1%

Közös Pályázati Rendszer 2016

A pályázatot - szokás szerint - idén is meghirdettük. A pályázati időszak 2016. június 1-től 2016. június 26-ig tart.

Beszámoltatás

Az M/KKPR pályázatokon megnyert összegek elköltésének határideje 2016. augusztus 31-én lejárt. A határidő lejárta után minden kör, akinek nyertes M/KKPR pályázata volt a 2015. évre, el kell készítenie a beszámolóját. A beszámolás menetéről ebben a cikkben olvashatsz többet.

Öregtalálkozók szervezése

Tudtátok, mennyi mindenben tud segíteni nektek a Schönherz Alumni, ha egy évfolyam-találkozó vagy régi Schönherzes körök öregtalálkozó szervezésébe fogtatok?

1% How to

Az előző évekhez hasonlóan idén is lehetősége van minden magánszemélynek arra, hogy személyi jövedelemadója (SZJA-ja) 1+1%-át felajánlhassa közhasznú szervezetek számára, melyhez az alábbi rövid összefoglalóval szeretnénk segítséget nyújtani.

Köszönetnyilvánítás

A 2014. évi adóbevallások feldolgozása megtörtént, az SZJA 1%-ok felajánlásának eredményeként alapítványunk 1 863 975 Forintnyi adományt kapott Tőletek.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki bármilyen módon segített nekünk az adománygyűjtésben.

Köszönjük!

A NAV által küldött hivatalos dokumentum letölthető itt.

KPR pályázatok határideje

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a 2015. évi KPR pályázatok leadása 5 nap múlva, 2015. június 23-án esedékes. Kérjük, segítsétek a munkánkat azzal, hogy nem az utolsó pillanatban adjátok le a pályázatot - így le tudjuk ellenőrizni, és szükség esetén vissza tudjuk küldeni javítása, hiánypótlásra. A pályázati kiírás és a pályázatok leadása itt érhető el.

Közhasznúsági jelentés

A Schönherz Kollégiumért Alapítvány 1990-ben alakult, 2004 óta pedig közhasznúan működő szervezet. A közhasznúsági jelentéseket ebben a cikkben találod.

Schönherz 52.

Idén is megrendezésre kerül a Schönherz Kollégiumi Találkozó ezúttal az 52. alkalommal. A rendezvény március 22-én lesz, mindenkit szeretettel várunk.
További informácók, regisztráció: http://52.sch.bme.hu/

Első- és Másodéves Tábor

Az Alapítvány a tavalyihoz hasonlóan ismét lent lesz az Első- és Másodéves Táborban (EMT), ahol olyan résztvevők lesznek, akik potenciálisan a kollégium jövőjét határozzák meg. Az előadáson szó lesz az alapítvány feladatairól, annak működéséről, illetve az 1% kampányról.

Simonyi Öregtalálkozó

10 eves a simonyi

2013. november 20-án megrendezésre kerül a „10 éves a Simonyi Károly Szakkollégium” rendezvénysorozat hagyományos közös Öregtalálkozója, amelyre a Szervezők szeretettel várnak minden olyan személyt, aki valaha tagja volt bármely, a Schönherz Kollégiumon belül működő szakmai körnek.

A találkozóra ezen a linken lehet jelentkezni.

Oldalak

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer