Repolan Ravitalli

virtuaalitalli - a sim-game stable

 

 
Tervetuloa Repolan Ravitallille! Tämä on virtuaalinen mielikuvitustalli, joka on olemassa ainoastaan internetissä. Lisää virtuaalihevosista voit lukea esimerkiksi Wikipediasta. Repolan tila on lämminveristen ja suomenhevosten ravivalmennukseen ja kasvatukseen painottunut talli. Tallista löytyy kilpahevosia, joilla kierretään raveja ahkerasti, sekä siitokseen siirtyneitä ravihevosia, joita on mahdollista käyttää myös ulkopuolisilla hevosenomistajilla.

Historia tallilla alkaa vuodesta 2009. Talli koki aikanaan vuosien hiljaiselon ja herätettiin jälleen eloon vuonna 2014. Vaikka talli onkin perustettu vasta vuonna 2009, niin tallin omistajalta löytyy historiaa virtuaalimaailmasta pitkät pätkät, aina vuodesta 2000 lähtien. Mainitsemisen arvoisia talleja ravipuolella on ollut lämminverisiin painottunut Fair Trotters. Repolan Ravitallin olikin aikanaan tarkoitus jatkaa vanhan Fairin jalanjäljissä, mutta painottaa suomenhevosiin. Nykypäivänä mukana kuvioissa on myös lämminveriravurit.

terveisin, Henni

 

Menestystä vuosien varrella on tullut kiitettävästi:

Vuonna 2014 tallistamme löytyy muun muassa Ravikuningas, Derbyvoittaja (sh) ja Montémestaruuden toinen sija (sh).

Vuonna 2015 tallimme hevoset ovat juosseet kaksi Kasvattajakruunuvoittoa (lv & sh), derbyvoiton (lv) ja derbyn toisen sijan (sh), kaksi Virtuaalimestaruuden toista sijaa (lv & sh), Mysterious Yankee Memorialin toisen sijan, Nordic Dream Meetingin kolmannen sijan, Ravikuningatar-kisan toisen sijan ja Ravikuninkuus-kisan kolmannen, sekä Viekser muistoajon kolmannen sijan. Lisäksi menestystä on tullut tasaisesti normaalilähdöissä ja muun muassa divisioonaraveissa ja nuorten sarjassa. - VRER:n Ravigaala 2015: Vuoden kilpaileva lämminveriori - Card Shark Burn.

Vuonna 2016 tallimme suurkilpailumenestys koostui Ravikuninkuus- ja Ravikuningatar kilpailuin voitoista, Mysterious Yankee Memorial voitosta ja toisesta sijasta, Nordic Dream Meeting toisesta sijasta, N.I.N. Rattopoika Muistoajon toisesta sijasta, 3-vuotiaiden kylmäveristen Kasvattajakruunun toisesta sijasta, Monté Prix De Virtuile kolmossijasta, sekä vFinlandia-ajon kolmannesta sijasta. Lisäksi kasvatit ovat niittäneet menestystä suurkilpailuista kiitettävissä määrin.

 

Ulkoasun alkuperäinen © M Layouts, muokkaukset Repolan Ravitalli. Ulkoasun kuva © mutkaton.net