Perusviikko

Rooman reissun jälkeen odotti jälleen normaaliviikko Oulussa ja salilla. Melko ahkerasti olenkin viettänyt päivät salilla. Niin siinä aina vaan hommat kasautuu vaikka kuinka yrittää saada kaiken tehtyä ennen reissua! Aina sitä löytyy hommaa mutta kyllä tuollaisen viikon jälkeen löytyy taas energiaa :)

Treenit jatkuivat jälleen hyvinä leirin jälkeen. Pientä tempausturhautumista oli tosiaan havaittavissa Roomassa viimeisissä treeneissä ja pysyinkin tällä viikolla tosi kevyissä painoissa. Loppuviikosta tuntui jo että jotain alkoi ehkä loksahtelemaan paikoilleen, pikkuhiljaa eteenpäin… Aina kun luulee että on jotain oivaltanut tuleekin monta uutta virhettä tilalle. Kumma juttu :)

Olen myös tällä viikolla kokeillut vähän sellaisia juttuja joita en ole treeneissä hetkeen testaillut. Pitkästä aikaa testasin muscle-uppeja, vähän erilaisia käsilläkävely- ja seisontaharjoitteita ym… Mukavaa omien treenien jälkeen vähän puuhastella erilaisia juttuja! Instagrammiin latasin muscle-up videon ja sinne tulee muutenkin kuvia/videoita enemmän kuin tähän blogin puolelle.

Tykkään Oulussa vietetyistä viikonlopuista kun päivät on hieman lyhyempiä ja ehtii iltaisin olla vähän kotonakin. Sen ajankin käytän yleensä tietokonetöihin (tai blogin kirjoittamiseen :D) mutta pääasia että voi olla samalla ihan vaan kotona. Tuntuu että kotiviikonloput ovat niin harvassa että niistä sitten nauttii ihan erilailla.

Tänäänkin treeninvetojen jälkeen sain tehtyä rauhassa oman treenin, sitten laatuaikaa äidin ja pikkuveljen kanssa ruuanlaiton merkeissä ja kotiinpäästyä on vielä monta tuntia käytettävänä! Huomenna sama juttu edessä, toivottavasti keli on yhtä hieno kuin tänään niin voisi käydä Hemmon kanssa kunnon lenkillä ulkoilemassa.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Avainsanat: ,

Essi Koskinen

Essi Koskinen, CrossFit Oulu

Kirjoittaja on 25-vuotias CrossFit-kilpailija, painonnostaja ja CrossFit Oulun perustaja.

Rooman leiri

MAANANTAI

Maanantaiaamuna oma herätyskello soi jo viideltä koska vähän piti pakkailla vielä ennen junan lähtöä. Hipsin rautatieasemalle ja juna lähti klo 6.30. Minua ei sitten jostain syystä nukuttanutkaan enää yhtään joten tein läppärillä vähän töitä. Milko ja Anna tulivat samaan junaan Ylivieskasta joten siitä eteenpäin oli onneks matkaseuraa ja aika meni mukavasti.

Lentokentällä näimme muun porukan ja odottelimme porukalla lennon lähtöä. Leirille lähti seitsemän nostajaa; minä, Anna, Meri, Saara, Milko, Miika ja Eero sekä valmentajaksi Petri Tanninen.

Lentokentällä Eero, Saara, Minä, Miika ja Meri

Lentokentällä Eero, Saara, Minä, Miika ja Meri

Lento Roomaan olikin aika mielenkiintoinen, takana oli pitkä päivä ja itselläni todella heikko olo. Sitten vielä lennon loppuvaiheissa melkoiset ilmakuopat ja meinasin alkaa oksentamaan. Oli muukin porukka hieman huonovointista ja alkoi kyllä jo pelottamaan ihan kunnolla. Ikinä ennen ei ole tuollaisia ilmakuoppia sattunut omalle kohdalle! Selvittiin kuitenkin hengissä :D

Saavuimme Roomaan ja pienen etsinnän jälkeen löysimme kuljettajamme. Meidät vietiin majoituspaikkaamme ja olimme perillä aika myöhään. Veimme vain tavarat huoneeseen ja suoraan syömään ja sen jälkeen nukkumaan. Kun näin illallisen olin hieman kauhuissani, tarjolla oli kolmea erilaista pastaa ja sämpylää… Mietin jo tuossa vaiheessa millainen olo on jos syön viikon vaaleaa pastaa :D Onneks tarjonta oli tuollainen vain ensimmäisenä iltana, muuten ruuat olivat oikein hyvät!

TIISTAI

Tiistaiaamuna, kuten muinakin aamuina viikon ajan, heräsimme 7.30 pienelle aamureippailulle ja menimme siitä porukalla aamupalalle. Päivät noudattivat todella samanlaista kaavaa, aina aamulenkki, sitten vähän lepäilyä ja aamutreeni noin klo 10. Yleensä menimme jo vähän ennen hieman venyttelemään ja lämmittelemään.

Samassa tilassa treenasi Italian maajoukkueen nostajia sekä juniorinostajia. Puitteet olivat hienot ja oli todella mukava päästä näkemään myös italialaisten treenejä.

Kuvaa treenihallista

Kuvaa treenihallista

Anna ja minä

Anna ja minä

Suomen tiimi ja Italian Mirco Scarantino ensimmäisen treenin jälkeen

Suomen tiimi ja Italian Mirco Scarantino ensimmäisen treenin jälkeen

Ensimmäisen treenin jälkeen kävimme syömässä ja sen jälkeen päiväunilla huoneessa. Jälleen kerran aikalailla sama kaava kuin muinakin päivinä. Tiistaina oli myös sen verran aurinkoinen päivä että olimme jonkin verran myös auringossa. Paikalliset kyllä katsoivat pitkään kun suomalaiset heti auringon vähänkin paistaessa kulkevat shortseissa ja t-paidassa :D Paikallisilla oli pipot ja paksut takit päällä vielä tähän aikaan vuodesta.

Toiseen treeniin menimme kolmeksi ja omien treenien jälkeen aina hetken seurailimme italialaisten nostajien treenejä, he tulivat yleensä vähän meidän jälkeemme treenaamaan. Tiistain treeneistä hyviä onnistumisia jäi työnnössä 3+1 85kgn painolla. Rinnallevedoissa otin ensimmäisen lattiasta, kaksi seuraavaa riipusta polven alta. Näiden lisäksi aamu ja iltatreeni koostuivat tempauksista, etukyykyistä, työntövedoista ja keskivartaloa päälle.

Ilta meni syöden ja lepäillen, olimme Annan kanssa niin loppu että aloimme nukkumaan jo puoli kymmeneltä :D

Meri, Miika, Minä, Anna ja Milko

Meri, Miika, Minä, Anna ja Milko

KESKIVIIKKO

Keskiviikko alkoi samalla tavalla kuin tiistaikin. Edessä oli kahden treenin päivä.

Aamutreenissä tein ensiksi tempauksia työntöotteella ja sen jälkeen pääsin pitkästä aikaa tekemään ylöstyöntöjä pukeilta. Omalta salilta ei löydy pukkeja ja olen todella vähän tehnyt raskaita ylöstyöntöjä. Nämä tuntuivat yllättävän hyviltä, pitäisi kyllä päästä pukeilta tekemään useamminkin!

Illalla vuorossa oli raskaat takakyykyt ja kevyttä tempausyhdistelmää. Treenien ympärille päivä rakentui kuten tiistainakin. Lisäksi kävimme keskiviikkona saunassa. Treenihallista löytyi pieni saunakoppi jota italian nostajat käyttivät ahkerasti koska heillä oli lauantaina tiedossa Italian mestaruuskilpailut ja porukalla oli painoa tiputettavana. Osa taisi olla vähän ihmeissään kun suomalaiset menivät saunaan ihan muuten vaan.

TORSTAI

Torstaina oli tiedossa vähän kevyempi treenipäivä, pelkästään yksi treeni aamulla ja tälle päivälle olimme suunnitelleet hieman keskustassa kiertelyä.

Aamutreenissä tein kevyesti raakanostoja ja vähän keskivartaloa.

Pääsimmekin lähtemään keskustaan sen verran myöhään ettemme ihan hirveästi jaksaneetkaan kierrellä. Pakolliset Colosseum ja Pietarin kirkko tuli käytyä ja sen jälkeen menimme syömään. Lisäksi torstaina oli niin kylmä päivä ettei olisi yhtään enempää varmaan pystynytkään kiertelemään. Tässä hieman kuvia meidän turistikierrokseltamme.

Meri, minä ja Anna

Meri, minä ja Anna

Otettiin myös aika hyvät jälkiruuat pitsojen päälle ;)

Otettiin myös aika hyvät jälkiruuat pitsojen päälle ;)

Kässärikuva!

Kässärikuva!

Pietarinkirkko

Pietarinkirkko

Anna ja minä

Anna ja minä

Anna ja minä Colosseumilla

Anna ja minä Colosseumilla

Colosseumilla käsilläseisontaa

Colosseumilla käsilläseisontaa

Tulimme kierrokseltamme melko myöhään takaisin ja aloimme melkein suoraan nukkumaan.

PERJANTAI

Vuorossa taas kahden treenin päivä, aamulenkin ja aamupalan jälkeen suuntasimme kymmeneksi salille.

Otin aamutreenissä työntöä 90kg asti ja iltatreenissä tempausvetoja sekä riipusta tempauksia. Perjantai oli ihan hyvä treenipäivä! Toisen treenin jälkeen kävimme vielä saunomassa.

LAUANTAI

Leiri alkoi lähestyä loppuaan ja viimeinen treenipäivä edessä. Omassa ohjelmassa oli aamulla tempaus ja illalla työntö. Päälle kyykkyjä ja maastavetoja. Aamun tempaus ei mennyt hyvin, nousin 73kg asti ja nostot olivat aivan kamalia. Kotiläksyksi Italian leiriltä tuli tempauksen opettelu :D Se on nyt hieman kadoksissa.

Työnnössä nousin iltatreenissä 97kg asti, joka on uusi ennätys. Tästä jäi hyvä mieli.

Kokonaisuudessaan oli todella hyvä leiri ja treenitkin menivät erittäin hyvin (lukuunottamatta lauantain tempausta joka meinasi pilata koko viikon). Mukavan porukan kanssa kelpasi leireillä :)

Ryhmäkuva, Suomen porukka sekä Italian nostajia ja valmentajia

Ryhmäkuva, Suomen porukka sekä Italian nostajia ja valmentajia

SUNNUNTAI

Sunnuntaina lähdimme lentokentälle jo 7 aamulla joten herätys oli melko aikaisin. Lento lähti 10.55 ja odottelua kentällä tuli muutama tunti mutta melko nopeasti aika kuitenkin kului. Suoraan koneesta hyppäsimme bussiin ja siitä junaan. Miika jäi pois Tampereella, Anna ja Milko jäivät Ylivieskaan ja itse jatkoin Ouluun ja olin perillä vasta vähän ennen puolta yötä. Muutaman tunnin matkustamisen jälkeen olin aivan puhki ja jo junassa toivoin koko ajan olevani jo kotona. Ei tarvinnut kauaa odotella unta kun pääsin kotiin!

Maanantaina alkoikin sitten normaali arki salilla :)

Ei kommentteja

Avainsanat: , , , ,

Essi Koskinen

Essi Koskinen, CrossFit Oulu

Kirjoittaja on 25-vuotias CrossFit-kilpailija, painonnostaja ja CrossFit Oulun perustaja.

Tuleva leiri ja menneet kisat

 

 

 

 

11015239_10153131853219626_1145151723_n

Viikko sitten vietin viikonlopun Tampereella yhdessä Rovaniemen porukan sekä oman seurakaverin Sonjan kanssa. Tiedossa oli siis painonnoston SM-kilpailut. Lähdimme matkaan perjantaiaamuna jo aikaisin ajelemaan Oulusta kohti Tamperetta.

Päätin jo joitakin kuukausia sitten että nostan SM-kilpailut 58kg-sarjassa kun yleensä nostan kisani 63kg sarjassa. Painonpudotusta tuli kokonaisuudessaan noin 5kg, vähän alle. Viimeisille päiville jäi vielä pudotettavaa ja tuossa viimeisen kuukauden aikana oli pääkoppakin koetuksella kun jännitti miten painon saa putoamaan.

Torstai-iltana oli projekti eväiden tekeminen ajomatkalle ja lauantaille. Oma kisa oli vasta sunnuntaina.

Matka meni mukavasti, pysähdyimme melkein jokaisella huoltoasemalla että pääsimme Sonjan kanssa jaloittelemaan. EIkä meillä kyllä mikään kiire ollutkaan niin matkanteko sujui ihan mukavasti.

Perille päästyämme otimme hotellihuoneessa pikku päikkärit saman tien ja lähdimme sitten ostelemaan vähän eväitä kaupungille. Hotelli oli ihan keskustassa joten siitä oli näppärä käydä ostoksilla.

Illalla saunan kautta nukkumaan!

11004728_10153131852914626_62476502_n

Lauantaiaamuna menimme kisapaikalle jo ajoissa vähän ennen miesten punnitusta. Tarkoitus oli tehdä vähän treeniä ennen kuin miehet tulevat lämmittelemään. Kuvat on otettu kisojen lämmittelyalueelta.

Tein lauantaiaamuna raakanostoja, kevyitä tempauksia ja työntöjä. Sitten muutamat hypyt. Nostot tuntuivat tosi hyviltä, olo oli hyvä ja odottavainen jo sunnuntain suhteen!

Oman treenin jälkeen jäimme Sonjan kanssa katsomoon muutamaksi tunniksi katsomaan miesten kisoja. Katsoimme sarjat 56,62,69 ja 77, sen jälkeen lähdimme hotellille päikkäreille ja lepäilemään. Kisapaikalla olisi voinut viipyä pidempäänkin mutta ajattelimme että oman kisan kannalta on fiksumpaa lähteä hotellille lepäilemään.

Katselimme hotellilla netin välityksellä miesten kisaa, täytyy kyllä sanoa että nettilähetys oli todella hienosti hoidettu! Kuva oli selkeä ja selostus oli mukava lisä :) Illasta kävimme vielä saunomassa ja katselimme telkkaria. Molemmat Sonjan kanssa odotettiin jo sunnuntain kisaa. Itseä jännitti myös mitä se puntari näyttää..

11020379_10153131850514626_348498924_n

Kisa-aamu koitti ja lähdimme 7 käymään aamureippailulla! Vaakakin näytti jo hotellihuoneessa hyviä lukemia ja stressi poistui. Aamulenkin jälkeen kävimme vielä hotellin aamupalalla kahvilla ja keräsimme mukaan vähän evästä jota syödä punnituksen jälkeen.

Punnitus alkoi 9.30 ja noin puolessa tunnissa oma osuus oli hoidettu. Kisapaino taisi olla 57,5 ja taas tuli todistettua itselle että kyllä se vaan tippui se paino. Pudotin siis myös viime vuonna sarjaan 58kg, tämä oli toinen kerta.

Punnituksen jälkeen syömään ja odottelemaan omaa kisaa! Nostot alkoivat 11.30 ja ensimmäisessä ryhmässä nostivat 48 ja 53kg sarjojen nostajat. Itselläni oli siis hetki odoteltavaa ja yritin lepäillä sen ajan mahdollisimman hyvin.

Ensimmäisessä ryhmässä Sonja onnistui hienosti ja voitti 48-kiloisten suomenmestaruuden! Sonja onnistui täydellisesti ensimmäisissä SM-kisoissa ja olin kyllä todella tyytyväinen Sonjan suoritukseen. Tästä se lähtee :)

Sonjan kisan loputtua aloitin itse lämmittelemään. Olo oli hyvä ja luottavainen ja lämmittelynostot tuntuivat hyviltä. Nousin tempauksessa 70kg asti ja kaikki nostot tulivat hyvin ylös. Lavalla päätimme ottaa ensimmäisen noston 73kgsta. 73kg tuli hyvin ensimmäisellä ylös ja korotimme 76kg. Tässä jäivätkin molemmat nostot hieman eteen. Tempaus alakanttiin, ei aivan sitä mitä odotettiin, mutta onneksi oli työntö vielä jäljellä! Jenni Puputti (Tampereen Pyrintö) tempaisi 81kg joten takaa-ajo työnnössä oli melkoinen.

Myös työnnön lämmittely sujui todella hyvin, kaikki nostot onnistuivat hienosti ja olin luottavainen  mennessäni lavalle. Päätimme että ottaisin ensimmäisen noston 94kg raudasta, mutta korotusten takia painoa ei ehtinytkään enää muuttaa 95kg alemmas. Aloituspaino siis 95kg. Mutta sen piti olla kevyt rauta, treeneissä otettu niin monta kertaa ja alkuviikosta vielä aloituspainotreenissäkin.

Ensimmäisellä 95kg, rinnalleveto oli hieman huono ja sen jälkeen ylöstyöntö lähti eteen. Toisen yrityksen otin samantien 2min levolla ja nyt rinnalleveto oli parempi. Ylöstyönnössä keskivartaloni petti täysin ja en saanut aikaan oikein minkäänlaista yritystä. Katastrofin ainekset kasassa… Puntaroimme ennen viimeistä työntöä mitä nostetaan ja halusin itse tankoon 97kg, sillä olisin saanut tehtyä EM-kilpailuiden A-rajan. Ja ajattelin asian niin, että kaikki tai ei mitään. Jos olisin saanut tuloksen 90kg en olisi ollut siihen yhtään tyytyväisempi kuin tuloksetta jäämiseen kun olisin tiennyt että A-raja jää muutaman pisteen päähän.

97kg tuli myös rinnalle mutta ylöstyönnössä jälleen keskivartalo petti ja nosto eteen. Pettymys oli niin suuri, en voinut uskoa tilannetta todeksi. Työnnön piti olla minulle vahva eikä viimeisten kahden kuukauden aikana treeneissä ole tapahtunut mitään mikä selittäisi tällaisen. Ja varsinkin viime viikkoina treeneissä työntö on kulkenut todella hyvin. Hankala sanoa mikä tähän johti, syitä voi olla monia. Tekniikkani on vielä epävarma ja se ei kestänyt kisatilanteessa. Toisaalta painonpudotus saattoi syödä suoritusta tai sitten jotain muuta. Joka tapauksessa olo kisan suhteen oli luottavainen, nyt se ei auttanut.

Jälkiviisaana olisin voinut kyllä aloittaa alemmastakin painosta mutta toisaalta, lämmittelyalueella nostot menivät nappiin joten ei ollut syytä aloittaa alemmasta. Heti kisan jälkeen kaverit tulivat tsemppaamaan minua mikä oli mukavaa. Ja siinä tohinassa en kuullut että palkintojenjako aloitettiin enkä tiennyt että ne jaetaan heti kisan jälkeen. Minulta meni siis palkintojenjako sivu suun, enkä todellakaan tehnyt sitä tahallani. Tottakai olisin mennyt hakemaan tempauksen hopeamitalini ja palkintojen jaon jälkeen kun sain mitalini kävin kyllä pyytämässä anteeksi sitä etten ollut läsnä.

Eli näistä kisoista minulle yksi hopeamitali ja paljon oppitunteja. Muutama päivä meni mietiskellessä kaikkea mahdollista, selityksiä miksi näin kävi. Aloitin treenit heti tiistaina koska halusin. Motivaatio on nyt korkealla (sunnuntaina se ei vielä ollut :D) ja tarkoitus oli ensiksi pitää kevyt viikko mutta koin etten ollut ansainnut sitä. Yksi huomioitava asia kisoista, paransin viime vuoden tempaustani 11kg! Eli ei se nyt niin huonosti mennyt :)

Tämä viikko treeneissä on mennyt iha mukavasti, pientä väsymystä havaittavissa mutta kyllä se siitä!

Huomenna lähdemme maajoukkueen (osan heistä) kanssa Roomaan viikon leirille! Tämä leiri tulee kyllä niin sopivaan saumaan, on kiva päästä reissuun mukaan. Nostajia lähtee minä, Anna, Milko, Miika, Eero, Saara ja Meri. Toivottavasti kelit suosivat ja treeni kulkee :)

———————–

Tuossa kun pohdiskelin edellistä kisaani ja sen tuomaa pettymystä, muistan yhden toisen kisan joka olisi aiheuttanut niin suuria pettymyksen tunteita. Löysin myös lyhyen päivityksen vanhasta blogistani koskien kyseistä kisaa, TÄÄLLÄ. Päivitys ei ole pitkä, yleensä tein jokaisesta kisasta pidemmän raportin mutta tuosta en nyt ainakaan löytänyt kuin tuon lyhyen. Joka tapauksessa siitäkin selviää ettei kisa mennyt odotetusti.

Tuo toinen suuren pettymyksen kisa oli Regionaalit 2012. Olin siihen asti kovemmassa kunnossa kuin olin koskaan ollut ja vuorossa olivat elämäni toiset Regionaalit. Olimme juuri avaamassa salia ja kevät oli ollut muutenkin muutoksia täynnä.

Kisoihin lajit paljastettiin etukäteen ja etukäteen tiesin että yksi laji tulisi olemaan itselleni se ratkaiseva. Kyseessä oli käsipainotempauksia 70lb (~32kg) käsipainolla. Paniikissa ennen kisoja yritin metsästää joka salilta tuon painoista käsipainoa ja CF Espoon salilla teippasimme kevyempään painoon 2,5 ja 1,25kg kiekkoja jotta pääsisin harjoittelemaan oikealla painolla.

Treeneissä sain tuon lajin tehtyä useamman kerran. En toki läpi asti, treenissä oli aikaraja ja piti päästä etenemään tietyn verran jos mieli jatkoon seuraaviin lajeihin. Muistaakseni toistoja vaadittiin 10 , eli 5 kummallekin kädelle. Treeneissä harjoitellessa saksaustyyli tuntui itselleni parhaimmalta.

Silti laji jännitti aivan hulluna, vaikka tiesin että tuo laji on tehtävissä! Tuo laji oli toisen päivän ensimmäinen laji, eli jos jatkoon ei päässyt jäi aika monta lajia tekemättä. Ja tuon lajin jälkeen odotti vasta ne itselleni vahvat lajit.

Ensimmäinen kisapäivä meni muistaakseni itselläni aivan nappiin ja odotin kovasti seuraavia. Noh, tämä kyseinen käsipaino laji alkoi, ja en yhtäkkiä osannutkaan nostaa sitä ollenkaan. Muistaakseni sain aikarajan puitteissa tehtyä 5(ehkä?) toistoa ja kisa tyssäsi siihen. En ollut ikinä ollut niin pettynyt itseeni. Tätäkö varten olin treenannut koko vuoden?

Vuosi takaperin olin elämäni ensimmäisissä regionaaleissa ja sijoituin itselleni ja kaikille muillekin yllätykseksi kahdeksanneksi. Treenimotivaatio oli koko vuoden ollut todella korkealla ja halusin parantaa edellisen vuoden sijoitustani. Kaikki menikin aivan päinvastoin. SIllä hetkellä tuntui että kaikki valui hukkaan ja tehtyä työ on täysin turhaa. Muistan varmasti ikuisesti kun heti lajin jälkeen menin kisarakennuksen ulkopuolelle ja itkin varmaan tunnin. Välillä ajattelin että ei se maailma tähän kaadu, kisoja tulee mutta jotenkin se oli itselleni todella kova paikka. Vähitellen sitten sain aikaan myös positiivisia ajatuksia ja katsoimme kisat loppuun. Muistan edelleen myös sen, että viidennessä lajissa naiset eivät tehnyt mitään kummempia tuloksia ja se oli itselläni treeneissä ollut todella hyvä laji.. Mutta sen jouduin valitettavasti toteamaan vain katsomon puolelta.

Tuon kisan jälkeen elämässä oli paljon muutoksia, CrossFit Oulun avaaminen ja Ouluun muuttaminen joten kisasta yli pääseminen meni puuhastellessa ”uutta elämää”. Aloitin tuon kisan jälkeen myös Jami TIkkasen ohjelmoiman ”The Training Plan”- ohjelman koska epäonnistuneen kisan jälkeen päätin että haluan siirtää treenini ikään kuin seuraavalle tasolle.

Training plania teinkin melkein kaksi vuotta ja olin ohjelmaan todella tyytyväinen. Sitten kuvaan astui painonnosto ja sillä tiellä ollaan :)

Mutta siis, kai tässä halusin vain vähän muistella millaisia tunteita sitä on joskus kisan jälkeen käyty. Ja kaikkein voimakkaimmat tunteet on koettu noissa regionaaleissa kun epäonnistuin, ja toinen tuli vastaan nyt. Toki huonoja kisoja on ollut muitakin, mutta kun huono kisa sattuukin kauden päätavoitteen kohdalle se on aivan eri juttu.. Hyvät ja onnistuneet kisat ovatkin sitten asia erikseen, ne herättävät myös tunteita mutta erilaisia. Ja itselläni on kisoista muistissa enemmän hyviä kuin huonoja kokemuksia.

Jotenkin vaan niitä ehkä tarvitsee molempia? Kummankinlaisten kokemusten jälkeen sitä kuitenkin aina jatkaa eteenpäin. Viime sunnuntaina tuntemukset eivät olleet kovin iloisia, kotimatkan istuin autossa melkein 7h täysin hiljaa ja mietin. Maanantaina ilmoitin valmentajalle etten halua pitää kevyttä viikkoa ja tiistaiaamuna olin kahdeksalta salilla tekemässä ylöstyöntöjä. Miten siinä näin kävi..

No, ei muuta kuin kivoja treenejä kaikille, nyt tuli tämmöistä pidempää pohdiskelua! Joskus näinkin kun sitä innostuu :) Mutta tästä jatkuu treenit eteenpäin, yksi oppitunti jälleen opittu ja kohti seuraavia kisoja!

Ai niin, olen tämän kevään EM-kilpailuiden varanostajana suomen joukkueessa. Naisten tilanne on tänä vuonna niin hyvä että en mahtunut joukkueeseen. Tavoitteena alunperin oli olla nostamassa kisoissa mutta asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan. Kohti seuraavia tavoitteita :)

Mukavaa hiihtolomaa kaikille jotka sitä nyt alkavat viettämään!

4 kommenttia

Avainsanat: , , , , , ,

Essi Koskinen

Essi Koskinen, CrossFit Oulu

Kirjoittaja on 25-vuotias CrossFit-kilpailija, painonnostaja ja CrossFit Oulun perustaja.