FUGN-møte, mandag 5. Oktober 2009

Event: FUGN-møte
Dato/Tid: Mandag 5. Oktober, kl. 18:00
Sted: Endret til The Dubliner. (Kart)

Etter solid oppmøte forrige mandag (en til og det hadde blitt ståplass) satser vi nå på å bli så mange at vi må flytte ned en etasje til enda større lokale i kjelleren på Peppes! Ta kontakt med Flash-/Flex-folk du ikke har sett på en stund og spør om de har lyst til å komme.

Agenda

  • Forrige møte pratet Perk om Open Frameworks og siden mange i bransjen er interessert i iPhone-utvikling, tar vi en titt på det også. Paulo Fierro tar basic intro til Objective C og viser eksempler på ting vi kjenner fra Flash-verdenen slik som knapper, tekstfelter, enkel interaksjon m.m.
  • Jensa tar en gjennomgang av det som skjer innen Flash 3D og ser på de forskjellige motorene som finnes. Etter at Papervision3D mistet hovedutvikler Ralph Hauwert henger PapervisionX i lufta og landskapet ser litt annerledes ut.
  • Hvis vi ikke har regnet feil, starter møtet vårt omtrent mens Keynote’en på MAX konferansen starter. Vi kommer derfor til å prøve å streame fra dette en del av møtet
  • Flash-lounge, åpen projector for alle. Har du f.eks. kompromitterende bilder fra FOTB – ta de med! 😀

Vi sees!

PS: Husk at selv om programmet oftest postes i (absolutt) siste liten, er FUGN-møtene alltid den første mandagen i måneden. Sett av tid i kalenderen til både faglig og stoffelig påfyll!

About The Author

Jens Chr Brynildsen

Other posts by

Author his web site

02

10 2009

Comments are closed.