Bruni


© Kasvattaja

Saavutukset

20.08.2015 Ponikantakirja elokuun kantakirjaustilaisuus 20 + 17 + 19 + 19 = 75p. KTK-II
15.12.2015 Shetlanninponien laatuarvostelu joulukuun tilaisuus 16 + 20 + 24 + 30 + 1 + 8 = 99p. SHLA-II

Nimi Bruni Rotu, sukupuoli Shetlanninponi, ori
Syntymäaika 12.07.2015 Säkäkorkeus 102cm
Rekisterinumero VH-15-017-0467 Omistaja Creimeide VRL-06904/Yentel ponies
Väri Rautias Painotuslaji Valjakkoajo
Koulutustaso He C, 50cm, VVJ noviisi Kasvattaja Milja/Fiktio


© Kasvattaja

Bruni on kerrassaan herttainen poniherra joka toimittaa myös tarvittaessa lastenponin roolia. Se on erittäin herttainen ja halittava poninpallero mitä lempeimmällä katseella varustettuna. Laumassa Bruni jää myös vähän pahnan pohjimmaiseksi, mutta se ei tunnu haittaavan sitä. Ori on myös aina ensimmäisenä portilla ihmistä vastassa korvat hörössä innolla lähtemään mukaan.

Taluttaa Brunia voi niin kotona kuin muuallakin löysällä narulla ilman pelkoa ylimääräisestä hötkyämisestä. Hoitaminen onnistuu joko kokonaan irrallaan tai löysällä narulla sidottuna, sillä ori seisoo vain paikoillaan puoliksi unessa ja nauttien. Tuttujen lapset tulevatkin monesti hemmottelemaan Brunia halein, herkuin ja pusuin, jotka valitettavasti meinaavat myös näkyä sen vyötäröltä! ;)

Ajaessa ori on melko tavallinen. Se ei ole mikään liikeihme eikä kokoamisasteessakaan ole kehumista, mutta Brunin miellyttämisenhalu on kunnioitettavaa. Ori taatusti yrittäisi kiivetä vaikka puuhun ajajan niin pyytäessä. Parhaiten Bruni viihtyy maasto-osuudella, mutta myös kentän aitojen sisäpuolella se yrittää parhaansa ja kuuntelee kuskiaan täydellisesti. Orin vahvin askellaji on käynti, jossa homma pysyy parhaiten paketissa ja meno näyttää välillä oikein hyvältä. Ravi ja laukka voisi olla parempia laadultaan, eikä niitä voi säädellä kovin hyvin sen takia. Luonteellaan Bruni pääsisi paljon vaativammallekkin tasolle, mutta liikkeet jättävät sen valjakossa noviisiin.

Ratsuna Bruni on kiltti ja ehkä vähän laiskakin. Sen selkään voi tyrkätä kenet vain, mutta kokemattoman ratsastajan kanssa Bruni voi vähän kujeilla jumittamalla ja kulkemalla pää taivaissa. Osaavalla ratsastajalla ori jopa myötää kauniisti sen verran mitä rakenne antaa periksi ja toimii pienin avuin.
Hyppäämisestä Bruni pitää valtavasti ja onkin siinä melko haka! Erikoisemmatkin esteet ylittyvät ratsastajan tukiessa tarpeeksi. Esteitäkin enemmän ori pitää maastoilusta, jossa se käyttäytyy tarpeen vaatimalla tavalla: onnistuu niin rauhalliset sunnuntaikävelyt kuin reippaat laukkamaastotkin joista orin sydän syttyy suorastaan palamaan!

Ikääntyy 3v saakka yhden virtuaalisen vuoden 14 IRL päivässä, jonka jälkeen ikääntyy yhden virtuaalisen vuoden yhdessä IRL kuukaudessa aina oikeana syntymäpäivänään.

1v - 26.07.2015
2v - 09.08.2015
3v - 23.08.2015
4v - 12.09.2015
5v - 12.10.2015
6v - 12.11.2015
7v - 12.12.2015
8v - 12.01.2016
jne.jne.

iii: Retained Asset oli rautiaankirjava, tasan metrin korkuinen ori. Ulkomuodoltaan ori oli melko keskiverto eikä se suuremmin kilpaillut: luonne Akulla oli sitäkin kultaisempi ja se vietti elämänsä lastenponina suuressa perheessä. Ori toimi niin maastoratsuna kuin kärryjenkin edessä ja sai muutaman kirjavan jälkeläisen elämänsä aikana.

iie: Mustankirjava Admiral Fairy Flight oli 95cm korkea tulta ja tappuraa oleva perinteinen shettis. Ulkokuori todellakin petti tämän ponin kohdalla, sillä pitkine jouhineen tamma oli kuin karamelli! Känkkä loi kuitenkin uraa hetken raviponina kokoonsa nähden kohtalaisella ennätyksellä ja toimitti raviuran jälkeen uraa inhottuna tuntiponina. Pienestä koostaan huolimatta esteet olivat tamman juttu, vaikka se veikin pieniä ratsastajiaan niillä useimmiten 100-0.

iei: Pyöreä suklaanruskea ori Eternal Charm de Louville oli kookas, 106cm korkea ja koko elämänsä ajan sitäkin lihvampi herra. Ori oli omistajiensa lellikki ja herttaisen luonteensa ansiosta pääsi astumaankin kaikki lähiseudun ponitammat vähintään kerran! Mikään huippuperiyttäjä ori ei ollut vaikka jättikin monta erinomaista lastenponia. Rakenteeltaan jälkeläiset olivat kuitenkin keskinkertaisia, vaikkakin suorajalkaisia, eivätkä mitään liitokavioita.

iee: Kirjava Azabell Loveletter oli noin metrinen valjakkoponi, joka kisasi muutaman kisan noviisiluokissa. Omistajan vaihduttua tammasta tuli siitosponi ja se saikin elämänsä aikana kokonaiset kymmenen hienoa varsaa! Paha vain, ettei jälkeläiset olleet oikein lastenponeja: Bella opetti varsat hapannaamoiksi ihmisiä kohtaan. Aikuisten käyttöponeina jäkeläiset ovat kuitenkin niittäneet menestystä valjakossa ja muutama on pärjännyt kouluradoilla sisukkaan junnun kanssa.

eii: Radwan Brave oli upea rakenteinen, rautiaanpäistärikkö ykkösellä moneen kertaan palkittu ori. Näyttelyiden ohessa ori kisasi nuorena valjakkoa, mutta Brven aikuistuttua siitä tuli täysipäiväinen siitosori. Se oli todella haluttu poni tammalle kuin tammalle! Hienosti ori onnistuikin parantamaan tammojen virheitä ja varsat olivat lähes poikkeuksetta rakenteeltaan kaikilta osin emiään parempia.

eie: Rautias tamma Clover's Jinni oli erään tallin talutustunteja tekevä maskotti. Tämä rouva todellakin rakasti huomiota ja nautti suuresti hoitajatyttöjen pitkistä harjaussessioista! Kotitallin ulkopuolella tammaa ei juuri nähty kuin muutamalla astutusreissulla ja Jinni teki kolme todella hienoa, vähintään kakkospalkinnolla palkittua varsaa: yhden orin ja kaksi tammaa.

eei: Tedwin of Oasis oli ehdoton periyttäjäori mustien shetlanninponien keskuudessa. Oasis oli 103cm korkea ja upea luonteinen herra, joka pystyi astumisen ohella kisaamaan valjakkoajossa. Ori ei pahemmin huomiota kiinnittänyt tammoihin astutustilanteen ulkopuolella ja keräsikin useita palkintoja elämänsä aikana.

eee: Musta, erittäin lempeä tamma Hollow's Ginger oli jokaisen ponitytön suosikki. Ginger oli tyyppiä "kaikki käy" ja tamman saattoi laittaa vaikka solmuun. Rakenteeltaan se oli täysi kymppi vaikkakin vähän sirohko. Tamma asui siittolassa, jossa se ei juurikaan päässyt näyttämään kynsiään kilpaurilla mutta sai jokaisessa näyttelykehässä ihastuneita katseita osakseen. Ginger jätti jälkeensä 12 upealuontoista varsaa.

04.10.2015 kouluvalmennus, valmentajana *lumienkuli*

Oli toiseksi viimeisen sovitun valmennuksen aika Cremeidelle ja vaikka arvelinkin, että valmennuksia olisi jatkossa useampikin niin jotenkin tuntui haikealta kun tiesin etten kohta enää valmentaisi ainakaan hetkeen tuttua ihmistä. Toisaalta taas se, että tiesi ettei pian olisi ainakaan toistaiseksi valmennuksia kalenterissa, motivoi valmentamaan pirteämmin ja iloisemmalla mielellä jottei Cremeidelle jäisi huonoa kuvaa viimeisistä valmennuksista. Tänään valmennuksen aiheeksi oltiin sovittu esteratsastus 50cm korkuisilla esteillä ja koska esteiden korkeudeksi oltiin sovittu noinkin matalat esteet, osasin arvata että valmennukseen tulisi jonkin sortin pikkuponi. Olinkin saapunut hyvissä ajoin paikalle madaltamaan esteitä jotka olivat jääneet pystyyn viime kerran valmennuksesta.

Ratsukko saapui jälleen paikalle juuri sovittuun aikaan ja pyysin kaksikkoa aloittamaan alkulämmittelyt heti paikalle saavuttuaan jottei aikaa pääsisi valumaan yhtään hukkaan. Alkuun Bruni ei meinannut liikkua senttiäkään ja ori olisi ilmeisesti mielellään vain jumittanut paikallaan odottamassa kiinnostavampaa tekemistä. Lopulta Cremeide sai kumminkin ratsunsa liikkeelle kunhan hänen antamansa avut olivat vain tarpeeksi napakat, sekä määrätietoiset ja lopulta alkulämmittelyt sujuivatkin ihan kiitettävän hyvin.

Alkulämmittelyiden jälkeen pyysin ratsukkoa siirtymään esteille ja heti jo ensimäisillä esteillä huomasi, että hyppääminen oli Brunille mieluista hommaa. Ori nimittäin ylitti kaikki esteet vaivattomasti korvat hörössä ja ratsukko ei tehnyt yhtäkään virhettä koko radan aikana. Olinkin kieltämättä hieman hämmentynyt siitä, kuinka hyvä hyppykapasiteetti pikkuponilla voikin olla. Koska ratsukko ei madellut esteitä hypätessään ja esteet ylittyivät ongelmitta, kerkesii ratsukko ylittämään radan kaikki esteet kolmesti ennen kuin tuli aika siirtyä loppuverryttelyihin.
Loppuverryttelyiden aikana kerroin Cremeidelle, että olin todella tyytyväinen ratsukon suoritukseen ja etten ollut keksinyt kuin yhden parannusehdotuksen tämän valmennuksen perusteella. Parannusehdotukseksi sanoin sen, että Bruni pitäisi saada innokkaammin liikkeelle jo alkulämmittelyiden aikana jotta alkulämmittelyt saataisiin helpommin hoidettua pois alta. Tämän sanottuani jätin ratsukon suorittamaan loppuverryttelyt itsenäisesti loppuun ja lähdin jatkamaan matkaani.

12.09.2015 valjakkovalmennus, valmentajana Nerita

Saavuin Yentel poniesiin valmentamaan Creimeidea ja tämän rautiasta shetlanninponioria Brunia. Valjakko oli jo lämmitellyt itsenäisesti, jote pääsimme heti aloittelemaan. Pyysin valjakkoa tekemään aluksi muutamat pysähdykset, jotka menivät heti hyvin. Bruni pysähtyi heti, muttei kuitenkaan töksähtäen. Jalat eivät sojottaneet jokainen eri suuntaan, vaan olivat siististi. Näiden jälkeen sitten käynnin ja ravin välillä siirtymisiä. Ensimmäisenä testattaisiin orin kuuliaisuutta, jonka jälkeen ruvettaisiin laskemaan käyntiaskelia. Siirtymiset tulivat terävästi, joten ei montaa siirtymistä tarvinnut tehdä. Sitten tehtävään lisättiin, että käyntiä mentäisiin 4-6 askelta, jonka jälkeen takaisin raviin. Bruni kuuliaisesti aina siirtyi käynnistä raviin, ehkä vähän turhan hitaasti. Oria vähän heräteltiin muutamilla nopeilla siirtymisillä, joissa vain käytiin käynnissä ja ravissa. Tämän jälkeen Bruni siirtyi herkemmin taas kun laskettiin askeleita. Sitten vaihdettiin suuntaa tekemällä ravissa puolirata leikkaa ja sillä temponlisäys. Tähän suuntaan tehtiin vielä vähän siirtymisiä käynnin ja ravin välillä. Nämä sujuivat jo niin hienosti, että ruvettiin hiomaan ravia. Temponlisäys oli vähän hankalan näköistä, joten se oli seuraava tehtävä. Harjoitusravista tehtiin temponlisäys ja takaisin harjoitusraviin. Bruni ei oikein aluksi tahtonut lisätä, mutta Creimeiden tarpeeksi patistaessa alkoi ori vähän jo liikkua eteen. Välillä harjoitusraviin siirtyessä meinasi Bruni siirtyä käyntiin, mutta ohjastaja korjasi asian heti. Kun ravi alkoi sujua paremmin, tehtiin loppuun vielä 20 metrin voltit ravissa. Ori tahtoi oikoa, mutta heti kyllä tuli korjaus sieltä kärryjen päältä. Toiseen suuntaan voltti meni oikein näppärästi, joten lopettelimme siihen.

01.12.2015 parivaljakkona, kirjoittanut Creimeide

Valjastimme Tiinan avustuksella tänään Brunin ja Velmun parivaljakoksi ohjasajoa varten. Valjastustilanteen Bruni otti todella rennosti ja rauhallisesti, mutta Velmua touhu kummastutti niin paljon että alkuun piti oikein kiljahtaa! Onneksi kirjavakin tokeni mielelle "kavereitahan tässä ollaan" ja saatoimme lähteä kentälle harjoittelemaan parina kulkemista.

Ponit valjastettiin rinnakkain, joten jo matkalla kentälle pientä kummastusta aiheutti samaan tahtiin kulkeminen. Bruni olisi mielellään löntystellyt, mutta Velmu oli jo pää viidentenä jalkana menossa kohti kenttää. Ehdin jo tuumata Tiinalle ettei tästä tule mitään, entä jos unohdetaan koko juttu. Samalla hetkellä kuin taikaiskusta ponit löysivät kuitenkin yhteisen sävelen, joka oli lähes täydellinen. Kentällä aloitimme kiertämällä ovaalina reunoja ympäri ja Tiina käveli ponien vieressä apukätenä jos jotain hämminkiä ilmenisi.

Ja voi pojat! Raudikko ja kirjava taapersivat oikein tasaiseen tahtiin ja paljon sievemmin mitä ensikertalaisilta saattoi odottaa. Otimme muutamia pysähdyksiä, pari ympyrää ja peruutimmekin pari askelta. Kaikki sujui ajateltua paremmin. Olin tallille palatessani niin tohkeissani, että kuulema hehkuin! Arvata saattaa, ettei meidän parivaljakkotouhut jää tämän jälkeen enää pelkälle "no kunhan nyt kokeillaan..." asteelle.

Sananen kasvattajalta

Queenien edellisestä varsasta oli jo vieähtänyt tovi, joten päätin viettää erään tiistai-illan selailemalla jalostuskäytössä olevia kantakirjattuja shetlanninponioreja. Kaikista sopivista vaan tuntui puuttuvan se jokin. Lopulta löysin Queenien kasvattajalta, Virtuaalitalli Deistä III-palkinnolle kantakirjatun rautiaan ponin nimeltä Bragi ja ajattelin heti, että tässä se on! Mutta mitä lukikaan sivuilla: Bragi ei ole jalostuskäytössä. Koska orin etsimiseen oli mennyt tähän mennessä jo parikin tuntia, päätin kokeilla onneani ja ottaa yhteyttä Bragin omistajaan Leandraan. Tiedustelin milloin se olisi tulossa jalostuskäyttöön ja onnekseni sain kuulla, että sivuilla ollut teksti olikin vanhennutta tietoa ja saisin ilomielin astutuksen orista. Ja niin varsa sai alkunsa muutama päivä tämän jälkeen.

Heinäkuun 11. päivän aamuna Queenie alkoi näyttää siltä, että varsa olisi tulossa. Se antoi meidän kuitenkin odottaa vielä seuraavaan aamuun asti, kunnes varsoi komean rautiaan orivarsan. Varsa oli alun alkaenkin tarkoitus laittaa myyntiin, joten päätin tehdä sen vielä samana päivänä. Kun pikkuorille oli päätetty antaa nimeksi Bruni, jätin myynti-ilmoituksen myyntifoorumille. Ilmoitukseen kirjoitin toiveeni ja odotukseni varsan tulevaisuudesta, mitkä olivat kantakirjaus ja kilpaileminen valjakkoajossa. Olihan orin kaikki ensimmäisessä kahdessa sukupolvessa kantakirjattuja. Lisäksi Queenien kanssa on tarkoitus osallistua Valjakkoajojaoksen laatuarvosteluun, johon tamma tarvitsee lisää jälkeläisnäyttöjä.

Yllätyin, miten monta tarjousta sain jo ensimmäisen illan aikana. Kauppa on hevosmarkkinoilla nimittäin käynyt viime aikoina huonosti. Onhan Bruni toki hieno ja olin varma, että ainakin yhden tarjouksen saisin, mutta että kuusi tarjousta yhden illan aikana. Siinä menikin useita tunteja miettiessä parasta vaihtoehtoa ja lopulta vasta kolme päivän päästä otin yhteyttä ensimmäisenä tarjouksen jättäneeseen Creimeideen. Hänen luokseen Yentel poniesiin Bruni sitten matkusti vieroituksen jälkeen.

Suku

i. Bragi
KTK-III
ii. VIR MVA Ch Blaza's Soarin
KTK-II
iii. Retained Asset
iie. Admiral Fairy Flight
ie. Zazami Love Potion
KTK-III
iei. Eternal Charm de Louville
iee. Azabell Loveletter
e. VIR MVA Ch Berryqueen Dei
KTK-II, VVJ-I
ei. Bootleg Pirate
KTK-II
eii. Radwan Brave
eie. Clover's Jinni
ee. VIR MVA Ch Blueberry Hop
KTK-I, YLA2
eei. Tedwin of Oasis
eee. Hollow's Ginger


© Kasvattaja

Jälkeläiset

Tarjolla tällä hetkellä rajoitetusti jalostukseen (1-2 tammalle).

21.10.2015 syntynyt she-o Vuornan Be A Bee om. Liia
01.01.2016 syntynyt she-t Caramel Mocha om. honeythief
01.02.2016 syntynyt she-t Wyat Joyelle om. Creimeide

Menestys (vain sijoitukset)

VVJ (31kpl)

04.09.2015 --- Yentel ponies --- luokka 4 noviisi yhdistetty --- 1/8
15.09.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 6/40
18.09.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/40
21.09.2015 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/30
22.09.2015 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
23.09.2015 --- Spiros Stable (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/22
25.09.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/40
14.10.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/40
15.10.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/40
21.10.2015 --- Tuiskula (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/30
24.10.2015 --- Breandan (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/40
04.11.2015 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/30
05.11.2015 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/30
14.11.2015 --- Tuiskula (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 2/100
12.12.2015 --- Ruuti (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/30
18.12.2015 --- Huvitutti (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
22.12.2015 --- Yentel ponies (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
14.01.2016 --- Tuiskula (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
17.01.2016 --- Tuiskula (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/30
20.01.2016 --- Tuiskula (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/30
07.01.2016 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/29
11.01.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/30
18.02.2016 --- Hymni (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 2/30
22.02.2016 --- Yentel ponies (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/30
23.03.2016 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/40
27.03.2016 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/40
28.03.2016 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 6/40
30.03.2016 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 6/40
01.04.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 2/30
03.04.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/30
10.04.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/30

NJ-näyttelyt

17.08.2015 --- Moondance --- 3. shetlanninponiorit, tuomarina Jannica --- 4/12 irtoSERT

VSN-näyttelyt

18.10.2015 --- Nidavellir (kutsu) --- luokka 7 ajoluokka, tuomarina taffel --- 3/7
(3½+4+2½+4+2½ = 16,5p)

KRJ (35kpl)

30.08.2015 --- Yentel ponies --- 1. He C --- 4/19
07.09.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 He C --- 1/40
11.09.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 He C --- 1/40
20.09.2015 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 1 He C --- 2/40
09.10.2015 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/40
05.11.2015 --- Aasikartano (kutsu) --- luokka 2 He C --- 3/50
08.11.2015 --- Aasikartano (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/50
11.11.2015 --- Aasikartano (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/50
12.11.2015 --- Holmberg --- luokka 2 He C --- 3/30
12.11.2015 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 3/40
13.11.2015 --- Holmberg --- luokka 2 He C --- 2/30
14.11.2015 --- Holmberg --- luokka 1 He C --- 1/30
15.11.2015 --- Holmberg --- luokka 1 He C --- 1/30
16.11.2015 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/40
17.11.2015 --- Kilpailukeskus Holmberg --- luokka 2 He C --- 4/30
18.11.2015 --- Breawan (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/29
19.11.2015 --- Holmberg --- luokka 1 He C --- 2/30
21.11.2015 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/40
09.12.2015 --- Holmberg (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/40
21.12.2015 --- Kaukasus (kutsu) --- luokka 2 He C --- 5/30
22.12.2015 --- Kaukasus (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/30
22.12.2015 --- Kaukasus (kutsu) --- luokka 2 He C --- 4/30
18.12.2015 --- Holmberg (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/40
01.01.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 1/30
06.01.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/30
19.01.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/30
23.01.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 2/30
24.01.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 2/30
26.01.2016 --- Hervanta (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/30
28.01.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/30
30.01.2016 --- Hervanta (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/30
10.02.2016 --- Valentino (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/30
15.03.2016 --- Satumaja (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/40
16.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 5/40
20.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 2/40
29.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/40

ERJ

30.08.2015 --- Yentel ponies --- 1. 40cm --- 1/10
14.10.2015 --- Relven --- luokka 1 40cm --- 1/14

Tämä on virtuaalitalli. Tallin jokainen hevonen on virtuaalihevonen, eikä kuviin keksityt tiedot liity millään tavalla oikeasti kuvissa esiintyviin hevosiin.
Kaikki © Creimeide VRL-06904 ellei toisin mainita.