Kapcsolat

“Egymásra lépni tilos!” program

Budapest Esély Nonprofit Kft.
1084 Budapest, VIII. kerület, Őr utca 5-7.
Telefon +36 1 476 19 30
Fax +36 1 476 19 31
Weblap www.pestesely.hu
Információs e-mail info@pestesely.hu
Fővárosi Esélyegyenlőségi Módszertani Iroda
Irodavezető Garadnay Tea
email garadnay@pestesely.hu
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

A Budapest Esély Nonprofit Kft

Összefogja
- a hátrányos helyzetű emberek életminőségének javítása érdekében végezhető tevékenységeket,
- a hátrányos helyzetűek, illetve a kisebbségek fogalmát azonban sokkal tágabban értelmezi, mint általában szokták: kisebbségnek tekint tulajdonképpen mindenkit, akinek az élethelyzete az átlagostól eltér. Így foglalkozik nemcsak a hajléktalanokkal, a mozgássérültekkel vagy értelmi fogyatékosokkal vagy cigányokkal, hanem a gyermekes családokkal, nőkkel, idősekkel stb. is.

Információs központ
- szerepét is betölti a kisebbségekkel, hátrányos helyzetűekkel kapcsolatos fővárosi kérdésekben és kapcsolatot tart az egy-egy témára specializálódott alapítványokkal valamint állami szervekkel.

Nemcsak a témához kapcsolódó szervezeteket látja el információval, hanem információt, tanácsadást és segítséget nyújt a munkaadóknak a hátrányos helyzetűek foglalkoztatása érdekében; a különböző kisebbségek és hátrányos helyzetűeknek számára a társadalomban való teljes értékű emberként való életéhez.

Összefoglalva: mindezzel a tevékenységi körrel Budapest Esély Nonprofit Kft. lehetőséget teremt arra, hogy a fővárosban mindenki egyenlő esélyekkel induljon, azonos bánásmódban részesüljön.

Budapest Esély

 
A Budapest Esély Nonprofit Kft. szakszerű és személyre szabott segítséget nyújt a bármilyen okból kifolyólag hátrányos helyzetű emberek élethelyzetének javításához és társadalmi elfogadottságához.