The official account of VPS, a Finnish football team that plays in Veikkausliiga. Seuraa raitaa!

Joined February 2012

@VPS1924 is blocked

Are you sure you want to view these Tweets? Viewing Tweets won't unblock @VPS1924.

1. EUROOPPAAN '!!!!

2. 83' Vahtera pääsee ampumaan, mutta Lahti-puolustaja viime hetkellä edessä. (0-1)

3. 78' Clennon saa pallon maaliin saakka, mutta vihelletään paitsioksi.. (0-1)

4. 73' VPS tuplavaihto: Viitikko ja Engström ulos, Lampi ja Clennon sisään. (0-1)

5. 73' Fanipääty laulaa ja antaa voimaa. Täältä tullaan vielä! (0-1)

6. 70' Maali. FC Lahti siirtyy 0-1 -johtoon. Maalintekijänä Hostikka.

7. 66' Nyt painostaa Lahti. Hostikka pääsee puskemaan, mutta yli. (0-0)

8. 62' Pirteämpää peliä Vepsulta. Fanipääty jaksaa laulaa ja painetta syntyy Lahti-päätyyn enemmän ja enemmän. (0-0)

9. Ne olivat Rafaelin viimeiset minuutit Veikkausliigassa. Hieno pelaaja ansaitseekin erityisaplodit. (0-0)

10. 58' Lahti vaihtaa: Rafael standing ovationien siivittelemänä ulos ja sisään Tammilehto. (0-0)

11. 56' Lahti vaihtaa: Länsitalo ulos, Ahola sisään. (0-0)

12. 51' Morrissey yllättyy itsekin miten vapaasti pääsee laukomaan. Laukaus reippaasti ohi. (0-0)

13. 47' Toinen jakso käynnissä! Vepsu vaihtoi puoliajalla Laatikaisen ulos. Sisään tuli Morrissey. (0-0)

14. 44' Strandvallin vapari on mennä suoraan maaliin, mutta hiukan yli viuhuu! (0-0)