Tällä artikkelilla on 6 kommenttia (vastauksineen)
 • Heräämisiä kirjoitti:

  Isot kiitokset tästä kirjoituksesta! Ja Reijo Hongistolle suuri kimppu ruusuja, on siinä miehellä arvot kohdallaan. Itse olen juuri kokenut lähes samankaltaisen kokemuksen kuin Robert De Niro elokuvassa Heräämisiä / Awakenings, kun sain lääkäriltäni asianmukaista hoitoa ja kyseisen metodin mukaisen lääkityksen. Olin alta aikayksikön takaisin työelämässä ja sairauden mukana seuranneesta syrjäytymisestä ei ole enää tietoakaan, uusi mies rinnalla ja ihmissuhteet kukoistavat, elämä hymyilee täydeltä laidaltaan ja tämän kesän vietän ulkona luonnossa, enkä neljän seinän sisällä sohvalla horroksessa, kuten kerkesin jo niin monta turhaa vuotta tehdä! – Anna -

 • 'turhaan kroonikko' kirjoitti:

  Jos elintärkeästä kilpirauhasentoiminnasta annettaisiin oikeaa valistusta ja lääkitys olisi nykytieteen tasolla, meita ‘turhaan kroonikoita’ ei olisi. Monet ns hyvinvointiyhteiskunnassamme kehon altistusta ja saastumista aiheuttavat tekijät voitaisiin poistaa. Hypertyreodismi on autoimmuunisairaus ja se on estettettävissä oikein hoidettuna ajoissa. Jopa osaava, taitava, kokenut homeopaatti tietää miten se hoidetaan.
  Yli sata vuotta vanha orgaaninen kilpirauhashormooni, ’sikahormooni’ sisältää kemiallista tyroksiiniä enemmmän kehon itse tuottamia tärkeitä hormooneja, jotka erikoisesti vaikuttavat mielialaan. Moni syö tietämättömyyttään ja valistuksen puutteessa depressiolääkkeitä turhaan.
  Luonnonmukainen tässäkin hoidossa on a&o.
  nimim. ‘turhaan kroonikko’

  • 'turhaan kroonikko' kirjoitti:

   Kiitos, kuin minun kynästä. Siis aivan samat kokemukset; en nyt tarvitsisi edes ’sikaa’ jos olisin voinut, ymmärtänyt, hankkia lisää homeopaattista lääkeainetta, jota sain Sveitsissä homeopaatilta. Ilman Thyroxinia vuoden, ajan jolloin hoidin matalassa potensilla yhdistelmällä, jota en silloin edes pannut mieleen ja kaikki hyvin. Joku aineosista olisi parantanut kokonaan kuntoon kun olisi ollut ammattilainen lähellä. Suomi oli nuori silloin homeopatiassa. Aloitin itse opiskella homeopaatiksi juuri silloin, eikä riittävää tietoa vielä ollut. Nyt harmittaa, sillä olisin terve, ilman lääkitystä, jos sillä saumalla kun kilpirauhanen alkaa sanoa sopimusta irti, se saataasiin luonnonmukaisesti, uudelleen toimimaan. NYT, antakaa meidän edes pitää sikamme, jonka kanssa voimme niiiin hyvin!
   Tuntuu pahalta 7 onnellisen sikavuoden jälkeen lukea moisen polemiikin aiheuttaneita medisiinari kommenteja; kolleegojen selkäänpuremista. Surullista, ja nyt kukkona ovat syömässä kaverin pään.

 • Vihdoinkin apua kilpirauhaspotilaille! kirjoitti:

  Hienoa, että kilpirauhaspotilaiden ahdingosta on tehty eduskuntakysely! Kilpirauhaspotilaiden hoito on täysin retuperällä. Umpierityksen erikoislääkärit eli endokrinologit eivät osaa kilpirauhasen vajaatoimintaa, eivätkä osaa muutkaan lääkärit. Jotkut harvat lääkärit ovat kiinnostuksesta perehtyneet ja tietävät enemmän.

  Kilpirauhaspotilaat ovat nousseet taistoon lääkkeittensä puolesta. Kantelu on täysin järjetön, sillä potilaat voivat hyvin ja haluavat pitää lääkkeensä. Potilailla ei siis todellakaan ole mitään hätää, päinvastoin! Kyseessä on endokrinologien sisäinen koulukunta- ja arvovaltataisto, jonka uhreina ovat kilpirauhaspotilaat.

  Kiitos Reijo Hongisto tästä eduskuntakyselystä! Potilaat ovat perusteneet adressin puolustaakseen lääkkeitään, adressi on tässä: http://www.adressit.com/vastustamme_valviran_aikeita_puuttua_kilpirauhasongelmien_hoitoon

  Lisää allekirjoituksia toivotaan! Kilpirauhaspotilaat tarvitsevat nyt kaiken tuen!

Kirjoita kommentti

XHTML: Voit käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Huom: Kommenttien moderointi on päällä, joka voi viivästyttää kommenttisi ilmestymistä. Sinun ei tarvitse kirjoittaa kommenttia uudestaan.

11.06.2016

Impi, Immi ja Hjördis

Ilmoita ilmaiseksi ilmoitustorilla! Aseta J-Pnews kotisivuksi! Tarkasta K-Kadun tarjonta! Lähetä uutisvinkki tai kuva!