Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd 3 tot 5 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-
 
Bezoek onze showroom
Nieuw
Nieuwe collectie, ga maar snel ruimte maken!
Populair
Lage prijzen, plezier inbegrepen.
Wij hebben alleen maar TOP merken

Welkom bij Aerobed-shop.nl

Voor ultiem slaapcomfort tijdens kamperen! Voor de kampeerders onder ons die zeker willen zijn van een goede nachtrust is een Aerobed een zeer goede aanrader. Campingmatrasjes staan niet bekend om hun goede kwaliteit, maar daar brengen de luchtbedden van Aerobed verandering in. Alsof u uw eigen bed van thuis mee hebt genomen op vakantie, zo zal u heerlijk slapen op een van onze modellen luchtbedden. Geniet nu uitgerust van uw vakantie en bestel vandaag nog bij Aerobed-shop.nl!

Aerobed slaapcomfort

Luchtbedden van het kwalitatieve merk Aerobed verhogen uw slaapcomfort met grote sprongen. Op een Aerobed slaapt u als een roos en zorgt u dat u uitgerust bent om optimaal van uw kampeervakantie te genieten. Maar wat zijn nu de kwalitatieve kenmerken van onze luchtbedden die zorgen voor een optimaal slaapcomfort?

  • Fluwelen slaapoppervlak dat erg zacht aanvoelt
  • Voorzien van reliëf voor een goede slaaphouding
  • Gestroomlijnd oppervlak om rollen op het luchtbed te voorkomen
  • Gemaakt van Anti-allergisch PVC
  • Speciaal design dat uw slaapcomfort bevordert

Aerobed gebruiksgemak

Het bevorderen van uw slaapcomfort is natuurlijk het voornaamste doel van Aerobed luchtbedden. Maar naast uw nachtrust staat gebruiksgemak bij Aerobed ook hoog in het vaandel. Aerobedden zijn ontzettend snel op te blazen door het elektrische systeen dat erin is aangebracht. Ook zijn ze zo weer leeg, zodat u in korte tijd uw luchtbed weer kunt opruimen. Aerobedden zijn compact op te vouwen en mee te nemen met uw andere campingbagage. Ideaal dus als u veel spullen mee op vakantie moet nemen. Aerobed biedt u de keuze tussen een eenpersoons of tweepersoons Aerobed, zodat iedereen de nacht vredig slapend door kan brengen.

Aerobed online bestellen

Bent u op zoek naar een goed Aerobed voor uw kampeervakantie? Dan bent u bij Aerobed-shop aan het juiste adres! Bekijk ons grote assortiment aan de beste Aerobed luchtbedden en verzeekr uzelf van een comfortabele en uitgeruste vakantie. Heeft u het Aerobed gevonden dat bij u past? Bestel hem dan vandaag nog online en profiteer van onze goede prijzen en uitstekende service!