycholoog. Geen wachtlijsten. Rapportage binnen 5 werkdagen.
Testlocaties in heel Nederland (klik hier voor onze testlocaties).