Legfrissebb hírek

Hajléktalanság és szociális munka kutatói konferencia Koppenhágában

A FEANTSA (az Európai Hajléktalanellátó Szervezetek Szövetsége), a European Observatory on Homelessness és a Dán Társadalomkutató Nemzeti Intézet közösen szervezete meg a Hajléktalanság és szociális munka kutatói konferenciát szeptember végén Koppenhágában. A konferencia plenáris előadásai és workshop bemutatói angol nyelven elérhetőek online a http://www.feantsaresearch.org/spip.php?article391 linken.

Jószolgálati díj

Kiíró: Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány, Twickel Birtok, Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Határidő: 2017. 01. 31.
Pályázhat: bárki
-------------------------
A díj célul tűzi ki a különböző területeken szociális munkát végzők áldozatos és példaértékű munkájának valamint annak a társadalomra gyakorolt hatásának bemutatását, a különböző szociális életpályák népszerűsítését és azok társadalmi elismertségének növelését.

Bővebben:
http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/ervdocidweburlap/D0E585C8DE3ED338C...

Üdülési pályázat nagycsaládosok részére

Kiíró: Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány
Határidő: 2016. 12. 30.
Pályázhat: Azon belföldi illetőségű, 18. életévüket betöltött, magánszemélyek, akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 2016. január 1-jén érvényes minimálbér összegét, továbbá három vagy annál több gyermeket nevel(nek) saját háztartásukban, akik után - a pályázat benyújtása napján - családi pótlékra jogosultak
-------------------------
A pályázat célja