Welkom

SOMT verzorgt onderwijs op het gebied van fysiotherapie en manuele geneeskunde op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau.

Post-initiële masteropleidingen (MSc)
SOMT biedt post-initiële masteropleidingen (MSc) in de Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie en Fysiotherapie in de Geriatrie. Alle masteropleidingen zijn erkend door het KNGF voor toegang tot de desbetreffende deelregisters van het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. In september 2016 hebben wij tevens de masteropleiding (MSc) Musculoskeletale Echografie voor Fysiotherapeuten geïntroduceerd. 

Al werkzaam als specialist maar nog geen titel in je vakgebied? Haal je MSc titel in twee jaar met de totaal vernieuwde Verkorte Master!

Universitaire trajecten
SOMT University Campus biedt, in samenwerking met Maastricht University, de eerste universitaire bachelor Fysiotherapie van Nederland. Deze BSc Fysiotherapie leidt studenten op tot de Fysiotherapeut van de toekomst.

Tevens biedt SOMT twee universitaire trajecten in samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel aan: Master of Science Manuele therapie en Master of Science Manuele Geneeskunde (voor artsen).

Lifelong Learning: cursus, masterclass, symposium
SOMT biedt het grootste bij- en nascholingsaanbod in het kader van Lifelong learning.

Altijd op de hoogte zijn van ons aanbod? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ben je lid van alumnivereniging VASTUS? Dan ontvang je 10% korting op alle LLL events.