Πώς να δούμε δωρεάν ταινίες στον υπολογιστή με το Popcorntime

To Popcorn time έχει γίνει πλέον μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για να βλέπουμε δωρεάν ταινίες από το Internet.Με ένα σωρό ιστοσελίδες για αυτό και την ιδιαιτερότητα του δωρεάν θα σας δείξουμε πώς να δείτε δωρεάν ταινίες. ΠΡΟΣΟΧΗ!Εάν δούμε μια ταινία που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα δωρεάν,υπάρχει ο κίνδυνος εμπλοκής με τον νόμο οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν… Read More »

Έτοιμο χωριό στο Minecraft

Έτοιμο χωριό στο Minecraft: Γεια σας…Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να έχετε έτοιμο χωριό στο Minecraft,χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε.

Format-Οδηγός Βήμα προς Βήμα #1η μέδοθος

STOP!ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ! Λόγω έλλειψης των drivers,άδειας χρήσης κ.α το άρθρο είναι ανενεργό. Κάντε format τον υπολογιστή σας με απλά βήματα Γεια σας…Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να κάνετε format τον υπολογιστή σας και να ξαναπεράσετε τα Windows που θέλετε…

Κώστας Ζιατάκης

Αναβάθμιση WordPress με ασφάλεια-Όλοι οι μέθοδοι

Αναβάθμιση WordPress και χωρίς κίνδυνο: Το Wordpress αναβαθμίζεται συνέχεια,με τις νέες του εκδόσεις να διορθώνουν κενά ασφαλείας,να βελτιώνουν τις λειτουργίες τους και άλλες χρήσιμες τροποποιήσεις και λειτουργίες. Για την αναβάθμιση WordPress από μια παλαιότερη έκδοση υπάρχουν 2 τρόποι,ο ένας πιο απλός και ο άλλος λίγο πιο περίπλοκος.