‘Pittige dame die zich snel de inhoud eigen maakt. Janneke weet een goede sfeer te creëren, ze daagt mensen op een leuke manier uit en heeft gevoel voor verhoudingen.’
– Francien Delissen, ANWB

‘Op 21 mei 2015 was Janneke Willemse de dagvoorzitter bij ons event: Markel MasterMind, van Markel International Nederland (zakelijke niche verzekeraar). Janneke had zich zeer goed ingelezen in het onderwerp: technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de verzekeringsbranche. Zowel bij haar intro als tijdens “De Techniek Draait Door” kwam zij heel sterk uit de verf en werden er door haar kritische vragen gesteld aan de tafelgasten en genodigden. Dit zorgden voor de juiste interactie. Wat wij van Janneke verwachtte, heeft zij ook zeker waargemaakt! Een sterke vrouw, die weet waar ze het over heeft!’
– Lisanne Goenee, Markel International Nederland

Wij waren heel blij met Janneke als host van ons Monster Year Event. Ze was goed voorbereid en anticipeerde ook goed op wat de sprekers vertelden. Janneke spreekt vlot en soepel. Ze gaf ons evenement de charme die het nodig had tussen alle mannelijke sprekers. Janneke, dank je wel en tot een volgende keer!
– Sander de Bruijn, Monsterboard

‘Een prettige en representatieve dame die op charmante en wat ingetogen wijze de dialoog op gang brengt. Ze laat ruimte aan gasten en gaat open de gesprekken in.’
– Carin van Berkel, ANWB

Nogmaals veel dank voor je bijdrage gister! Het werd een levendige discussie en strak binnen de tijd, kortom absoluut toegevoegde waarde om je erbij te hebben!
– Diederik Heinink, Head of Corporate Communications NIBC

Het is heerlijk om met een gespreksleider te werken die uitermate goed op de hoogte is van alle onderwerpen die aan bod kwamen. Janneke heeft ons debat perfect geleid. Ze had gezien haar drukke programma een korte voorbereidingstijd en kreeg kort voor het debat nog vele instructies door. Dit bleek geen enkel probleem en alles wat we aangaven, werd goed opgepikt. Kortom, een echte professional!
– Rogier Groen, mede-oprichter en -directeur Lynx

Janneke heeft de VEB geassisteerd tijdens de viering van het 90-jarig bestaan. Als gastvrouw op het podium wist Janneke de zaal te betrekken bij de speeches, het debat en het optreden van het kamerorkest. Op belangrijke momenten in het programma wist Janneke een leuke draai te geven aan en verband te leggen tussen de verschillende onderdelen. We zullen vast nog wel een keer gebruikmaken van haar diensten.
– Katja de Gooijer, VEB Vereniging van Effectenbezitters

Vriendelijk dank voor uw inspiratie tijdens MT500. Ik bruis nog steeds van de energie.
– bezoeker MT500 event

Leuk om te zien hoe jij de gesprekken zo pakkend houdt. Zeker met een ietwat “verlegen” publiek.
– Maurits Teunissen, StyleShoots

Overall, en dus zeker ook dankzij jouw bijdrage, gaven de aanwezigen onze bijeenkomst een 8,2 als rapportcijfer.
– uitslag bezoekersenquête

Nog complimenten hoe je vorige week de MT500 dag presenteerde, met vaart en gemak.
– bezoeker MT500 event

Vorige week meegedaan aan het Lynx-online debat met Janneke Willemse
als dagvoorzitter. Wat een verrassing! Zij heeft eigenschappen waar de
meeste dagvoorzitters in Nederland alleen van kunnen dromen: scherp,
uitnodigend, emphatisch en humoristisch. Dat alles in combinatie met
grote kennis van zaken en ervaring in de financiële wereld. Tot slot
is Janneke fotogeniek en heeft ze – ook heel belangrijk voor een
dagvoorzitter – een prettige stem. Doen!
– Martien van Winden, beheerder Beleggingsfonds Hoofbosch,
publicist, gastdocent VU, UVA en Erasmus.

Janneke Willemse leidt debatten alert en kundig. En op een vrolijke en energieke manier. In een wereld van haantjes komt ze kiplekker over.
– Michael Kraland, belegger, financier, oprichter IEX en Inveztor

“Ik moet zeggen dat het qua niveau en inhoud het beste debat is dat ik in jaren gezien heb”
“Leuke opzet, interessante onderwerpen, bondige discussies en een pluim voor de uitstekend leidende Janneke Willemse.”– Kijkers over het Lynx Beleggersdebat 2016

Hartelijk dank voor de prettige manier van het aan elkaar schakelen van de MT500 gister. Als gast heb ik genoten.
– bezoeker MT500 event

Janneke is een vakvrouw. Een vakvrouw als journalist en een vakvrouw als het gaat om haar kennis over beleggen en alles wat met finance te maken heeft. Deze combinatie maakt haar een te gekke presentator op 7 Ditches TV. Ze presenteert op een schijnbaar heel rustige, maar vlijmscherpe manier. Met haar grote netwerk in de financiële wereld krijgt ze alle grote namen in de stoel in haar talkshows op 7 Ditches TV.
– Ronnie Overgoor, oprichter 7 Ditches TV