Archive for the 'Romero' Category

“Diary of the dead”- film amerikan nga George Romero

 George Romero mos vdeksh kurre! Po aq i pavdekshem mbetsh, sa dhe “Zombie”-t qe filmon! Mbret i vertete i horrorit!

E pashe dhe une dje “Diary of the dead“, i pesti film i Romeros me Zombitë e tij “te pavdekshem”. Po konstatoj se ne USA paska dale ne shkurt, vecse ne 40 kinema. Gjynah…

Duket film me buxhet modest, por qe i arrin plotesisht objektivat e tij. Magjistral. Cuditerisht entuziasmues, gjithe duke mbetur funebër. Gati gati nje deklarim dashurie per filmat horror!

Ne foto: regjizori George Romero me nje nga Zombie-t e tij.

Posted on 16th March 2009
Under: Horror, USA, Romero | 1 Comment »

Login     Film Journal Home     Support Forums           Journal Rating: 4/5 (2)