Seuraava Vapaa Nainen kurssi 19.-20.8 Helsingissä.

Tervetuloa mukaan voimaantumaan ja löytämään sisäinen vapautesi ja selkeytesi. Kurssi on voimakkaan muutoksen kurssi, josta saat eväitä elämääsi pitkäksi aikaa.

Valitse vapaus!

Tule kirkastamaan tavoitteesi!

Mahtuisiko sinun elämääsi jotain uutta ja elähdyttävää? Inspiroivalla aarrekarttakurssilla käymme läpi, miten voit muuttaa elämääsi ja saada toiveesi toteutumaan.

Tule mukaan, 28.5. Helsingissä!
Rakennamme ekokylää Kolumbiaan!

Klikkaa lisätietoa!

Eivätkö kurssien aikataulut sovi sinulle? Ei hätää.

Olen videoinut kaksi verkkokurssia, joista voit seurata opetuksiani omassa rauhassasi kotonasi silloin, kun sinulle sopii.

Kahen viikon oivalluttava matka kohti omaa hyvinvointiasi.

Katso tästä helppokäyttöisen verkkokurssin sisältö

Rakkaudellisen parisuhteen kurssi auttaa teitä löytämään parina intiimin yhteyden niin tunteiden kuin kehon tasolla.

Tutustu parisuhdekurssiin tästä

MINUN UNELMANI

Minun unelmani on nähdä sinut nousemassa omaan voimaasi, sydän täynnä iloa ja kiitollisuutta. Nähdä, miten kaikki se elämän kauneus, jonka tunnen ynpärilläni alkaa avata lahjojaan myös sinulle ja tunnet olevasi täysin elossa. Tietää, että päiviäsi kuvaavat sellaiset sanat kuin selkeys, helppous ja tarkoitus. Tunnet olevasi elämäsi täysivaltainen luoja. Hengität sisään ja ulos rakkautta ja vapautta. Itsesi ja koko ihmiskunnan hyväksi. Tunnet, että olet korvaamaton ja kaunis osa maailmaa, juuri sellaisena kuin olet. Täydellisenä, kuten syntyessäsi.Tämä on minun visioni sinusta ja maailmasta

Kun olet valmis, olen täällä sinua varten.