IeMA landing new (IeMA-FB.png)

Tervetuloa IeMA:n sivuille - SM 2016 kausi käynnistyy

YHDISTYS

International eMotorsports Association (IeMA)

IeMA on virtuaalisen autourheilun voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys jonka tavoitteena kehittää virtuaalisen autourheilun toimintaa ja toimia jäseniensä etujärjestönä.

Yhdistys vastaa yhdessä SM-sarjan promoottorin, Circuit eMotorsports:n kanssa kilpailutoiminnan järjestämisestä Suomessa ja NEZ-tasolla. Tutustu tarkempiin ohjeisiin tästä.

Seuran toiminnan kautta lajiin sisään pääseminen on helppoa ja apua laitteisiin, harjoitteluun ja kilpailemiseen löytyy varmasti. 

IeMA on AKK:n jäsenseura. SM-sarjassa kilpaileminen sekä osallistuminen kilpailuiden järjestämiseen on mahdollista ilmoittautumalla tästä linkistä 11.4.2016 lähtien. 

IeMA:n jäsenet sekä muut AKK:n  jäsenseurat saavat -20% alennusta Circuit eMotorsports Centerin -palveluista sekä ajoajasta. 

eMOTORSPORTS URHEILU

eMotorsports -laji

eSports on peliteknologiaan perustuvan urheilun yleistermi. Eri tyyppiset eSports lajit ovat yksi maailman nopeammin kasvavista kilpaurheilun muodoista.

eMotorsports = virtuaalinen autourheilu, on yksi eSportsin lajeista.

Erittäin monipuolista ja edullista sekä yksi luontoystävällisimmistä moottoriurheilun muodoista. Muita lajille ominaisia termejä on esim. sim-racing ja simulaattorikilpaileminen.

eMotorsports on kaikkea harrastamisesta ammattitason kilpailemiseen sekä virkistävästä hauskanpidosta aina hyötyliikuntaan saakka.

Kilpaileminen tapahtuu sekä verkossa järjestettävinä nettikisoina sekä erikseen järjestetyissä LIVE -kisatapahtumissa ja eMotorsports keskuksissa.

Laji on erittäin edullinen ja alkuun pääsee esim. ilmaisella LIVE FOR SPEED –pelillä jonka voi ladata tästä linkista. Tällä pelillä ajetaan myös kauden 2016 SM-sarja.

Ratti/poljin –peliohjain on myös tarpeen ja näitä löytyy marketeista sekä vaativampaan makuun nettikaupoista ja erikoisliikkeistä. Perusnettiliittymä tarvitaan myös.

PC-tietokoneen ei tarvitse olla supertehokas jotta alkuun pääsee, toki kokemus on miellyttävämpi jos koneessasi on kunnolla potkua.

SM-tasolla tarvitaan myös web-kamera tunnistautumista varten joten myös tähän on syytä varautua.

SM-SARJA

eMotorsports SM-sarja

Kausi 2016 ajetaan AKK- Motorsport ry:n alaisuudessa ja sarjalla on virallinen SM-arvo. Sarjassa kilpaileminen edellyttää IeMA:n tai jonkun muun AKK:n jäsenseuran jäsenyyttä sekä hyväksyttyä eMotorsports -tutkintoa.

eMotorsports tutkinto sisältää debytantti kilpailut sekä kirjallisen tutkinnon joka sisältää kilpa-ajamisen perustietouden – ajotapasäännöt sekä lippusäännöt. Mikäli kuljettajalla on voimassa oleva AKK:n rataleimatutkinto voi tällä osallistua SM-sarjaan. Muiden lajien kuljettajien tulee suorittaa eMotorsports tutkinto sarjaan osallistumista varten. 

Debytantti kilpailuihin ilmoittautuminen.

  • Kilpailukalenterista on valittavissa Debytantti-kilpailupäiviä.
  • Valitse itsellesi sopivat päivät ja ilmoita ne pasi.ojanen@circuit.fi
  • Hyväksyttyä tutkintoa varten tulee suorittaa kolme debytantti kilpailua

PALKINNOT

1. PALKINTO 5000€

2. PALKINTO 2500€

3. PALKINTO 1250€

 

2016 SM-palkinnot ovat raha- ja tavarapalkintoja. Palkinnon saajat ovat velvoitettuja ilmoittamaan verottajalle omatoimisesti palkinnon vastaanottamisesta.

linkki H4 ilmoitus

Seuraa somessa

Aloita tästä

Klikkaa tästä ilmoittaumislomakkeeseen ja seuraa ohjeita.

Lataa LFS -pelin ilmainen versio tästä.

Kun tilaat LFS S3- version kauttamme saat 5€ alennusta pelin normaalihinnasta. Laita viestiä ja lähetämme maksutiedot sähköpostiisi jonka jälkeen saat tunnukset jolla voit avata S3:n

Liity postituslistalle

Tilaa IeMAn uutiskirje

Info

International eMotorsports Association (IeMA):

Pasi Ojanen +358 (0)50 3096908

pasi.ojanen@circuit.fi

Rauli Kärki +358 (0)44 7090300

rauli.karki@iema.fi

International eMotorsports Association (IeMA):

Puronvarsi 23, 02300 ESPOO