Logo-white@2x

Huesmann advocaten: deskundig, praktisch & nieuwsgierig

Deskundig & praktisch

Huesmann advocaten heeft een heldere en doortastende aanpak. Geen voor u onbegrijpelijke juridische taal, maar duidelijke communicatie zonder tekort te doen aan de inhoud. Voor iedere juridische kwestie bedenken wij een doelmatige en op maat gesneden oplossing.

Zakelijk & particulier

Onze dienstverlening  is niet gericht tot slechts één type cliënt. Huesmann advocaten staat niet alleen werkgevers bij, maar ook werknemers. Niet alleen corporate bedrijven, maar ook de kleinere ondernemer. Hierdoor houden onze advocaten een ruime blik.

Nieuwsgierig

Onze advocaten zijn nieuwsgierig. Volgens de filosofie van Huesmann advocaten kan een advocaat u pas goed van dienst zijn als hij betrokken is. Onze advocaten zullen daarom altijd doorvragen. Als wij weten wat u bezighoudt, kunnen wij uw kwestie daadwerkelijk oplossen.

Direct

Bij Huesmann advocaten zijn de lijnen kort. U heeft direct en persoonlijk contact met uw advocaat. Uw zaken worden alleen behandeld door de advocaat van uw keuze en door niemand anders. Uw eigen advocaat staat altijd voor u klaar.

Multiservice

Wij zijn een multiservicekantoor. Onze focus is niet beperkt tot één rechtsgebied. Wij zijn specialist in verschillende rechtsgebieden. Deze specialismen vormen gezamenlijk een stevig fundament om ook complexe kwesties te kunnen oplossen.

Advocaten

Wij werken met passie aan onze opdrachten

Coen van Veen

Coen van Veen is partner bij Huesmann advocaten. Coen is vanaf 2009 advocaat en heeft niet alleen veel ervaring in de rechtbank, maar ook daarbuiten. Hij is een deskundige adviseur die met u meedenkt. Coen is een ware sparringspartner die tot het uiterste gaat.

Coen in drie woorden:
– Realistisch
– Betrokken
– Praktisch

Axel van Reek

Axel van Reek is sinds 2009 advocaat en is partner bij Huesmann advocaten. Met zijn ervaring en kennis op het gebied van het procesrecht schuwt hij gerechtelijke procedures niet. Maar Axel is ook in staat om uw juridische kwesties desgewenst buitengerechtelijk op te lossen.

Axel in drie woorden:
– Scherp
– Deskundig
– Overtuigend

Aernout Snel

Aernout Snel is partner bij Huesmann advocaten en heeft zich vanaf 2012 ontwikkeld tot een veelzijdige advocaat. Aernout is een recht door zee dealmaker. Hij wijkt alleen van koers indien het belang van zijn cliënt dat vergt. Zijn beheersing van het beslag- en executierecht is uitstekend.

Aernout in drie woorden:
– Aanhoudend
– Pragmatisch
– Doortastend

Specialisaties

Wij leggen graag in klare taal uit wat we doen

Huesmann advocaten is een multiservicekantoor. Dit betekent dat wij meerdere specialisaties in huis hebben. Zo heeft u één aanspreekpunt voor vrijwel al uw juridische kwesties.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht
Vastgoed, Huurrecht & Contracten
Intellectuele Eigendomsrecht

Contact

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Amsterdam

Huesmann Advocaten B.V.
Herengracht 495
1017 BT Amsterdam

020-26 16 470
info@huesmannadvocaten.nl