Hunajaherttua

Tavoitteena: ERJL, KERJL, KRJL, VVJL, SLA, YLA


Rakennekuva © Suomen Hippos

Virallinen nimi: Hunajaherttua "Hannu"
Rekisterinumero: VH16-018-0872
Rotu, sukupuoli: Suomenhevonen, ori
Syntynyt: 14.02.2016 (3v 14.03.2016)
Väri, säkäkorkeus: Rautias, 159cm
Kasvattaja: Raisa Tiilikainen (evm)
Omistaja: Jenny (VRL-12948)
Koulutustaso: Helppo A, 105cm, CIC1, noviisi
Painotuslaji: Yleispainotus
tämä on virtuaalihevonen - this is a sim-game horse
sivuilla olevat tiedot eivät liity mitenkään kuvissa esiintyvään hevoseen.

3v n. kuukauden päästä syntymästä, 8v asti n. 1kk=1a, jonka jälkeen n. 2kk=1a

  3 vuotta - 14.03.2016
  4 vuotta - 14.04.2016
  5 vuotta - 14.05.2016
  6 vuotta - 14.06.2016
  7 vuotta - 14.07.2016
  8 vuotta - 14.08.2016
  9 vuotta - 14.10.2016
10 vuotta - 14.12.2016
11 vuotta - 14.02.2017
12 vuotta - 14.04.2017
13 vuotta - 14.06.2017
14 vuotta - 14.08.2017
15 vuotta - 14.10.2017
16 vuotta - 14.12.2017
17 vuotta - 14.02.2018
18 vuotta - 14.04.2018
19 vuotta - 14.06.2018
20 vuotta - 14.08.2018
21 vuotta - 14.10.2018
22 vuotta - 14.12.2018

All-Sim Evaluation: 82%, Bronze Premium

Hunajaherttua, eli tutummin vain Hannu, on oikein hyvätapainen ja rauhallinen suomenhevosori joka hurmaa naisen kuin naisen. Jos hevonen laitetaan herrasmies-muottiin, on tuloksena juurikin meidän Hanski - se ottaa aina hoitajansa huomioon ja käyttäytyy asiallisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Todella, todella harvoin Hannu tuo ihmisten läsnäollessa orimaisia piirteitä esiin, siten se onkin ennemminkin oikein lupsakka ruuna kuin kiimainen ori. Tätä poikaa voi huoletta käsitellä vaikka vähän pienemmätkin aloittelijat: Hannu suorastaan rakastaa pieniä ihmisiä, sillä niiltähän saa aina paljon enemmän rapsutuksia ja huomiota kuin meiltä vanhoilta koppanaamahevostelijoita. Yleisesti Hannu onkin siis mukava ja vaivaton tapaus, joka ei tuota hoitajalleen ainoatakaan harmaata hiusta, päinvastoin, se tuo hymyn ja ilon jokaisen ihmisen huulille.

Hoitotoimenpiteet ja varusteiden laitto käy Hannun kanssa kuin käden käänteessä, se harvoin laittaa hoitajalleen vastaan ja on siten erittäin yhteistyökykyinen hoidettava. Hannun voi huoletta varustaa karsinassa sen irti ollessa, se malttaa seisoa nätisti aloillaan ja antaa hoitajan tehdä kiltisti työnsä. Harjaus ja vastaavanlaiset toimenpiteet, kuten kavioiden puhdistus, onnistuu hyvin ja Hannu tietysti nauttii vain saamastaan huomiosta. Satulavyö ei kuitenkaan ole tämän herran mieleen, eikä se pidä sitä parhaana ystävänään, jotenka satuloidessa poika saattaa vähän väännellä naamaansa ja luimistella korviaan, kuitenkaan hoitajaa vahingoittamatta. Suitset sen sijaan menevät täysin ongelmitta orin ylle, se ottaa nätisti kuolaimet vastaan ja sen jälkeen onkin reippaana ulos lähdössä. Tämä ori ei siis vaadi hoitajaltaan kovinkaan paljoa, se käyttäytyy aina karsinassa samalla tavalla ja on joka tilanteessa oma itsensä, oli sen hoitaja tuttu tai vieras.

Hannun kuuluisi olla orina ja eritoten kilpahevosena tulinen ja haastava ratsastettava, mutta mitä vielä! Hannun selkään voi laittaa ihan kenet vain, niin aloittelijan kuin kokeneen ratsastajan, se pelittää aina. Tämän orin voisi pistää vaikka alkeistunnille ja siellä se varmasti köpsöttelisi eteenpäin ihan juuri niin kuin ratsastaja haluaa. Mikään kovinkummoinen vauhtipeli Hannu ei ole, tietysti siltä tarvittaessa hevosvoimia löytyy, mutta yleisesti se tyytyy lupsakasti etenemään rauhallisella vauhdilla. Hyvin nöyrä hevonenhan tämä ori on, se tekee ihan mitä vain ratsastajan halutessa ja onkin siksi hyvin ihanteellinen ratsu. Hannu kuuntelee siis selästä tulevia ohjeita huolella ja pyrkii kaikin tavoin miellyttämään ratsastajaansa ja saamaan hyvää tulosta aikaiseksi. Mitkään maailman tasaisimmat ja näyttävimmät liikkeethän Hannulla ei ole, mutta hyvin se osaa asiansa.

Kouluratsastuksen parissa Hannu taittaa kaikki helpot luokat ja on näin ollen helppo a-tasoinen kouluratsu. Koska Hannu on erittäin nöyrä ja yhteistyökykyinen hevonen, on sen kanssa kohtuullisen helppo löytää yhteinen sävel koulukentällä. Ori nauttii itsekin työnteosta ja siten tämän pojan kanssa on erittäin mukava hioa pieniä yksityiskohtia ja paneutua vähän vaativimpiikin tehtäviin. Helppo a-tasoisena hevosena Hannu suoriutuu siis perustehtävistä kunnialla ja sen lisäksi osaa muun muassa avoja, sulkuja ja koottuja askellajeja. Kouluradalla ori kantaa mielellään selässä ratsastajan kuin ratsastajan, mutta mikäli sen haluaa liikkuvan eteen hyvässä muodossa ja tasapainoisena, vaaditaan ratsastajalta jo hieman enemmän kokemusta. Esteiden hyppääminen tällä hevosella on ratsastajan näkökulmasta jotain niin hienoa! Hannu on erittäin lahjakas estehevonen, sen pitkät askeleet ja tasainen vauhti takaa aina hyvää tulosta rataesteiltä. Kapasiteettia orilta löytyy esteillä 100 senttimetriin asti ja sekin välillä melkoisella ilmavaralla. Hannu on siksi ihanteellinen esteratsu, että se ei koskaan kuumu olematta kuitenkaan laiskakaan, ja sen lisäksi se edelleen reagoi ratsastajan apuihin niin hyvin. Ori on tietysti myös rohkea hyppääjä, se menee empimättä esteen kuin esteen ylitse mikäli ratsastaja vain niin haluaa. Se osaa arvioida itsekin kohtuullisen hyvin ponnistuspaikan ja kaikki edellä mainitut kohdat takaavat myös sen, että orilla voi huoletta hypätä kuka vain. Ori toimii hyvin myös kärryjen edessä, eikä kavahda mitään kovin herkästi. Se on ajaessa herkempi avuille kuin ratsain, mutta oma moottori sillä on hieman heikko myös ajaessa. Koulukokeet onkin Hannun kanssa toisinaan aika pliisuja. Kun kentältä siirrytään maastoon ori virkistyy ja niin kuin tallilaisten kesken naureskelemmekin, alkaa Mysteerillä menojalka vipattamaan. Se on rohkea ja kuuliainen maastossa ja toimii siellä erinomaisesti ja mielellään myös vauhdikkaasti niin ratsain kuin ajaen.

Kilpailuissa ori on täysin oma itsensä, se tarkastelee rauhallisesti tilanteita ja pysyy kiltisti hoitajansa vieressä edes tammojen perään räpiköimättä. Matkat kilpapaikoille taittuvat Hannun kanssa tietysti ongelmitta, eihän se vedä stressiä juuri mistään. Hannu on helppo lastattava ja se matkustaa nätisti pitkätkin matkat yksin, kunhan on vain heinäkasa nenän edessä. Kilpailuissa Hannu pyrkii aina antamaan parhaansa, jo lämmittelyssä se kuuntelee ratsastajan apuja ja pyrkii menemään häiriötekijöistä huolimatta kuuliaisesti eteen. Hannulla kilpaillaan niin koulu-, este- kuin myös kenttä- ja valjakkoajokilpailuissa ja vaikka lajit eroavat, ei kilpailut sinäänsä eroa toisistaan, ainakaan Hannun käytöksessä. Itse suorituksen aikana ori malttaa aina mielensä ja antaa kaikkensa ikään kuin tietäen toden olevan kyseessä, ja tämä piirre onkin kilpahevosessa ihailtavaa. Välillä Hannun kanssa sujuu kilpailuissa hyvin ja välillä huonosti, eihän sitä aina voi löytää yhteistä säveltä ja onnistua kaikessa.
  1 kpl: 0 oria, 1 tammaa
  Jalostusinfo: Hunajaherttua on jalostuskäytössä ja se ottaa vastaan tuontisukuisia, puhdasrotuisia suomenhevostammoja. Ota yhteyttä sähköpostitse.

01. 20.06.2016 tamma Huvitutin Punurmio e. Prinsessa Ruusunen omistaja Hapero, VRL-06115
i. Fiinin Valedro
sh-o, vrt, 161cm
ei virtuaalimaailmassa
ii. Tylyahon Vernon
sh-o, vprt, 162cm
ei virtuaalimaailmassa
iii. Ivor
ei virtuaalimaailmassa
iie. Matami Rosmerta
ei virtuaalimaailmassa
ie. Romilda
sh-t, vrt, 158cm
ei virtuaalimaailmassa
iei. Tumppi Hujoppi
ei virtuaalimaailmassa
iee. Matami Marskimaa
ei virtuaalimaailmassa
e. Violetta
sh-t, rt, 157cm
ei virtuaalimaailmassa
ei. Igor
sh-o, trt, 159cm
ei virtuaalimaailmassa
eii. Severus Kalkaros
ei virtuaalimaailmassa
eie. Minerva
ei virtuaalimaailmassa
ee. Kuhnurin Luna
sh-t, tprt, 154cm
ei virtuaalimaailmassa
eei. Kuhnusarvio
ei virtuaalimaailmassa
eee. Harmaa leidi
ei virtuaalimaailmassa

i. Fiinin Valedro oli aikanaan menestynyt kouluratsu, joka kilpaili kansallisella tasolla vaativa a luokissa asti. Valedron potentiaali kouluratsastukseen huomattiin jo varhaisessa vaiheessa, sen liikkeet olivat erittäin näyttävät ja ori oli aina hyvin yhteistyökykyinen. Niin ori pääsi piakoin jo kilparadoille ja hiljattain siitä kehittyi vaativien luokkien ratsu ja sitä myöten kyseisiin luokkiin todellinen ruusukehai. Valedro ei ollut luonteeltaan lainkaan orimainen, enemmän sitä ruunaksi luuli rauhallisuutensa ja kiltteydensä vuoksi. Orin kasvatti ja omisti Ilari Niemi, joka myös itse kilpaili kasvatillaan. Kouluratsastuksen ohella Valedro kilpaili jonkin verran myös valjakkoajossa noviisi-tasolla. Valedro omasi myös hyvät ulkomuodot, vaaleanrautias ori oli säkäkorkeudeltaan 161 senttinen ja oli sillä sopusuhtainen rakennekin. Koskaan Valedroa ei kuitenkaan näyttelyissä käytetty, vaikka sillä sarallakin olisi voinut menestyä. Kilpailujen ohella poikaa käytettiin jonkin verran jalostukseen ja siksi Valedrolla onkin seitsemän jälkeläistä. Kaikille jälkeläisilleen se periytti näyttävää liikettä ja leppoisaa asennetta. Valedro jouduttiin lopettamaan 18 vuoden ikäisenä pienen tapaturman seurauksena.

    ii. Tylyahon Vernon tutummin pelkkä Veksi, oli melkoisen kipakkaluonteinen suomenhevosori, joka ei ihan helpolla luovuttanut kun jotain päähänsä sai. Veksi oli luonteensa vuoksi vain yhden ihmisen hevonen, sillä se se luotti vain ja ainoastaan omaan kasvattajaansa, Krista Ekholmiin. Yleispainotteinen ori kilpaili muutaman vuoden ajan koulun ja esteratsastuksen parissa, jossa sillä riitti kapasiteettia helppo a ja 100cm luokkiin asti. Kumpaakaan lajia Veksi ei ottanut omakseen ja siksi sen menestys oli molemmissa melkoisen tasaista, voittanut se ei kuitenkaan kertaakaan. Näyttelyissäkin ori muutaman kerran pyörähti, mutta hieman pysty lapa ja pitkä runko ei kuitenkaan tuomareita hurmannut. Väritykseltään Ritari oli vaaleanpunarautias kera tähtipään ja 162 senttimetrin säkäkorkeuden. Söpö Veksi oli kuitenkin tuuhean harjansa vuoksi, sitä ei ole kieltäminen. Vanhempana hevosena poikaa käytettiin muutamaan otteeseen jalostukseen saaden kolme jälkeläistä. Onneksi Veksi ei juurikaan luonnettaan jälkeläisilleen periyttänyt. Veksi kuoli sydämenpysähdykseen 22-vuotiaana kotilaitumellaan.

    ie. Romilda kiersi nuorempana muutamia koulukilpailuja helpoissa luokissa, ja menestystä kiitettävästi tuli. Tamman näyttävät liikkeet hurmasivat monet tuomarit ja oikeanlaisella ratsastajalla Romildan kanssa sai helposti korkea prosentit luokasta kuin luokasta. Luonteeltaan Romilda oli hieman itsepäinen ja tammamainen, mutta pienellä taivuttelulla ja keskustelemalla se oli saatavissa helposti hoitajan pikkusormen ympärille. 7-vuotiaana tamma myytiin läheiseen suomenhevossiittolaan, jossa se päätyi jalostustamman virkaan. Romilda sai viisi upeaa jälkeläistä, joista neljä oli tammoja ja yksi ori. Erittäin hyvin jalostuskäyttöön soveltunut Romilda oli mitä parhain emä, se piti hyvää huolta pienokaisistaan ja kaipasi niitä vielä vieroituksen jälkeenkin. Jälkeläisilleen Romilda periytti paljon ulkonäköään, kaikki varsat olivat syntyessään rautiaita ilman merkkejä niin kuin Romildakin. 158 senttinen tamma jouduttiin lopettamaan viidennen varsansa jälkeen pieniin komplikaatioihin sen ollessa vasta 15-vuotias. Romildan kasvatti ja myös nuorempana omisti Elina Lumikari.

e. Violetta on Esteri Nenosen kasvattama suomenhevostamma, joka on väritykseltään rautias kera piirtopään. Tämä upearakenteinen, näyttelyissäkin hyvin menestynyt, tamma on säkäkorkeudeltaan 157 senttinen. Violetta teki kilpaurallaan tasaisen hyvää suoritusta, se menestyi sijoitusten merkeissä kohtuullisen paljon verrattuna itse kilpailujen määrään. Sillä kilpailtiin kouluratsastuksessa helppo a luokkaa sekä rataesteitä reilua metriä. Parhaimmillaan Violetta oli kuitenkin esteillä, sillä se omasi hyvän hyppytyylin ja oli erittäin rehellinen muutenkin hyppääjä. Myös luonteeltaan Violetta on ihastuttava, sillä kilpailuissa se yritti parhaansa ja on käsiteltäessä mutkaton ja ystävällinen. Sen kummallisempaa elämänkertaa tällä hevosella ei ole, nuorena sillä kilpailtiin, sen jälkeen se siirtyi jalostukseen ja nyttemmin viettelee ansaittuja eläkepäiviään. Jälkeläisiä Violetalta löytyy neljä kappaletta, jokainen kohtuulisen hyvin menestyneitä kilparadoilla emänsä tavoin. Jälkeläisille Violetta on periyttänyt vauhdikkuuttaan ja potentiaalia esteratsastukseen.

    ei. Igor oli melkoisen kahjo suomenhevosori, joka ei tuntunut pysyvän etenkään nuorempana kärryillä mistään. Se oli luonteeltaan hirmuisen sählä ja eleli ikään kuin omassa pienessä maailmassaan, mutta vanhetessaan se sentään hieman rauhoittui. Väritykseltään Igor oli tummanrautias pienten sukkien kera ja säkäkorkeutta se omasi 159 senttiä. Hyvärakenteinen ori oli kenttäratsastukseen painottunut, sillä kilpailtiin paljon helpoissa ja CIC1- luokissa. Kapasiteettia kouluratsastuksessa riitti vaativa b tasolle sekä rataesteitä se ylitti 110cm. Sijoituksia Igor keräsi kenttäratsastuksen parista useita kymmeniä, joiden seassa on myös monia yllättäviäkin voittoja. Igor oli koko elämänsä lähinnä vain kilpakäytössä, jalostukseen sitä käytettiin vain kaksi kertaa, ja molemmat orin jälkeläiset ovat mukavia tammoja. Ori menehtyi ähkyyn 17-vuotiaana.

    ee. Kuhnurin Luna oli Jussi Ollilan kasvattama suomenhevostamma, joka niitti menestystä lajissa kuin lajissa. Tamma ratsukoulutettiin nuorena erittäin huolellisesti ja jo nuorena se pääsi starttaamaan kouluradoilla vaativa b luokissa. Lunan upeat ja keveät liikkeet kruunasivat sen yhteistyökykyisen luonteen radalla ja siten se sijoittui lähes jokaisessa kilpailuissa johon vain osaa otti. Myöhemmällä iällä tamman potentiaali myös esteille huomattin ja silloin Lunaa nähtiin kilpailuissa ylittämässä metrin luokkia, ja niitäkin erittäin menestyksekkäästi. Niin kuin koulu- ja estekilpailut eivät olisi vielä riittäneet, starttaili Luna myös kenttäratsastuskilpailuissa helpoissa luokissa, sieltäkin sijoituksia kahmien. Tämä erittäin menestynyt neitokainen oli väritykseltään tummanpunarautias kera tähtipään ja säkäkorkeudeltaan se oli noin 154 senttinen. Muutamaan otteeseen Luna joutui elämänsä aikana kotia vaihtamaan, mutta viimeisen omistajansa kanssa sitä käytettiin myös jalostukseen saaden kaksi varsaa, orin ja tamman. Kuhnurin Luna lopetettiin vanhuuden oireisiin 23-vuotiaana.

Näyttelymenestys
(0x MVA-SERT, 0x irtoSERT, 0x SW-sija, 0x RCH)

Kilpailustatistiikka
(laji: sijoitukset: voitto - toinen sija - kolmas sija)
Esteratsastus: 27: 6 - 5 - 6
Kenttäratsastus: 43: 9 - 10 - 11
Kouluratsastus: 34: 9 - 6 - 7
Valjakkoajo: 41: 8 - 13 - 8

13.04.2016   ERJ   Kutsu   100cm   6/40
15.04.2016   ERJ   Kutsu   100cm   1/40
18.04.2016   ERJ   Kutsu   100cm   5/40
19.04.2016   ERJ   Kutsu   100cm   4/40
01.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   3/40
02.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   4/30
02.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   2/40
03.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   2/30
04.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   2/40
05.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   3/30
06.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   3/30
08.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   3/40
08.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   5/30
14.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   1/40
27.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   4/40
30.05.2016   ERJ   Kutsu   100cm   1/40
11.07.2016   ERJ   Kutsu   100cm   5/40
16.07.2016   ERJ   Kutsu   100cm   3/40
20.07.2016   ERJ   Kutsu   100cm   2/40
21.07.2016   ERJ   Kutsu   100cm   3/40
22.07.2016   ERJ   Kutsu   100cm   1/40
28.07.2016   ERJ   Kutsu   100cm   1/40
02.08.2016   ERJ   Kutsu   90cm   1/40
06.08.2016   ERJ   Kutsu   90cm   4/40
13.08.2016   ERJ   Kutsu   90cm   2/40
14.08.2016   ERJ   Kutsu   90cm   4/40
20.08.2016   ERJ   Kutsu   90cm   6/40
11.04.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/40
13.04.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/40
15.04.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/40
17.04.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/40
19.04.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/30
19.04.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/40
01.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/30
01.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   5/40
02.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   4/30
02.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/30
04.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/30
05.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/30
05.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/30
05.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   4/40
06.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/40
08.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/30
08.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/30
09.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   5/40
10.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/40
10.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/30
10.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/30
10.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/40
10.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/40
10.05.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/30
13.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/30
14.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/30
19.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   4/30
21.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   5/30
22.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/30
23.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/30
24.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   4/30
25.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/28
26.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/30
28.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   4/28
29.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   3/40
29.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   5/28
30.07.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   5/30
04.08.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/40
07.08.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   1/40
14.08.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   4/40
20.08.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   5/30
21.08.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   2/30
21.08.2016   KERJ   Kutsu   CIC1   5/30
06.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   4/30
07.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/30
11.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   2/30
11.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   5/30
12.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   2/30
12.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   3/30
14.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   3/30
15.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   2/30
17.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   3/30
17.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   4/30
18.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   5/30
19.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   2/30
20.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   4/31
24.04.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   3/31
02.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/30
02.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   2/30
03.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   5/30
04.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/30
05.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   2/40
05.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   4/30
06.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/40
06.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   4/30
07.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   5/30
07.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/30
08.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/30
08.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   3/30
10.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/30
10.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/30
17.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   3/40
26.05.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   5/40
11.07.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   1/40
13.07.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   3/40
15.07.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   5/40
17.07.2016   KRJ   Kutsu   Helppo A   6/40
07.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/40
07.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/30
08.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   3/50
10.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
11.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   7/50
12.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
12.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/40
12.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   5/30
13.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   4/30
13.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/30
15.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/30
16.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/30
17.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   3/30
18.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
19.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
23.04.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   4/20
01.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/30
02.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   4/30
02.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   5/30
03.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/30
03.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   5/40
03.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   3/40
03.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
03.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   5/40
04.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   3/30
05.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
05.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   6/40
06.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
07.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
08.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/30
08.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   3/30
08.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   5/30
08.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   5/40
09.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   3/40
09.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   1/60
09.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   2/40
09.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   4/30
10.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   3/30
10.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   4/30
22.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   5/40
26.05.2016   VVJ   Kutsu   Noviisi   4/40

00.00.0000 - Kuulumisia
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse consequat ligula vehicula tortor convallis vestibulum. Aliquam pretium nunc eget odio blandit ornare. Cras nec massa ac lacus bibendum rhoncus in et erat. Integer mauris lectus, vulputate et condimentum nec, dapibus dapibus nibh. Cras ut erat neque. Donec pellentesque gravida dui eget volutpat. Nulla quis fermentum libero. Duis malesuada consequat ultricies. Nullam aliquet facilisis metus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse consequat ligula vehicula tortor convallis vestibulum. Aliquam pretium nunc eget odio blandit ornare. Cras nec massa ac lacus bibendum rhoncus in et erat. Integer mauris lectus, vulputate et condimentum nec, dapibus dapibus nibh. Cras ut erat neque. Donec pellentesque gravida dui eget volutpat. Nulla quis fermentum libero. Duis malesuada consequat ultricies. Nullam aliquet facilisis metus.

tämä on virtuaalitalli | this is a sim-game stable
© Muskettisoturit, ellei toisin mainita | Ulkoasu © M Layouts | Muokkaus © Jenny | Taustakuva © AK