Résidence Wijngaerde

Résidence Wijngaerde bestaat uit een groot aantal verschillende appartementen en penthouses, alle verschillend qua grootte, ligging en oriëntatie. De oppervlakte van de appartementen en penthouses varieert tussen 74 en 194 vierkante meter. De riante woonkamer met open keuken, zithoek en het heerlijke dakterras laten u optimaal genieten. Twee, drie of zelfs vier slaapkamers bieden comfort voor u en uw gasten. De badkamers, waarvan enkele met sauna, benadrukken het rijke luxe gevoel.

De architectuur van de verschillende appartementen en penthouses is gebaseerd op de stijl van de Engelse landhuizen en Franse châteaux. De uitstraling is koninklijk met een gevoel van rust, orde en harmonie. Het appartementencomplex beschikt over een bijzondere detaillering en weerspiegelt de sfeer van deze unieke badplaats. De appartementen bieden een grote mate van privacy en liggen aan een gezellig dorpsplein met diverse restaurants en winkeltjes. Onder het appartementencomplex heeft u een eigen plaats in de parkeerkelder van Residence Wijngaerde.

 

Gratis parkeren bij de appartementen

Gratis parkeren
in eigen parkeergarage

Gratis WiFi in de appartementen

Gratis WiFi
in de appartementen

Uw eigen strandhuisje

Ervaar het gemak van een eigen strandhuisje incl. 2 ligstoelen, 1 ligbed, windscherm, tafeltje & bankje, kastje, bezem en kapstok. Gemakkelijk bij te boeken bij een verblijf op Résidence Wijngaerde tussen 1 mei 2016 en 16 september 2016. U heeft al een eigen strandhuisje vanaf
€ 40,-. Wanneer u een strandhuisje wenst bij te boeken kunt u dit tijdens u boeking in stap 3 (bij te boeken extra's) onder het kopje 'extra gemakkelijk' aangeven.

 

impressie appartementen

Genieten van alle luxe en ruimte

Na een heerlijke dag in Domburg beleefd te hebben keert u graag terug naar Résidence Wijngaerde. In de avond kunt u dineren in één van de vele restaurants in Domburg. Wat dacht u van een aperitief met uitzicht op zee en strand en een plateau fruits de mer? Op het balkon van uw eigen luxe appartement geniet u nog even van een mooie dag en stippelt u alvast de plannen uit voor de volgende morgen. U voelt zich een koning te rijk!

tabbladen

Leuk om te doen

Heerlijk uit eten in Domburg
Uit eten

Heeft u een keer geen zin om te koken? Dan kunt u in Domburg heerlijk gaan dineren in een van de vele restaurants.

In Domburg kunt u fijn shoppen
Shoppen

In het gezellige centrum van Domburg vindt u diverse winkels, van cadeauwinkels tot kledingwinkeltjes.

Maximaal ontspannen op een van de golfbanen in Domburg
Golf

Gun uzelf de kans om maximaal te ontspannen in een prachtige omgeving. Wat dacht u van een balletje slaan aan de voet van de duinen bij een 18-holes golfbaan!