Minilån

Minilån – her finder du ansøgning til alle minilån fra nettet!

Få dit minilån lige her på nogle få minutter – du skal ikke stille sikkerhed for dit lån!

Vær opmærksom på at du bl.a. kan vælge et GRATIS Minilån i enten 14 eller 30 dage – se i tabellen nedenfor!
Hvis du er i tvivl om hvilket lån der er billigst for dig, så bør du ansøge flere lån og efterfølgende vælge det billigste og takke nej til de andre!

Ansøg nu og få dit minilån på nogle få minutter.

Minilån – hvad er det?

Hvor det tidligere har været besværligt, at låne mindre beløb er det i dag noget af det letteste. Bankerne har ellers ikke tidligere været særlig interesseret i, at låne små beløb ud da fortjenesten har været for lille og der har været for meget arbejde i forbindelse med de små lån. Derfor er der opstået et marked for såkaldte minilån.

Et minilån er et forholdvis lille lån, det kan fx være et kviklån. Det er ikke et stort nok lån til, at man kan bruge det som huslån. Men er et lån, der gerne skulle kunne give lidt luft i økonomien. Der er normalt tale om et forholdsvis dyrt lån og det er derfor meningen, at det skal betales hurtigt tilbage. De fleste minilån bør derfor være betalt tilbage indenfor 2-3 år. Nogle minilån skal også være betalt tilbage endnu hurtigere og i nogle dage kan minilånet have en løbetid på kun 15 dage. Det kan være meget små mini lån, som kan tages i slutningen af måneden, hvis man mangler lidt penge op til næste lønningsdag.

Sådan vælger du et minilån

Hvis du godt kunne tænke dig et minilån er det heldigvis meget let, at finde udbydere. Hvis du ikke er registrerede i RKI, burde det også være meget let, at overbevise en udbyder af minilån om, at de skal låne dig penge.

Det kan dog være svært, at vælge minilån. For der er en masse tal man skal tage stilling til og det kan være svært, at gennemskue hvilket minilån der er bedst.

Det vigtigste er, at man undersøger de samlede udgifter til lånet og hvor lang tid man har til, at betale lånet tilbage. Det vigtigste er nemlig, at man vælger et mini lån, som man har mulighed for, at betale tilbage. Hvis ikke man kan betale sig minilån tilbage i tide kan det ende med, at blive en rigtig dyr oplevelse.

Få et minilån hos Selene Finans

Én af de mange udbydere af minilån i Danmark er Selene Finans. Hos Selene Finans kan du selv vælge hvor meget du gerne vil låne. Du kan låne imellem 3.000 og 75.000 kroner. Du kan også selv vælge hvor lang tid du vil bruge på, at betale lånet tilbage. Du kan vælge imellem 12 måneder og 72 måneder.

For at få et lån hos Selene Finans skal man være fyldt 18 år, have fast bopæl i Danmark og have en fast indtægt.

Man får desuden hurtigt svar på om hvorvidt man har fået lånet. Normalt går der kun 15 minutter fra man har ansøgt til, at man får besked om hvorvidt man har fået lånet. Flere og flere danskere tjekkes som dårlige betalere. Læs artiklen her: http://borsen.dk/nyheder/privatoekonomi/artikel/1/240079/flere_danskere_tjekkes_som_daarlige_betalere.html

Minilån